Aké máte skúsenosti s donáškovou službou Tesco Potraviny domov?
Milé mamičky, napíšte nám , čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov, čo by ste zlepšili a čo podľa vás funguje.
Jednu z vás za zaujímavý príspevok v nedeľu 5. júna 2016 odmeníme 15 € kupónom na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás získajú balíček vlhčených obrúskov Tesco Loves baby.

@daska_tesco Dobre ranko,ja by som sa rada spytala,ci pri vyuziti skuzby Tesco potraviny domov je mozne pouzit Tesco kupony so zlavami,ktore nam pridu vramci vyuctovania?A da sa pouzit Tesco club card,aby nam boli priratane body za nakup?Ak ano,ako to prosim funguje?Dakujem pekne 🙂
Dobry den, my vyuzivame donaskovu sluzbu pravidelne a sme velmi spokojni. Kvalita dorucenych potravin je dobra, hlavne co sa tyka ovocia, zeleniny, peciva a masa. Pani, co dorucuju su velmi ochotni a mili 🙂 Jedine co mi prekaza, ze cas na dorucovanie v piatok si musim niekedy zarezervovat este v nedelu, maximalne pondelok, pretoze ak na to zabudnem a spravim to neskor, niekedy uz ten den\cas volny nie je.
mame vyskusane a funguje krasne - super sluzba 😉
@ciusinka Ahoj, pri nakupovaní cez Tesco Potraviny domov nie je možné využiť žiadne kupóny či stravné lístky, platiť sa dá iba platobnou kartou - vopred online alebo vodičovi pri dovoze. Ale za každý nákup získaš dvojnásobný počet bodov Clubcard, ak si členkou 🙂
@2kocka7 Ahoj, nové lokality na donáškovú službu ešte nie sú ešte sfinalizované. Ale stačí, ak sa predregistruješ a e-mailom ťa upozorníme, keď službu spustíme v tvojom meste:
http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...
@daska_tesco Dakujem krasne za odpoved 🙂
Dámy, ďakujem vám za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra. Ak vás služba Tesco Potraviny domov zaujala, využite špeciálnu zľavu pre členky Modrého koníka na prvý nákup 🙂
Link na službu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...
Sluzby vyuzivame sme spokoni, aj ked niekedy mi pridu substitucne tovary niekedy nelogicke - namiesto nealko radlera vino - wtf.. vyuzivame aj vyzdvihnutie nakupu objednaneho cez internet. Super sluzba, velmi zle skusenosti s vydajom v petrzalke - velmi dlhe cakanie na tovar + raz mi dodali tovar bez jednej prepravky naco somm dosiel az po kontrole tovaru, ked sa mi nezdala cena za pocet prepraviek. Aj napriek negativam vyuzivame tieto sluzby lebo su super hlavne ked ideme z dovolenky domov do prazdnej chladnicky, ked si nacasujeme vyzdvihnutie nakupu po ceste domov 🙂 Cerstvost potravin a vyber na 1*
Ja využívam túto službu v Nitre a som s ňou celkom spokojná, raz týždenne urobím taký veľký nákup aj na sobotu a nedeľu, nápoje, vody, pre psa, veci z drogérie a dovezú mi nákup domov. Šetrí to čas.
Aj čerstvosť potravín je dobrá, v prípade, že by niečo nevyhovovalo - dá sa hneď vrátiť.
Dodanie je spoľahlivé, je to dobrá služba a iste ju bude využívať čoraz viac ľudí.
túto sluzbu som vyuzila zatial 3x. co sa tyka spravania, ochoty a komunikaciepracovnika ktory doviezol nakup - to hodnotim velmi kladne, skutocne mali prijemne, vludne vystupovanie, boli velmi ustretovy. s "poukladanie" nakupu v taskach, zaobchadzanie s nim ci "vytriedenie" podla chladenych potravin, mrazenych, tovaru z drogeie... tu som bola tiez velmi spokojna.
pri jednom z nakupov (predvianocnom) sa mi vsak stalo, ze nebol skladom mnou vybrany tovar a tak mi ponukli nahradu, avsak nie adekvatnu, co som si neuvedomila a nasledok bol ze som mala "rozpeceny" kolac ked som zistila ze ho nemozem dokoncit, co bolo velmi neprijemne (konkretne za "salco" v plechovici mi doniesli "smotanu do kavy" alebo nieco take, co bolo nepouzitelne + mi jeden tovar nepriniesli vobec, na co ma pracovnik specialne neupozornil, a rovnako som to zistila az ked som ho sla pouzit.
