icon

Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 IV. časť

kristina_tpd
22. jún 2017

Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8. Dnešnou témou budú športové aktivity. Podeľte sa s nami o fotografie vašich detičiek pri športových aktivitách. Najvtipnejšia vyhráva!
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolega Rasťo

FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia.
Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali. Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...

Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 IV. časť
iniska
22. jún 2017

Nahanam sliepky 🙂

poleva
22. jún 2017

naši futbalisti 🙂 dvojíčkoví 🙂

mojmacik
22. jún 2017

Vzdy som sa "potesila" ked som nasla motorkarsky team na gauci a este ked sa strkali.."fakt parada"

bella8
22. jún 2017

I ked mam takmer 2 rocky, chodit este neviem ☹, ale takto si posilujem nozky kazdy den🙂. Mam noonan syndrom,no rodicom robim velku radost.

ask
22. jún 2017

dasa0402
22. jún 2017

Náš akrobat🙂

janulla142
22. jún 2017

Lietam v tom tiez...lietam v tom raaaad💖💖💖💖

curcuma
22. jún 2017

A takto to skončí, keď je moja malá dcérka priveľký športový nadšenec 🙊

13michaela13
22. jún 2017

Saganova konkurencia 😝😎

dominika198
22. jún 2017

No co k tomu dodat? Asi len toto: Takto to dopadne ked mamina necha krmenie na ocina. Takto to dopadne vzdy, proste nechajte krmenie dietata na Chlapa 😀

visnacka
22. jún 2017

A ja rad papám,papám a ja rad papám . 😂👍

petawoman
22. jún 2017

Do štvrtice vsetko dobre 👌
Nas Tomi ma široký záber sportovych záujmov a Tami praktizuje hlavne jogu pre najmenších 😀

apolkaaa
22. jún 2017

Športová aktivita u nás na dvore. 😄 Na striedačku vozenie na traktore. 🚜😊

majik66
22. jún 2017

Moje dieta je jednoducho ŽIVEL. Od kedy zacal Misko ,,chodit,, zacal behat. Pre niekoho sport, pre nas klasika.
foto 1,2,3 takto to vyzera na beznej prechadzke. Pozriem sa, ze co sa deje a maly ma uz piesok s prachom a ktovie cim az nad hlavou :D povie, maminka ja prasim :D nasiel si dalsiu zabavku a keby ste ho vydeli po tom, tie topanky a to oblecenie, vlasy... :D
MYSLIM, ZE FOTKY HOVORIA ZA VSETKO. JE TO PROSTE ZABAVA, ja sportujem povedal 🙂
foto 4 a 5 je dalsim dobrodruzstvom. Miskova slapacia stvorkolka, skvely kamos, s ktoym obdivuje velke stroje a auta a samozrejme neobijde ziadnu mlaku. Denne s manzelom nabehaju aj 7km. Aj tomu sa velmi tesim. Je to ZIVEL u nas doma 🙂 Ked nie prach tak voda 😉😂😎

papalinka7
22. jún 2017

Ma len 10mesiacov tak toto je vrchol jej sportovej aktivity 😀

zdenda1210
22. jún 2017

Synova radosť z prvej trojkolky 😂

zuzana814
22. jún 2017

Najoblubenejsi sport- behat s ockom po kaluziach

shilou
22. jún 2017

Nase sportove aktivity

lilivka
22. jún 2017

Športové​ aktivity - vývoj ...

lennulik1
22. jún 2017

Pekny vecer,
nasym oblubenym sportom je kupanie vo vode 🙂
K fotke by som dodala asi jedine - Niekto sa vie narodit 🙂 🙂 starsi syncek sa kupe a ocino s dedkovcami pracuju v letnych horucavach 🙂

nikusssa
22. jún 2017

Medzi nase sportove aktivity patri lezenie po stromoch, hra s loptou, posilnovanie, bicyklovanie, smykanie a skakanie, nahananie bubliniek a pre najmensieho je sport aj zametanie dvora 😀😀

marianna775511
22. jún 2017

1-"Mami tak polož už ten foťák a poď ma istiť pri tom lezení."
2- Druhá foto, to sme sa venovali zatiaľ iba lozeniu a sem sme vyliezli.
3-Keďže je sucho a stále sa polieva, tak máme novú športovú aktivitu - beh a poskakovanie z jednej strany hadice na druhú.

magimary
22. jún 2017

Turistika-v zime, v lete,
nás stretnete na výlete
(určite si nás všimnete) 😀
...
Jar-leto-jeseň-zima a šiesti "MUŽI MôJHO ŽIVOTA"

majocka24
23. jún 2017

Za jazdy sa fotit neda ale zabava velika hijo hijo 😀

sklenarova
23. jún 2017

Naša tanečníčka😂 (tmavá suknicka, ružové tričko)

kristina_tpd
autor
23. jún 2017

@irenaliza Kolega Rastík, ktorý dnes ráno vyhodnocoval túto súťaž si vybral práve tvoju fotku. Gratulujemeee👏👍😉 Prosím pošli mi do internej pošty tvoje údaje na doručenie darčeka. Ďakujem

kristina_tpd
autor
23. jún 2017

Súťaž samozrejme pokračuje ďalej, až do nedele. Máme pripravené ešte 3 fotoaparáty Fuji instax mini😉

irenaliza
23. jún 2017

@kristina_tpd Ďakujem, veľmi sa teším sa celou rodinkou, a ďakujem Vám aj kolegovi Rastíkovi, krásny deň ste mi spravili, wau. nemám slov.

zuzana814
23. jún 2017

gratulka

sticker