icon

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR

daska_tesco
3. jún 2016

Aj dnes môžete vyhrať 30 € poukážku na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. Stačí, ak napíšete, kto je PICKER a čo je jeho úlohou?
(Možno vám pri súťažení pomôže môj blog 😉
Výherkyňu zverejníme zajtra doobeda.
----------------------------------------------------------------------------
Súťaž bola vyhodnotená.

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR
rebekajanova
3. jún 2016

picker je pomocny pracovnik ktori musi vediet ci je tovar v poriadku ked je zle nieco musi to opravit aked nieco nerozumieme tak nam pomoze

nika2212
3. jún 2016

Picker je človek ktorý vyberá tie najlepšie potraviny a výrobky pre nás čo si ich objednávame s donáškou domov. A riadi sa heslo či by si to on sám pre seba kúpil 🙂 Takže musí vyberat chutné-čerstvé potraviny atd

hnnn
3. jún 2016

Tie najlepšie výrobky pre nas nákup každé ráno z regálov v predajni vyberá pracovník vychystávania tovaru (tzv. picker) donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

janettan
3. jún 2016

Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie,.... Riadi sa heslom: "Kúpil by som si to aj ja?"

mariannah81
3. jún 2016

Picker je osoba, ktorá každé ráno vyberá z regálu tie najkvalitnejšie potraviny - je to teda pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie.
Zoberie môj nákupný zoznam a nakúpi za mňa 🙂

A keďže sa riadi heslom - Kúpil by som si to aj ja? - do košíka naloží iba tie čerstvé a kvalitné potraviny 🙂

minuskad
3. jún 2016

Tie najlepšie výrobky pre váš nákup každé ráno z regálov v predajni vyberá pracovník vychystávania tovaru (tzv. picker) donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?
Takze je to clovek, ktory kupuje za mna a len to najlepsie 🙂

zymga
3. jún 2016

Picker je človek,ktorý kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

ekinka82
3. jún 2016

Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie,.... Riadi sa heslom: "Kúpil by som si to aj ja?"

kajka2211
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja? 🙂 😉

katuliacik
3. jún 2016

adoela
3. jún 2016

Picker je povolanie takmer neznáme, ale dôležité, vyberá pre donáškovú službu vhodné potraviny podľa zoznamu, aby sme boli spokojní.

martinka55
3. jún 2016

Pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa heslom: Kúpil by som si to aj ja?

anicka86
3. jún 2016

Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa heslom: "Kúpil by som si to aj ja?"

blbovina
3. jún 2016

Picker je osoba, ktora vybera to najlepsie a najkvalitnejsie kazde rano pre donaskovu sluzbu Tesco a tym aj pre nas. Kontroluje kvalitu a trvanlivost vyrobkov, aby sme boli co najviac spokojni.
Pri tejto svojej zodpovednej praci sa riadi heslom: "Kupil by som si to aj ja?"

luciahudecova
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby

luz5
3. jún 2016

Picker je ten, kto nakupuje za nas... vybera polozky, kontroluje kvalitu, datumy spotreby, prip. poskodenia atd. Je to dolezita osoba v retazci, kde na konci je spokojny zakaznik 🙂

mk1
3. jún 2016

Picker je pracovnik donaskovej sluzby tesco. Nakupuje podľa zoznamu zákazníka. Vyberá naj vecí.

lienkaxy
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov a vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

vbc22
3. jún 2016

je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

babatienko27
3. jún 2016

Pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa heslom: Kupil by som si to aj ja

shilou
3. jún 2016

Picker - je to vyškoleny pracovník,ktorý sa pri výbere tovaru riadia heslom: „Vyberám si tovar ako pre seba.“ To znamená, že sa do nášho nákupného košíka dostane len to najlepšie z najlepšieho.Kontroluje kvalitu,cerstvost,vzhľad vyrobila ako by sme to pri nákupe robili mi🙂 Takú prácu by som chcela robiť aj ja🙂

kim_rossi_stuard
3. jún 2016

Picker je moj clovek, kamarat o kt. Ani neviem ze ho mam, len tusi, ze tam niekde je a pomoze mi s mojim nakupom v Tesco. Vyberie pre mna najlepsie kusky ovocia, snazi sa o 😀 kvalitu, cerstvost, aby vycaril usmev na nasej tvari ked preberieme tovar od jeho kolegu

sluchatka
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

gabikas82
3. jún 2016

Ten čo nakúpi za mňa 🙂 Ešte by sa zišiel aj taký, ktorý by za mňa aj zaplatil 😀

marietta0
3. jún 2016

Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa heslom: "Kúpil by som si to aj ja?"

carmella
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco potraviny domov ten co nakupi za mna 🙂

sisi208
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

raza
3. jún 2016

bibyke
3. jún 2016

Picker je zamestnanec,ktorý vybavuje objednávky a vyberá to najsprávnejšie, pretože sa riadim heslom,že či by si to kúpil aj on..

keena
3. jún 2016