Zdravím! Ja túto službu využívam pravidelne raz za týždeň už od jej začiatkov. Šetrí mi čas a vlastne aj peniaze, lebo si strážim, čo chcem dať do košíka. Keby som išla nakupovať osobne, určite by mi do vozíka "naskákalo" oveľa viac vecí, ktoré možno ani nepotrebujem 🙂 Som veľmi spokojná s kuriérmi, všetci sú milí a už našu rodinu poznajú. Musím však objektívne napísať, že ponuka na nete sa zmenila, niektoré výrobky tam už nie sú, akoby tam cielene boli len drahšie varianty niektorých potravín. Taktiež mnoho vecí, ktoré sú v letáku v akcii, na webe nie sú. Rovnako ma mrzí politika, ktorá zrejme káže "zbaviť sa" vecí, ktorým sa blíži koniec záručnej doby, preto sa mi už viackrát stalo, že som dodané potraviny len-len že stihla spotrebovať, alebo som ich rovno vrátila a mohla som si "odpešovať" do najbližšieho obchodu. Nepáči sa mi ani nový redizajn webu, keďže je omnoho menej user-friendly, chcelo by to nejaký upgrade cez digitálnu agentúru asi. Napríklad mi vadí, že sa za každou potravinou musím nekonečne preklikávať. Zatiaľ však u mňa prevažujú benefity online nakupovania nad nakupovaním v obchode, ale už to nie je taký vysoký rozdiel medzi plusmi a mínusmi. Ak to takto pôjde aj ďalej, zrejme obmedzím nakupovanie cez túto službu.
@daska_tesco Ja nakupujem pravidelne, minimálne 1x do týždňa. Mám veľmi dobré skúsenosti, personál je veľmi milý. Napriek tomu, že je ponuka sortimentu široká, musím stále dokupovať nejaké veci v lokálnom obchode. Uvítala by som, keby sa ponuka sortimentu rozšírila o: BEBA 5, kvety (dlhodobo nie sú v ponuke), darčekové tašky, baliaci papier, viac hračiek, detské oblečenie 🙂
Dobrý deň, takže včera nám prišla prvá zásielka (na osvavu prvého rôčika), pri ktorej som využila aj zľavový kód od pani ambasádorky - za čo ďakujeme. Boli sme veľmi spokojní a príjemne prekvapený z viacerých vecí:
1. Náš RD máme cca 40metrov od hlavnej cesty. Ešte nemáme k domu spravený chodník a ani cestu pre auto. Vždy keď k nám príde kuriér a manžel je v práci, tak som v strese ako tých pár minút vydrží malá sama v dome... Teraz bol, ale manžel doma a keď zatelefonoval šofér, že už je u nás, tak si pripravil prepravky a utekal na hlavnú cestu. Na naše prekvapenie p. šofér už stál za dverami 🙂. Fakt super a donáška ozaj až pred dvere! Teraz sa nemusím báť objednať nákup aj keď bude manžel v práci.
2. Šofér bol ozaj ochotný a hneď nás vyzval skontrolovať položku po položke. Poďakovali sme, ale nechceli sme ho zdržovať a riskli sme to 😉
3. Čas dodávky bol dodržaní čo tiež veľmi oceňujem. Veľakrát čakám doma na kuriéra celý deň doma a s malou nemôžem ísť ani do dediny...
4. Platba kartou - super, že človek nemusí doma držať zbytočnú hotovosť.
5. Najviac som bola prekvapená z kvality zeleniny. Čítala som hocijaké recenzie, ale my sme mali takú krásnu zeleninu, že lepšiu by sme si ani my nevybrali.
6. Veľmi sa mi páčilo aj balenie tovaru. Drogéria pekne v sáčikoch (mimo potravín)... Napr. čokotwist sme mali zabalený v dózičke ako na koláče 🙂. Všetko pekne pobalené. Tak si to ani sami nezabalíme 😀. Veď to všetci poznáme. Ste v rade, za vami xy ľudí a všetko hádžete hlava - nehlava do tašiek, len aby ste boli čo najrýchlejší 🙂
Za nás Tesco donášku domov 100% odporúčame a budeme využívať túto službu aj do budúcna 😉
Mamičky, ďakujem veľmi za vaše zaujímavé otázky aj za to, že ste sa celý týždeň zapájali do diskusií na fóre Tesco Potraviny domov 🙂
Odmenu 15€ pošleme za zaujímavý príspevok: @miskamaj
A balíčky vlhčených obrúskov Tesco Loves Baby pošleme:
@jana121212
@zania
@marika_marika
Gratulujeme! Výherkyne, prosím, pošlite mi e-mail a adresu do IP.
Ak chcete službu vyskúšať, využite zľavový e-kupón na prvý nákup cez Tesco Potraviny domov pre členky Modrého koníka.
Ak už službu používate, využite zľavu 4€ do konca júna 2016 na nákup nad 90€.
Krásny víkendík a dovidenia niekedy nabudúce na Modrom koníku! 🙂
@daska_tesco jej,dakujem 🙂

Dnes sme prvy krat vyskusali a musime velmi chvalit kedze ma nasa babka nohu v sadre nakupili sme jej cez potraviny domov nakup jej priniesli az k dveram vsetko pekne pobalene ;)