icon

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových potravín!

janette_tesco
22. feb 2016

Napíšte nám váš tip alebo chutné odporúčanie, ktorá z alternatívnych múk je podľa vás najlepšia náhrada klasickej múky. 🙂
Už zajtra ráno vyžrebujeme víťaza, ktorý si pochutná na bezlepkových potravinách. PS: Chutia delikátne a ľahko ich strávi každé bruško! 😉
----------
Vyhodnotenie súťaže:
Tesco balíček bezlepkových výrobkov vyhráva:
@ryolita

Gratulujeme!

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových potravín!
vall1319
22. feb 2016

Používam bezlepkové múky ( ja a moja mamka máme celiakiu) Shar, príp. ryžovú, alebo kukuričnú....

zuzkanka117
22. feb 2016

používam špaldovú, mandľovú a pohánkovú 🙂

happyzuuz
22. feb 2016

Vela pouzivam kokosovu muku a mandlovu muku do kolacov, cicerovu na placky dokonca aj ked potrebujem nieco zahustit, a tak isto kukuricnu .
Pripajam recept na nasu Kokosovu tortu s tvarohovo-vanilkovym kremom mnam🙂

sisi208
22. feb 2016

u nas je to spaldova 🙂

jabucko
22. feb 2016

Spaldova Je top. Na kysnuté zaviny A podovne. Ďalej často využívam pohankovu, kokosovu A mandlovu. Výborne alternatívy 🙂

petrah3
22. feb 2016

Bielu muku sme uz davno nahradili celozrnnou spaldovou. Pouzivame vsak aj ine - ovsenu muku (napr. na bananove lievance a palacinky), kokosovu a mandlovu muku do zdravych kolacov, pohankovu muku... topkou vsak je pouzitie mleteho maku ako nahrada 1/3 muky v klasickych receptoch na kolace... tie su potom ovela zdravsie a chutnejsie ako tie "klasicke"...

kluucik
22. feb 2016

U nas fici kukuricna a spaldova som velmi rada xe existuju take tie zdravsie nahrady klasickej muky 🙂

erikaemkina
22. feb 2016

Spaldova muka áj unás ... 🙂

snoffy
22. feb 2016

My sme iba nedavno presli na dravsiu muku, zatial sa nam osvedcila spaldova, ale urcite chceme vyskusat aj ine

gabikkas
22. feb 2016

pouzivame spaldovu 🙂

bibinka78
22. feb 2016

Ako sme zacali u drobca zavadzat lepok tak zacali problemy.Presli sme vsetcia na pohankovu,spaldovu a kukuricnu muku.Skusame aj ine kokosovu a mandlovu hlavne do kolacov uplne ina chut.

ankasem
22. feb 2016

Pohankovu a spaldovu

ranya
22. feb 2016

My mame veľmi radi pohankovu...

cicamica1980
22. feb 2016
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

mne a dcere namiesto psenicnej pouzivam spaldovu - hladku aj celozrnnu, peciem doma chlieb. manzel celiatik ma muky na predpis, z toho mu peciem chlieb + ked peciem nieco nam vstekym, vyhybam sa tymto specialnym mukam, kde je vacsinou iba kukuricny skrob /vysoky glykemicky index/ a pouzivam doma vyrobene muky - pohankova, ryzova, orechove muky

smoni
22. feb 2016

ja používam celozrnnú a špaldovú,

daniela208
22. feb 2016

používam špaldovú múku

luanna
22. feb 2016

My pouzivame ryzovu alebo kukuricnu

cedrus
22. feb 2016

Dobrý deň, používam celozrnnu, spaldovu aj kokosovu muku.

mariacka
22. feb 2016

Schar Mehl Farine

martina374
22. feb 2016

My sme už vyskúšali aj kukuričnú aj špaldovú či pohánkovú múku. Malej teraz zachutila kaša z kukuričnej múky.

daniela6325
22. feb 2016

špaldovú z jednoty za 1,89 Eur 😉

miroslavan
22. feb 2016

Aj ked nemame intoleranciu-rada pouzivam nahrady za bielu muku-lebo sme vsedci obezny, tak aspon takto sa snazim zavadzat zdravy zivotny styl. Pouzivame spaldovu muku, kukuricnu, pri peceni zakuskov mandlovu mucku, zemiakovy skrob...

martinka55
22. feb 2016

u nás je top 4zrnná celozrnná múka zn. Werz

katuska2709
22. feb 2016

Rozhodne špaldova. Robime z nej dokonca palacinky a su suprove!

evulienkaslx
22. feb 2016

u nas spaldova na vselico , kukuricna najma na kolaciky a ryzovu ma najradsej nasa dcerka na kase 😉

benca
22. feb 2016

pouzivame spaldovu a muky od schar

fazulka17
22. feb 2016

ja namiesto obyčajnej používam len špaldovu 🙂

majakk
22. feb 2016

Nasa oblubena je spaldova a pohankova.Palacinky zo spaldovej su super...

nathalie111
22. feb 2016

Kukuricna a vyskusali sme uz aj sojovu... 😉

slavka11
22. feb 2016

na zahustovanie pouzivam Kuzu, na obalovanie kukuricnu struhanku na vysmazanie hrasku no a na chlieb schar muku. Pridam si k zmesi vzdy 3 PL bieleho jogurtu a jeden surovy nastruhany zemiak a chlebik je ako kolac vôbec nie je suchy ako uz upecene bezlepkove chleby.