icon

Spia vaše deti v noci pri svetle?

radka_pribinacek
Moderátor
31. okt 2017

Milí rodičia, ako riešite strach z tmy u svojich ratolestí? Malvínka sa blíži do veku, v ktorom by sa mohla začať báť strašidiel, a ja by som na to chcela byť pripravená. Nechávate svojim deťom v noci zasvietené svetlo, alebo máte iné riešenie?

Spia vaše deti v noci pri svetle?
Strana
z2
majocka24
31. okt 2017

Zaspávame pri nočnej lampe v noci máme v elektrike zapnute nočné svietenie aby sa deti nebáli tak sme spokojný 🙂

danaholanova
31. okt 2017

Ja mam 10 rocneho tomu svieti lampicka celu noc a 5 rocna tej netreba ma len svetielko ktore si zapali ked nahodou ide na wc. Do sutaze sme sa hned chceli zapojit kupili sme pribinaciky, lebo ich mame radi dokonca sme uz vyhrali plysaka pribinacika, lenze teraz tato sutaz je cele zle, uz na stranke sa ospravedlnuju ze duplicitne kody ved to je hlupe ked kody dali na kelimky a hocikto si to opise a zle cele zle, nam sa sice podarilo zaevidovat ale nepaci sa mi to ved predsa kody mali byt pod kelimkom ked si to otvorite alebo aspon overit podla poklad. bloku. No nic lampicka by sa urcite zisla lebo doteraz hladame ako svietit celu noc vyskusali sme uz kadeco, teraz mame malu lampicku na externu bateriu...

radka_pribinacek
autorModerátor
31. okt 2017

@danaholanova té chyby si je Pribináček vědom a určitě se z toho poučí pro příště. Kódy by vám na webu měli jít zadat, pokud ne, kontaktujte prosím Pribináčka přes Facebook nebo na

radka_pribinacek
autorModerátor
31. okt 2017

@danaholanova - pardon, poslala jsem to omylem nedopsané 🙂 - nebo na infolince 0850 111 028 nebo info@savencia-fd.info, děkuji. 🙂 O lampičky budeme soutěžit i tady, na Modrém koníkovi, tak sledujte naše fórum 😉

foolie
31. okt 2017

Pri zaspávaní musia svietiť guličky ;) slabé tlmené svetelné guličky bez toho Samko nezaspí. Potom keď už zaspí zhasíname.

zuzka_puska
31. okt 2017

nasa mala zaspava pri svetle, ktore jej svieti na chodbe(nechavame jej otvorene dvere) Niekedy ma dni, kedy chce nocnu lampu 🙂 Po tme sa samozrejme boji,ako asi kazde dieta ked nic nevidi 🙂

wendy193
1. nov 2017

u nas svieti lampa, takze bez sance kedze nemame zaluzie ale najradsej bez svetla 🙂

kupcovci
1. nov 2017

Ahoj u nas pri malej lampicke.zaspavaju lebo sa boja ,,boba" 🙂

googwife
1. nov 2017

Krpec zaspáva pri senzorovom svetle. Zamava ma svetlo nemáva má tmu😉

sperka
2. nov 2017

Máme nočné svetielko po ruke, ale zaspávajú aj spia po tme. ;)

rimanko
2. nov 2017

cim skor budu zaspavat same a bez svetla o to lepsie

http://www.dobrenoviny.sk/c/83167/vazny-dovod-p...

radka_pribinacek
autorModerátor
2. nov 2017

@rimanko tma při spaní je určitě důležitá. 😊 Proto třeba i Kocourkova lampička po 30 minutách sama zhasne.

rimanko
2. nov 2017

@radka_pribinacek ja zastavam nazor ze dieta ma zaspavat pri rodicoch a citani rozpravky, alebo za pomoci plysovych hraciek, hudbe/zvukoch prirody atd..
vselijake svietiace pomocky a neviem co este su len a len marketingove produkty, pred rokmi nic take nebolo a pre mna osobne je to zbytocnost.. Bud to stoji peniaze alebo musia rodicia kupit nejake produkty a poslat a cakat ci vyhraju - proti tomuto mam vyrazny odpor... Pribinacika doma vyrabam sam, stoji ma zlomok toho co v obchode klasicky pribinacik a je ovela chutnejsi + mozem menit chute a minimalne zatazujem zivotne prostredie odpadom. A nech mi nikto nevravi, ze nema cas zaspavat s detmi resp. im robit domaceho pribinacka, lebo ked nema cas na vlastne dieta potom je problem niekde inde..

katus1406
3. nov 2017

@radka_pribinacek heh vôbec mi len rozprávky 😉

montemotherone
3. nov 2017

@rimanko ako robíš Pribinaka?

Inak s tým spaním pri svetle, neviem či to tu už bolo spomenuté, ale je to nezdravé. Zdravé pre telo je v noci spať v čo najväčšej tme (použiť blackout závesy, žalúzie). Len tak sa môže vytvárať hormón melatonín, ktorý je pre naše zdravie, imunitu, a ochranu pred voľnými radikálmi dôležitý. Ideálne pre telo je pri dennom svetle "fungovať" a po západe slnka späť a minimálne používať umelé svetlo... 😉 https://www.celostnimedicina.cz/melatonin-hormo...

ajino
3. nov 2017

nie, len vtedy sa zapáli malé svetielko keď sa malému niečo sníva v noci a zobudí sa, potom sa mu na chvíľu zapáli svetlo a keď zaspí tak sa zhasne

leulienka
3. nov 2017

Moja princezna Lea👸ma 2 roky a 1 mesiac,boji sa tmy,vecer ked ide spat hovori ze bubu👻 lebo niekoho vidi,zaspava pri lampe,ma stale pri sebe svojho kamarata macika ktoremu hovori ze brumbo ale aby ju este od tmy niekto ochranil by sa potesila pribinacika kocurika svetielka🐈

Strana
z2