SÚŤAŽ: Prečo Robotický vysávač potrebuje sací výkon, načo mu slúži.
Sací výkon - to je presne ako s mojou dcérkou, minule sa snažila vcucnúť bobuľku hrozna ako to vidí u tetušky, ale este nemá sací výkon 🙂 čiže je tu potreba vývoja - vyrastie a hrozno vcucne, tak je to aj s týmto peknučkým vysávačom, vyrástol, napredoval a ma sací výkon ako cyklón 🙂
vysávač potrebuje dobý sací výkon, aby čo najlepšie povysával všetky smeti a celý ten neporiadok zo zemi čo sa tam navláči a napadá, pretože človek môže byť superpedantný aj tak sa mu to nepodarí, vždy niečo ostane a vysávač je dobrý pomocník
pretože pravá mama sa dá "vysať" deťmi a preto pravý robotický vysávač potrebuje sací výkon, aby za pravú mamu urobil prácu na prvý šup 🙂 (vlasy, omrvinky, ponožky, ktoré nemajú záhadne pár, kocky z lega, prach a špinu, a hlavne starosti, kto to uprace a dá do poriadku, aby sme sa mohli zajtra znova hrať s deťmi na zemi 🙂 )
Dobrý deň, robotický vysávač bez sacieho výkonu, je podľa mňa mechanická metla, ktorá sama ,,behá" po izbe a zametá tie miesta po ktorých prejde, ale keď už má robotický vysávač aj sací výkon, tak dokáže vysať špinu aj z miest, kam sa nedostane, ale ten sací výkon tú špinu potiahne - vcuce 🙂
Dobry saci vykon je dôležitý .. pri kupe vysávača samozrejme.pozeram.hlavne tuto kategoriu...a preco je dolezity ? Tak.samozrejme.,aby nam.povysaval vsetky drobne spinky aj tie v kutoch bez ziadnych problemov
Sluzi na spolahlive odpratanie vsetkych spin, co ako vieme,
pri robotickych vysavacoch je to dost casto bieda🙂 A co je to naj.. ovladanie cez mobil😍
Preto aby nečistoty vcucol do seba lebo keby nemal dobrý saci výkon tak by ich len posúval po miestnosti 😀
Saci vykon potrebuje nato aby vtiahol vsetky omrvinky ktore moja babulka ma pod sebou po ranajkach.....a inom suchom jedle 🙂
Robotický vysávač nasáva nečistoty zametaním pomocou rotujúcich kefiek až potom sú nečistoty vysávané do vnútornej nádrže, takže netreba sa veľmi zameriavať na sací výkon 😍
V nedelu mali byt vyzrebovane 3 vyherkyne .Ja ze idem gratulovat a nevidim nic 😲
Aby kvalitne povysával špinu každého druhu, ktorá je pri deťoch skutočne rôznorodá.
Pekný dník.
vysoky saci vykon = setrenie penazi, a casu, co mozem stravit s detmi, kedze rychlejsie vysaje co treba 👍
@keena nebojte sa nezabudol som na vas, vsetko dokladne citam, nabuduce sa polepsim a doplnim aj dokedy sutaz bude trvat. Otazka je sice jednoducha, ale vela ludi nevie, ze dnesne roboticke vysavce su v 90% len mechanicke drahe metly, co sa momentalne zmenilo. Pre saci vykon je nutny specialny vykonny motor, ktory roboty na trhu nemali az od teraz co Samsung prisiel s modelmy, ktore maju saci vykon. Najkrajsie na tom je, ze za rovnaku cenu od samsungu dostanete vzdy viac. Nech si zoberiete akykolvek model na trhu a porovnate s v rovnakej cene. Prajem pekny vikend.
@girko nie take nepotrebujeme mate pravdu, ale doteraz vsetky take boli a su, dokonca aj tie co tvrdia, ze na koberci zvysia svoj vykon 3x ( to predstavuje to cca 3W sacieho vykonu v turborezime 🙂 Technologie idu dopredu a modely, ktore stoja vela penazi 999e a podobne co saci vykon nemaju nikto kupovat nebude. Pretoze tak drahu metlu nepotrebuje 🙂
Ahojte, tak my sme kupili. Ale iRobota nakoniec. Takze vrelo odporucam kludne aj Samsung ci inu znacku, hlavne ze sam povysava 🙂
Co to sme uz vyskusali, napisala som aj clanok na blog 🙂 kuknite
každý vysávač potrebuje sací výkon, nielen robotický. Čým vyšší sací výkon, tým lepšie povysávanie. Princíp je ten, že motor vťahuje do vnútra vzduch aj s nečistotami, tie prefiltruje, nečistotu zachytí do vrecka/nádoby a naspäť vypustí vyfiltrovaný vzduch 🙂
Ahojte, ukoncujem sutaz. Slubil som vam, ze tri najpresnejsie odpovede ziskaju cenu. Tu je vyhodnotenie. Rozhodol som sa, ze vyhercou bude viac a specialny Cyclone filter pre vysavac ziskaju tieto mamicky:
@igiana
@majakuca
@martinkaha
@buuba
@muco09
@keena
@lucka011
@igiana
@lucka227
@ninka1609
@kvetinka75
Do sukromnej spravy mi prosim poslite meno a priezvisko, adresu a cislo domu, psc a mesto, telefonne cislo pre kuriera. Dakujem

Ked chce mať človek optimálne vyčistené každé zakutie, je naozaj potrebny saci výkon, ktory je dlhotrvajúci. Je to presne ako s deťmi...čim su menšie nasávajú informacie z kazdej strany, no vekom sa to horši🙂