Ako riešite ťažké nákupy?
Pomáha vám niekto s ťažkými nákupmi pre domácnosť? Máte vytvorený nejaký systém?
Poraďte nám a jednu z vás za zaujímavý príspevok zajtra odmeníme 15 € kupónom na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov a 3 z vás získajú balíček štyroch vlhčených obrúskov Tesco Loves baby.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Súťaž bola ukončená.

@jana_eyre Klobúk dole, to je iná organizácia !!!.-) Gratulujem !
@prasiatko30 tiez dost tomuto "problemu" nerozumiem. Robim presne to co ty a nepotrebujem k tomu nikoho, zvladla som aj s miminom. Keby som bola vyslovene neschopna prelozit si nakup z vozika do auta vacsina obchodov ma balica tasiek a ten to tym super lenivym, starym, ci inak handicapovanym odtlaci k autu a vylozi do kufra. Osoby, ktore nemaju auto tie to musia vyriesit po starom kazdy den mensi nakup, kto nema na auto zvacsa nema ani na donaskovu sluzbu, tak to asi moc nepomoze ...
@daska_tesco V kazdom pripade, poprechadzat sa po lese, hradzi ci vinohradoch mi pride zdravsie a dusi i rodine prospesnejsie. Rozumni ludia sa snazia minat co najmenej penazi a casu v obchodoch a viac casu a penazi si odlozit na nieco zmysluplne - pohyb, citanie, divadlo, vzdelavanie sa...
My z tesca objednavame od marca, odkedy sme sa prestahovali (v CR), a sme velmi spokojni. 🙂Uz sa mi ani nechce nakupovat inak. Do obchodu chodime sporadicky, ked na nieco drobne zabudnem,alebo necakane dojde.
Kedze ja nesoferujem, som odkazana na pomoc niekoho s autom. Bud posielam rodicov so zoznamom
alebo si objednavam cez Potraviny domov.
Zaujímavá otázka, aspoň sa konečne zamyslím ako to vlastne riešim 🙂. Keď bola dcérka menšia, tak som väčší nákup vozila kočíkom, čo bolo fajn až na to nosenie kočíka potom doma po schodoch k výťahu, to bola iná posilka, moja princezná, kočík, ťažký nákup. Momentálne, keď veľký nákup tak autom. Auto zaparkujeme v garáži, hore v Tescu prestúpime do ďalšieho auta košíka a nakupujeme. No občas sa aj stane, keď sme s malou vonku a spontánne sa rozhodneme, že ideme pozrieť aj do Tesca kúpiť len napr. pečivo, že nakoniec nakupime toho viac a potom si najväčšiu záťaž odnesie moje rameno,
@curcuma Najvyšší čas vyskúšať našu službu .-)
Dám mužovi kľúče od auta, nákupný zoznam a čas. No a plus dobrá motivácia s dôvetkom, že odmena bude sladká... 🙂
Drobné nákupy vybavím sama u nás v dedinských potravinách, na väčšie (ťažké nákupy) jazdíme do mesta autom buď spolu s manželom, alebo on sa zastaví po práci.
Velky nakup som nerobila sama v obchode uz par rokov-dovezie mi ich "teskac" ako uja s detmi volame. Takze raz za mesiac velky nakup cez potravinydomov a raz tyzdenne mensi nakup osobne-casto to mame ako vylet s detmi-dlhsie by sme to v obchode ozaj nevydrzali 🙂 Kedze potravinydomov si moje tovary pamataju,je to o to jednoduchsie-jednoducho klikam na vsetko v poradi a nic nezabudnem 😀
zoberiem partnera a syna🙂
V priebehu tyzdna riesime nakupy v malom a cez vikend chodíme pravidelne na jeden velky nakup autom. Prip. ak nestihame, vyuzivame aj sluzbu Tesco potraviny domov 🙂
Raz do týždňa, väčšinou piatok,si objednám nákup cez Vás až domov.
Tazke nakupy do domacnosti uz davno nerobime, v supermarketoch nakupujeme len zlomok z toho, co konzumujeme.
Tu, kde byvame, musime napr.kupovat balenu vodu, tak som sa dohodla s dodavatelom, ze mi ju nosi v sklenych flasiach raz za 2 tyzdne priamo domov, flase su samozrejme vratne, takze vlastne len vzdy vymeni prazdnu prepravku za plnu.
Ovocie, zelenina, syry a vajicka su hlavna cast nasej spotreby, toto kupujeme v nedelu na farmarskom trhu. Chlieb cerstvy denne
Raz za mesiac skocim do bioobchodu, kde doplnim veci ako ryzu, rozne orechy a semena, keksiky,olej,caj,muku(spotrebujeme tak 2 kg za polrok, ovsenu,raznu,ryzovu...)
