icon

Animácie v hoteloch – sú dôležitým prvkom pri výbere hotela?

Animátori a animácie v hoteloch - sú to, čo môže zmeniť vašu bežnú dovolenku na zážitok. Ako vnímate animácie a program pre deti vy? Overujete si ich úroveň?

Animácie v hoteloch – sú dôležitým prvkom pri výbere hotela?
julia272
21. feb 2017

vacsinou sme pre nasho syna animatori my rodicia a kedze na dovolenke mame naplanovane aktivity a vylety, tak na vyuzivanie sluzieb animatorov nie je priestor. ale som presvedcena, ze krpcovi by sa to pacilo, nejake aktivity s dalsimi detmi a tak urcite raz vyskusame, ani nie preto, zeby sme potrebovali cas pre seba, ako skor pre tu zabavu 🙂

zzuzu09
21. feb 2017

Najskor to pre mna nebolo dolezite. Ale minule leto sme boli v Sitne vo Vyhniach a teda bola som úprimne v soku. Vzdy usmiati animátori, prihovorili sa najmensim, jest chodili vzdy k hostom a vytvarali tak dobre vztahy, vzdy pripraveni pomôcť ...
Spravni ludia v hoteli ktorí najimaju tych správnych ludi, to je zaklad. A u vas to funguje.
Animacia je odvtedy dolezite kriterium pri výbere dovolenky.
Dakujem ze ste mi ukazali ze sa to da skĺbiť - hotel + male deti + oddych pre rodicov 😀

chovancova27
21. feb 2017

No, hlavne animátori málokedy rozprávajú po slovensky, všakže🙂 tak pochybujem, že by môj 6-ročný syn sa nejako extra zapájal...

dadka_bb
21. feb 2017

ja by som asi malu nedala nikomu bez dozoru..neviem si predstavit ze by sa jej nieco stalo nedajboh,kto by za to niesol zodpovednost

igiana
21. feb 2017

@patricia_trinityhotels nase deti maju velmi rady sutaze a kamaratov, podla mna su animatori dobra volba. Ved kedykolvek ich to omrzi, mozu prist za nami rodicmi. Venujeme sa detom pocas celeho roka, takze take male spestrenie je pre ne novy zazitok 🙂. A navyse ak si najdu novych kamaratov 🙂

leteku
21. feb 2017

S animátormi a to hlavne v Trinity hoteloch máme len tie najlepšie skúsenosti. Nevyužívame ich ako strážcov, ale zabávame sa s nimi spolu s detmi. Deti na nich radi spomínajú a tešia sa na nich aj tento rok.

patricia_trinityhotels
autor
21. feb 2017

@leteku ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu, pomáha nám to v našom smerovaní, čo našim klientom najviac vyhovuje a samozrejme vždy je čo vylepšovať, sme otvorení všetkým dotazom, čo by ste možno prijali inak alebo vám chýba 🙂

patricia_trinityhotels
autor
21. feb 2017

@dadka_bb v tomto mám rovnaký názor, keby osobne nepoznám našich animátorov, neviem, či by som nechala malú na full stráženie bez dozoru, tiež budeme mať premiéru.

Našim animátorom verím, skôr neviem, ako zvládne moju neprítomnosť malinká - je to súčasť našich služieb a tento týždeň ich všetky testujem, mobil aktívne pri sebe a v prípade potreby bude maminka tam, kde má 🙂

patricia_trinityhotels
autor
21. feb 2017

@zzuzu09 ĎAKUJEME 🙂

jabucko
21. feb 2017

Doteraz bol gang prilis maly na animatorov. Ale urcite vyuzijeme, ked podrastu 🙂

petronelak
21. feb 2017

Uroven si neoverujem ale hladame vzdy baby friendly hotel kde maju nielen program pre deti ale aj vybavenie detsky kutik, v jedalni dostupne veci pre deti , v izbach a animatori su prijemnym spestrenim pobytu urcite bo dokazu deti zaujat zapojit ich deti su v kolektive a ucia sa inym novym veciam, odlozit vsak detina cely den animatorom v nasom pripade urcite nie

