SÚŤAŽ o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 II.časť
Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8. Dnešnou témou budú rodinné dovolenky. Podeľte sa s nami o fotografie vašich detičiek pri mori, v lese, na horách, všade kde si užívate relax a zábavu. Najvtipnejšia vyhráva!
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolegyňa Miška
FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia.
Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali.
Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...
Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 si vyskúšal naživo spevák Adam Ďurica na svojom koncerte. Potešil aj svojich fanúšikov, s ktorými sa odfotil týmto fotoaparátom a následne fotky podaroval.

@victoria021 ten sa prebral až v Grecku 😀
@celasapremenim iba jedna fotka vyhráva, ale môžete pridať aj viac v jednom príspevku.
@celasapremenim ved kludne daj viac do jedného príspevku
Ja čo som dala ako prví príspevok tak ako omylom kedže som nečítala , ten druhí príspevok kde mám tri fotky ten je už ok
Ved sama vidíš že tu nemaju len jednu fotku ..
Okrem toho, že táto naša dovolenka bola naša spoločná prvá rodinná, bola to aj zároveň naša svadobná cesta na ktorej nás synček skratka nemohol chýbať. Práve on sa postaral o tie najkrajšie a najvtipnejšie momenty z tohto nášho dobrodružstva na Kanárskych ostrovoch 😎
Ale akonáhle sme prišli domov, prvé čo bolo chcel ísť s otcom na ryby. Tá posledná je fotka z jeho "rozhodnutia rybárskej okamžitej akcie"
Dobry den,
odkedy mame deti, chodime na dovolenky len do Tatier.
Raz nas na Strbskom Plese necakane zastihol dazd. Muz mal synceka v nosici a stal s nim tak nestastne, ze cely premokol. Co som mala nahradne oblecenie som dala, ale ako ciapku dostal na hlavu kratasky 🙂 este v ten den sme po veceri sli na vychadzku. a syncek zaspal drziac sa tasky. asi ho ta tura s dazdom tak zmohla, ze sa uz nestihol ani opriet 🙂
@x444x nejak to zblblo a pridalo len 1foto a bez poposiku. :/ mi sice nie po dovolenkach ale len u nas po Slovensku. A najradsej mam ked mozem sediet kde chcem kedy chcem a hrat sa zo všetkým len aby som nebol čistý. Mame aj krajšie foto ale neviem ich teraz nájsť. No radi by sme boli pre fotacik aby sme nadalej mohli fotiť naše obľúbené činnosti a aby som mal nacom keď budem dospely sa zasmiať a spomínať 🙂
Najviac najvtipnejsich zazitkov mam s pestunskou dcerkou Renatkou 🙂. Ona je aj najvacsia betarka. (Niektore fotky su menej kvalitne, lebo boli fotene starsim mobilom)
1. boli sme pri rieke pozriet labute, Renatke sa velmi pacili a tak jednu chcela pohladkat. Chcela som jej spravit peknu fotku a tak som sa priblizila co najblizsie. V tom labut na mna zautocila (zrejme sa nerada foti 🙂)) . Skoda ze nie je pocut na fotke ten vreskot.... 😂
2. Prisiel do mesta cirkus a my sme sa isli prejst popozerat zvieratka, ktore sa pasli okolo. Ako som isla urobit Renatke fotku s kozou, koza ju nabrala na roh za mikinu, no vtedy nam do smiechu nebolo, teraz sa na tom casto smejeme 🙂
3. U starkej na prazdninach sa hrali skryvacku, no a Renatku nikto nevedel najst. Ona sa zatvorila ku zajacovi do klietky 😀

a pripájame ešte 2 fotečky z dovolenky 2014 v Starigrade...najprv som sa takto posilnil, potom som čln pripravil a mohli sme vyraziť s ockom na more 😀