Súťaž s Hami príkrmami - ktorý je u vás ten TOP?
Milé mamičky, napíšte nám, ktorý zeleninový alebo mäsovo-zeleninový príkrm HAMI váš drobec obľubuje najviac a prečo. Z pestrých odpovedí potom vylosujeme 5 výhercov, ktorí získajú balíček príkrmov a praktickú misku s lyžičkou.
Tešíme sa na vaše odpovede!
Najoblubenejsi je zelenina s telacim masom. Maly ma velmi rad zeleninu. Kupujem hlavne tie prikrmy, co obsahuju take maso, ako bezne nevarievam. Ryby nema rad, ale tie rybacie mu miesam s ovocnymi prikrmami a vtedy ich zje.
My papkame doma varenu papkanicu ale minule sme neboli doma tak sme kupili hami s telacim maskom a velmi nam chutilo 🙂 😀
Ryža s kuracím mäsom 🙂 jedine toto spapajú moje dvojičky ;)
Už keď som staršiu dcérku mala ,
výrobky HAMI rada jedávala,
teraz máme zase malé dievčatko,
maškrty od HAMI skúšame len krátko.
Na obed nám dnes chutila tekvica s lososom,
aj keď po prvej lyžičke najskôr krútila nosom.
Nepohrdne ani zeleninkou s rôznymmäskom,
ovocné príkrmy a kašičky spapáme bleskom.
Aj keď občas máme s príkrmami "slabší deň"
cenovo aj kvalitou je pre nás 1tka HAMI len 🙂
My prikrmi s kuracim alebo telacim mäskom, su fajn najmä ked niekam ideme a nestiham navarit 🙂 vzdy hotove po ruke, len zohrejeme a cela flasticka len tak fukne 🙂
ja vlastne neviem povedat, ktoré chutia najviac - lebo nás drobec zje vsetko 😀 takze zatial favorit nemáme 🙂
Naš synáčik po-papa všetko čo mu pripravím. no najradšej ma Zeleninový s morčacím mäsom a doma pripravenú zemiakovou kašou, zozačiatku sa tváril 😖(kyslo) ale teraz už kričí mňam, mňam mama 🙂 .
My preferujeme Hami rizoto s morcacim maskom 12+ 😵
Moja dcerka po problemoch po podavani domacej stravy z kupovanych surovin si oblubila hami. Na odporucanie lekarky sme zacali podavat prikrmiky od Hami a mala je spokoja ako nikdy ;) Miluje vserky prikrmy aj zeleninove aj ovocne aj miesane s masom. Maminka preto vzdy robi zasoby aby sa mohla nabazit ;)
U nas najviac boduju prikrmy s kuracim maskom,kedze sme este len zacali s prikrmami, no uz sa tesime, ked budeme skusat dalsie nove, no nikdy nezabudnem na tie prve vyrazy tvare, ked ho ochutnala 😅
Ale urcite budeme pokracovat v Hami manii 😉
ja musím napísať,že sme vyskúšali asi 5 druhov,všetky skončili v koši,nič hnusnejšie som ešte neochutnala,malého z nich napína,o nevábnej vôni už ani nehovorím,škoda peňazí... 😒 😒 😒
Adamko má najradšej Hami príkrm sladké zemiaky, fazuľa a hovädzie mäso, ale ľúbi aj zeleninu s kuracím a morčacím mäsom, a chutia mu aj výživky ovocné 🙂 a nemôžu chýbať ani Hami kašičky 😉
@miriam_hami domáci🙂
Najlepší príkrm ? Hrniec, zelenina, šporák a maminkine rúčky. Moje dieťatko malo tieto príkrmy len počas dovolenky, napínalo ho z toho, ritku mal vyfarbenú po kakaní tak do oranžova, že to ani utrieť nešlo :/ Keď som to ochutnala nechápem ako to môžu mamičky denno denne dávať svojím detičkám. Vlastne cháááápem pohodlnosť :D
@lenocka77 príde mi to troška smiešne čo si napísala, nie je to vôbec o pohodlnosti, to sa musím zastať aj ostatných mamičiek, niektoré ženy musia popri materskej aj pracovať, starať sa o dieťa, domácnosť (variť, prať, žehliť, upratovať, atď) a nemyslím si, že mamičky robia niečo zlé, ak občas dajú svojmu dieťaťu HAMI príkrm, je to vyrobené pre deti, keby to bolo škodlivé, tak by to nemohli pustiť na trh...
