icon

SÚŤAŽ O JBL GO č.5

boris_tpd
8. dec 2017

Pekný deň prajem 🙂
Blížime sa pomaly do finále 🙂 súťažíme o posledné JBL-ko

Dnes 8.12.2017 budeme súťažiť o ružový JBL GO
téma dňa - Podeľte sa s fotkou vašich detí na nejakom peknom mieste či už na Slovensku alebo aj mimo SR .
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: Boris ( ja )

Držím palce 😉

SÚŤAŽ O JBL GO č.5
nelly761
8. dec 2017

tak skúsime sa zapojiť do súťaže aj o posledné JBL-ko... ak sa na nás šťastíčko neusmeje tak aspoň ĎAKUJEME za krásny týždeň 🙂

pridávam fotku dcérky Sárky vo wildparku a na sklanatom plese 🙂

kristinka123
8. dec 2017

Krajšie miesto pre mňa asi neexistuje ☺

01tatianka
8. dec 2017

Tu sme cela rodina na chalupe pod hradom šariš, v kazdom ročnom obdobi 😍

najk
8. dec 2017

Na hrade Beckov

matusiatko
8. dec 2017

Liptov na záver letných prázdnin na bicykloch aj túre ❤

girko
8. dec 2017

Pohoda na Roháčoch, lanovku sme nechali pre lenivcov a odšľapali sme si to na Salatíny. Tatinko v priebehu túry sušil aj nohavice. 😉

bambi5
8. dec 2017

Vo Vysokých Tatrách - Solisko - počasie nebolo najlepšie, ale užili sme si to...

mirka907
8. dec 2017

Zemplén Adventure Park a moje crazy 8 rocne dieta, ktore jeho sialena mama pustila na adrenalinovu lanovku z jedneho kopca na druhy...

snilko7
8. dec 2017

U nás v Relaxparku

zuzi0474
8. dec 2017

Typicky slovenské ..... Čičmany v lete a v zime. Slovensko je krásne!!!!! Vďaka za pekný týždeň. 🙂🙂🙂

irenka40
8. dec 2017

Dako my ten bicykel nechce ist 😄

janettan
8. dec 2017

Grécko - čisté teplé more a príjemné slniečko 🙂

ferihegy
8. dec 2017

Naše Tatryyyy úžasné, dokonalé !
Lomnický štít a ja v 6.mesiaci :D

simulienka2207
8. dec 2017

Moja Nelka na Alpinke v KE 🙂

jenny257
8. dec 2017

Zamrznutá Liptovská Mara a v pozadí Západné Tatry 🙂

saskarisko
8. dec 2017

Nase potulky po Slovensku - Suchy, Chleb, Martinky - na poslednej uzasna delba prace, sestra zbiera, brat sa krmi. Vsetko vyslapane po vlastnych

shilou
8. dec 2017

Sánkovačka hocikde, kde je sneh 🙂 Fotka žiaľ ešte minuloročná, tento rok ešte sneh na sánkovačku nedorazil.
2.3.fotka slovenský raj podlesok

slavaf
8. dec 2017

Na ceste do Tatier.

keena
8. dec 2017

Cesta na Rozhľadňu Poľana. S našou 6 ročnou, cca 5km cesty tam a dalšich 5km spät. Túra na pár hodin, u nas na 6 🙂 Zvládla to však na výbornú. JBLko by bodlo.

adel47
8. dec 2017
jankaajanko
8. dec 2017

my sme booli v zoo v bratislave av dinoparku potom sme si boli zakakat v centre pre deti a vysantiT SA AV STRECNE NA HRADE TROCHA POBDIVOVAT hrady a kolie v janosikovych dierach v techovej juuj no mala som dost tie vysky a strme skly az sa mi hlava tociila ale stalo to zato super krasny vyhlad a askly s jzeriakami pri ktorych si deti postavili take veze zo skal😍😉

sasa999
8. dec 2017

Výhľad z Devínskej Kobyly... ako inak, vždy a všade so svojím najvernejším kamošom Vilčom 🙂

permanentka
8. dec 2017

Ako 11 mesacna bola 1x v zivote v zahranici (v rakusku na kupalisku) kde si urobila 1x v zivote svoju selficku 😀

irenaliza
8. dec 2017

Keďže sa hraje o ružový tak pridám fotku mojich dvoch dcér v ružovom, pre nich najkrajšie mesto je to kde bývajú- Skalica a fotiť ich normálne sa nedá, stále robia nejaké šibalstvá. krásny ružový večer prajem

lucka227
8. dec 2017

Ťažko nájsť najkrajšie miesto.Naše Slovensko je celé tak krásne. Ale pre nás je najkrajší náš Liptov. Naše Tatry a hlavne náš domov. Je to miesto kde sme sami sebou,kde nám je najlepšie,kde sme spolu...moja staršia dcérka veľmi túži po vlastnom telefóne,a ešte keby bol aj ružový tak to by bola naozajstné Vianoce 😍

janushka84
8. dec 2017

My chodíme radi do Sulova, je tam zrakova pyramída, každé ročné obdobie to ma svoje čaro 🙂

curcuma
8. dec 2017

Biofarma bola hej,
plno zvieratiek bolo v nej,
najviac sa nám ale páčil kolotoč drevený,
vždy na točenie pre návštevníkov pripravený,
pre rodiča to bola malá posilka,
pre dieťa úžasná zábavka,
kúsok z neho posielame,
a na farmu pozývame 😉

sabusik321
8. dec 2017

Ahojte volám sa Timuska 🙂 posielam Vám fotku z prvej dovolenky v Maďarsku.Teeeda poviem Vám ze bolo super ❤️ Super sa mi opaľovalo no s hudbou by to bolo ešte lepšie 👏

gabr1ela15
8. dec 2017

Kedze moj starsi syn hrava hokej nasim naj miestom su akekolvek zimne stadiony (popri si vzdy pozrieme aj nieco z miest) travime tam 10mes z roka ci uz treningi alebo zapasi kazdy tyzden. Treba podporovat svoje deti. Trener mi casto vravieva ze mam 100% dochadzku 🙂 Teraz na Vianoce ideme do Swiss na turnaj drzte palceky

boris_tpd
autor
9. dec 2017

@zuzi0474 Ďakujem všetkým ktorí sa zapojili tento týždeň do súťaže.
Dnes vyhráva táto fotka z Čičman. Dúfam že sa aj mne podarí navštíviť toto pekné miesto. 🙂

GRATULUJEM ! 👏
pošlite mi svoje dodacie údaje aj mail do správy 🙂

Ďakujem