icon

Spoločné spanie s deťmi – áno alebo nie

radka_pribinacek
Moderátor
2. nov 2017

Aký je váš názor na spoločné spanie s deťmi? Spíte (a vyspíte sa) s nimi alebo chcú byť radšej vo vlastnej izbičke?

Spoločné spanie s deťmi – áno alebo nie
Strana
z3
misinka0611
4. nov 2017

@spuntikmathiasko Ako si zistila ze v postieľke trpí?

senta_sofia
4. nov 2017

@uglybetty1234 tak mozno si jedna z tych svetlych vynimiek, co tak deti skutocne aj spia a nie ze to len rodicia tvrdia, to bola inak pointa mojho prispevku

candii
4. nov 2017

@radka_pribinacek ked som kojila tak mi bolo pohodlnejsie ked bol pri mne, no uz ako bol starsi tak sa aj dost vrtel cize poputoval do postielky a som spokojna aj ja aj on. Kazdej mame ako vyhovuje, v niektorych rodinach spia vsetci spolu, no ja by som nemohla. Potrebujem svoj priestor🙂

janulka1802
4. nov 2017

Maly spal do polroka v postieľke a teraz pri nás a užívame si to s manželom a neviem pochopiť akoby toto mohlo ohroziť intimno medzi manželmi však to je najmenej ísť do druhej izby

something
4. nov 2017

Moj maly ma 5,uz sme skusali aj izbu ale tvrdi ze sa bojim muz sa lrestahoval do hostovskej a maly je so mnou. Vobec.mi to nevadi..ved raz odide

spuntikmathiasko
5. nov 2017

@misinka0611 uspala som ho polozila tam do minuty hore, ked sa nahodne nezobudil bol hore kazdych 30minut, stacilo prist ukazat sa, pohladkat spal dalej za 30minut hore znova. On sa neukludnil nikomu inemu ani na rukach. Jednoducho on bol babatko co potreboval citit maminu pri sebe. Dcera bola uplny opak. Ona ked bola so mnou v postely alebo na rukach brala to tak, ze sa hrame. Zaspavala vylucne sama a aj teraz len sama. Cize tam bol nestastny a mna to stalo zapalenu slachu na ruke a slusne bolesti. Nie je sranda zdvyhat dieta kazdych 30 minut z postielky. Zial trvalo mi 9mesiacov kym som dostala rozum a supla si ho do postele. A prestala pocuvat tie sibnute rady nenauc si ho spat pri vas atd. To sa dieta neuci jedno to potrebuje ine nie.

zuzanockamt
5. nov 2017

Syn od narodenia spava pri mne, isty cas spal parkrat aj vo svojej izbe,ale po polnoci prisiel ku nam do spalne. Mne to neprekaza.

jul17
5. nov 2017

Moje deti ako hovoria ostatní okolo nás sú vzorne😂. Odmalička spia zvlášť a sami sa zaspávajú. Viackrát sme už skúšali spat spolu hlavne keď sú choré ale proste nevieme.

Strana
z3