@sandy23 Prečo smiešne ? Pretože som napísala pravdu, že je to o pohodlnosti ? Nie je nič lepšie ako uvariť dieťatku jedlo domka a presne viete, čo ste tam dali. Potom nemusíte riešiť ťažký prechod s "téglikového" jedla na klasické a podobné veci. Nevravím občas, áno, ale aby bolo dieťatko nonstop na takejto strave, uff ... Staranie sa o dieťa, domácnosť, varenie, pranie atď. to je úplne v poriadku, to robí každá maminka. To je len o tom, že výhovorka vo svoj prospech sa vždy nájde. Popri MD študujem 5-ty rok na VŠ, ale 15 minút na uvarenie polievočky a 20 minút na hlavné jedlo si nájdem vždy, veď si navarím aj na dva dni 🙂 Pekný deň.
ako neda mi to nenapisat...absolutne nechapem maminky ktoré krmia deti tymito umelinami....je to absolutne vaša vec a je mi to "jedno" no davať dieťaťu mrtvu stravu bez vyživovej pridanej hodnoty mi pride dobre hlupe a pohodlne.......všetko je to o strave a taketo polotovary to je iba pre vyrobcu na nabalenie si penaženiek....im je absoluuutne jedno či je to zdrave alebo nie...a ked vidim tie pohare stať v regaloch tak fuj...JA osobne by som to sama NEJEDLA nie to dať do maleho detského bruška! nebudem viacej diskutovať na tuto temu len som to musela napisať! nech vašim deťom šmakuje
Milé mamičky, ďakujem za všetky vaše príspevky aj fotky, veľmi ma potešili🙂 Aj naďalej mi môžete písať, ktorý z Hami príkrmov u vás doma boduje najviac!
keď sme začali prikrmovať, tak č. 1 bola prvá lyžička mrkvička a teraz spapká už všetky 🙂 🙂 🙂
Mojim detom chuti takmer vsetko....hlavne musia byt hladne, ak predtým jedli nejaku sladku drobnost hned vidno ze to ovplyvní chut do jedla. Rybky a zemiaciky nam chutia najviac.
TOP u nás doma: Teľacie mäsko so zeleninkou 🙂 Vašu značku by som určite všetkým odporučila, skúsili sme aj iné príkrmy, ale kvalitou, chuťou, vôňou sa Hami ani jedna nevyrovná ... 😉
teraz už dcérke dávam kupované príkrmy pomenej, skôr na raňajky - sladké...najviac jej chutí asi príkrm s broskyňou a banánmi ...ale všetky ovocné spapá... a potom na večer má zase ryžovú nemliečnu kašičku, alebo osmizrnnú...miešam ich s mojim mliečkom, alebo ryžovým 🙂
Mojej dcérke je úplne jedno, že ktorý príkrm HAMI jej dám. Spapá všetky. Vôbec nenamieta, ani keď vyskúšame nový. Aj nedávno sme boli na dovolenke v Maďarsku a tam tiež malá mala svoje HAMI príkrmy a papala ich ostošesť. Dokonca raz jeden nestačil, musela som otvoriť ešte jeden.
@lenocka77 úplne s Tebou súhlasím....a vôbec nie je smiešne,čo si napísala,ale čistá pravda...náš Theodor sa len nosí jak malá opica a stíham mu každý deň navariť...chcela som vyskúšať príkrmy len preto,lebo to tu mamy vychvalujú,ale asi ich samé neochutnali,inak by to deťom nedali,je to fakt grc!!!
Mamičky, ďakujem za vaše milé príspevky a teším sa na ďalšie!🙂
Mo Martinko ma vsetky prikmi rad,najradsej ma tie ktore su z maskom,ked zbada ze otvaram flasku tak hned sa postavi k stolicke aby som ho posedila lebo vie ze dostane nieco co ma naozaj velmi rad 🙂 ,ja tie prikrmy mam rada tiez,niekolkrat som to ochutnala a su naozaj vyborne,necudujem sa ze mu tak chutia.A preco ich ma rad???Neviem,ja mu tie prikrmi davam uz dlho,on i to nevie povedt,ale ja viem ze preto lebo su chutne 🙂

@miriam_hami No ani nie 🙂 , tie zdrave kyseliny, o ktorych hovorite, sice tento olej obsahuje, ale iba tie najkvalitnejsie, za studena lisovane, z ktorych chemickym procesom neboli odstranovane pachy. Inak sa vsetky tieto zdrave omega kyseliny menia na nezdrave transmastne kyseliny.
Ak takyto olej pridava Hami do svojich vyziv, tak klobuk dole, to by bolo jedinecne a ojedinele, takmer science fiction 🙂
99,9% vyrobcov setri a pouziva nekvalitny GMO, chemicky zniceny olej. Asi preto je od roku 1985 uplne zakazany v USA v detskych vyzivach.
Ale nechcem z toho robit tragediu, v potravinach su ine svinstva, ako repkovy olej. Len som to chcela pripomenut a pocut, ako sa k tomu vyjadrite, pekny den