Do supermarketu idem vtedy, ked potrebujeme doplnit zasoby do restiky, striedame sa s manzelom, raz idem ja a raz on, a vtedy kupim aj veci, co treba domov. Do restiky je toho viacej, vzdy to zaplni kufor v aute, ale aj tak je to lepsie, ked si veci obzriem a vyberiem sama, nez aby som si to nechala doviezt, napr.take cerstve ryby alebo maso, to musi clovek jednoducho vidiet
@daska_tesco to je mozne, ale moje hobby to nie je 🙂
Musim sa priznat, ze som tuto sluzbu este nevyskusala. Mam 2 male deti, chodim na nakupy autom, viacmenej kazdy druhy den, zabera mi to dost casu, takza tato varianta potraviny s dovozom domov je super sluzba. Urcite vyskusam.
Ťažké nákupy vláčil priateľ, aj keď sme teda šli spolu, väčší náklad vždy bral on a ja len drobnosti. Ale už párkrát sme využili na ťažké veci dovoz, keďže my auto nemáme a osvedčilo sa. Zajtra čakáme donášku po 18 hod 🙂 Bude tam hlavne radler, veľa radlera a pre mňa vinea, ale aj kopu ďalších vecí 🙂
Velke nakupy robi za nas tesco. Je to sluzba na nezaplatenie. Manzel v praci, maly spi, ja cosi robim alebo mam vylozene nohy 🙂 a nakup pride az ku nasim dveram. No proste skvele.
hmmm ze takzy nakup ako co to znaci ze 3 tasky a kocik ?a 2 deti ? hmmm to je bezne 🙂
tazky nakup robim len a len s drahym 🙂 nemam rada ked sa musim natahovat s taskami.
Keďže nemáme auto, ale obchody nie sú od nas ďaleko, chodim na nákupy s kočíkom a radšej si urobím veľký nákup, aby som mala základné veci aj s masom a nemusela často chodiť do obchodov, lebo ani nemavame čas, keď je muž doma. Po tyzdnovke, keď je muž doma, ideme s deťmi radšej niekam, kde sa pohraju, zabavia, buď do parku, na prechádzku, alebo vylet. Niekedy nakupujem aj s muzom, ale on to veľmi nemá rád. Mám v kočíku dole veľký priestor, takže všetko naložíme do kocika, konzervy, minerálky, vajíčka, aj sai tam všetko zmestí. Muž hovorí, že môžme byť radi, kým ešte používame kočík. Potom uvidíme, ako budeme riešiť nákupy🙂
Co sa tyka nakupov urcite mi najviac pomaha manzel, je spolahliby a stalr dobre nakupy aj donesie...dalsia pomoc tesco potraviny domov.som rada, ze mozm tuto sluzbu vyuzivat...
@daska_tesco áno, raz určite vyskúšam a ak by som náhodou ja bola tou šťastnou majiteľkou kupónu, premiérovú donášku by to samozrejme urýchlilo 😉
Milé dámy 🙂, ďakujeme za všetky vaše tipy ako zvládať ťažké nákupy 🙂 Zväčša je v hre manžel, auto alebo donášková služba Tesco Potraviny domov, čo nás teší 🙂
Súťaž týmto uzatváram a výhru 15€ e-kupón na nákup cez Tesco Potraviny domov pošlem: @erikaemkina
Balíček so 4 ks vlhčených obrúskov pre deti Tesco Loves baby získa: @tereskah, @jana_eyre , @misjana
Výherkyne, prosím, pošlite nám svoj e-mail a adresu do správy. Gratulujeme!
Väčšinou ideme spoločne na veľký nákup alebo manžel problémy s ťažkými nákupmi hravo vyrieši 🙂
@daska_tesco písala som ip , za odpoved Dakjem
V sobotu rano, ja, smer tesco zlate piesky. Urobim tazky velky nakup cca hodina a pol aj s jazdou. Pri kase ukladam potraviny do igelitiek podla vahy. Lahke a tazke. Pri vykladani lahke vyberiem z auta a po tazke poslem na parkovisko muza 🙂 .
@rutie velky nakup mi zaberie cca 1 hod - 1.5 max raz do tyzdna. Neviem, kolko casu by som usetrila keby som spravila online objednavku + cakanie na dovoz + by som musela aj tak skocit pre nieco, co som online nenasla. Hodina tyzdenne ma fakt "nezabije" clovek strati hodinku kazdy den s ovela horsimi vecami, napriklad trcanim na MK, ja si idem nakupit rano, ked mam poobednu, cize ani rodinu neokradam o drahocenny cas alebo zbehneme v nedelu s muzom skoro rano, ked deti spia. Piseme tu o nakupe potravin, takze o minani penazi na zabavu a vylety miesto nakupov nemoze byt rec, lebo jest treba a z prechadzky v prirode sa asi tazko nasytime.

@iffushka Perfektné riešenie !!! 😎