SÚŤAŽ O JBL GO č.5
Pekný deň prajem 🙂
Blížime sa pomaly do finále 🙂 súťažíme o posledné JBL-ko
Dnes 8.12.2017 budeme súťažiť o ružový JBL GO
téma dňa - Podeľte sa s fotkou vašich detí na nejakom peknom mieste či už na Slovensku alebo aj mimo SR .
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: Boris ( ja )
Držím palce 😉

my sme booli v zoo v bratislave av dinoparku potom sme si boli zakakat v centre pre deti a vysantiT SA AV STRECNE NA HRADE TROCHA POBDIVOVAT hrady a kolie v janosikovych dierach v techovej juuj no mala som dost tie vysky a strme skly az sa mi hlava tociila ale stalo to zato super krasny vyhlad a askly s jzeriakami pri ktorych si deti postavili take veze zo skal😍😉
Ťažko nájsť najkrajšie miesto.Naše Slovensko je celé tak krásne. Ale pre nás je najkrajší náš Liptov. Naše Tatry a hlavne náš domov. Je to miesto kde sme sami sebou,kde nám je najlepšie,kde sme spolu...moja staršia dcérka veľmi túži po vlastnom telefóne,a ešte keby bol aj ružový tak to by bola naozajstné Vianoce 😍
Kedze moj starsi syn hrava hokej nasim naj miestom su akekolvek zimne stadiony (popri si vzdy pozrieme aj nieco z miest) travime tam 10mes z roka ci uz treningi alebo zapasi kazdy tyzden. Treba podporovat svoje deti. Trener mi casto vravieva ze mam 100% dochadzku 🙂 Teraz na Vianoce ideme do Swiss na turnaj drzte palceky

tak skúsime sa zapojiť do súťaže aj o posledné JBL-ko... ak sa na nás šťastíčko neusmeje tak aspoň ĎAKUJEME za krásny týždeň 🙂
pridávam fotku dcérky Sárky vo wildparku a na sklanatom plese 🙂