zuzul77
21. feb 2017

buduci tyzden ideme smer Sitno. boli sme v lete, na fotke vidim Kopka a boli sme maxim. spokojni, teda hlavne dcera 🙂

kupcovci
21. feb 2017

Dobrý den, ja si animacie ci uz v hoteloch alebo inde velmi pochvalujem takze za mna palce hore 👍

katkanr
21. feb 2017

Animácie pre deti sú super na spestrenie pobytu 🙂 hlavne ak je zle počasie.My sme mali tu možnosť navštíviť hotel Sitno.Pre môjho vtedy 8 ročného syna to bol skutočný zážitok.Bol prvý krát na diskotéke,prvý krát dlho hore a hlaaaaaaavne bez dozoru rodičov 😉 A či overujem?Samozrejme.Veď ako sa hovorí !Dôveruj ale preveruj"

jahodka8
22. feb 2017

Animácie v hoteli pre deti sú milá vec, si myslím. Pre deti je to určite lákavé, lebo potrebujú stále nejaký program a dohľad. Pre rodičov to môže byť tiež výhodou v kľude si zaplávať, ísť do sauny, najesť sa alebo si pospať. 🙂

acernas
22. feb 2017

Nas týmto som nikdy neuvažovala do momentu kym som sa nestala matkou a teraz hovorim ano urcite su animácie pre deti dôležitým faktorom pri výbere hotela 😉

patricia_trinityhotels
autor
22. feb 2017

@chovancova27 asi ste nemali na mysli animátorov na Slovensku? 🙂

patricia_trinityhotels
autor
22. feb 2017

@acernas ja som na tom tak isto, Tinka prichádza do veku, kedy to začínam pociťovať a dnes sme si to prvý krát vyskúšali v praxi 🙂 a je super, že sa ich vôbec nebojí

acernas
22. feb 2017

@patricia_trinityhotels presne toto je otazka číslo dva ci Dieta toho animátora príjme. Niektoré maju strach a tak sa rodičia vyhýbajú animátorom ani nie preto ze by ich neprijali oni ale ich deticky ... samozrejme každé dieta je ine a tym pádom aj postoj kazdeho rodiča je iny takze odpoved animátori nie neznamená ze nie všeobecne ale ze konkrétne dieta s tym ma problem a preto rodič tuto službu nevyhľadáva 🙂

hela_tn
22. feb 2017

Konecne nam dcéra dospela do veku, ze animácie plne vníma, takze Ano, uz vyberáme hotel aj podla animácii a samozrejme pozeráme aj na nete skúsenosti návštevníkov a hodnotenia

chovancova27
22. feb 2017

@patricia_trinityhotels nie ved ide o zahranicnu dovolenku, ci?

vall1319
22. feb 2017

Minulý rok sme boli s drobcami prvý- krát mimo domov 😉 Strávili sme 3 noci vo Vyhniach, v hoteli Sitno... 🙂 Bolo nám spolu STRAAAAAAŠNE super 😍 a veeeeľmi sa mi páčil prístup animátorov.... Drobci ani nedýchali, keď okolo nich prešli Kopko a Svetluška... 😉 A všetci animátori vysmiati, stále sa venovali detičkám... Naozaj - veľmi sa mi to páčilo. 🙂 Samozrejme s drobcami sme boli stále aj my dospelí, určite by som ich nenechala samých 😉, možno, keď budú starší 😉 Ale - ak ešte pôjdeme niekedy na dovolenku - určite uprednostním hotel s animáciami pre detičky 🙂

natalca
22. feb 2017

nam animatori v hoteloch velmi vyhovuju, ak sa nam nejaky nepacia, viac do toho hotela nejdeme, naopak ak sa nam pacia, s radostou sa vraciame, raz som v jednom nemenovanom hotely musela robit animatorku ja (mam "z mladi" slusne skusenosti) pretoze animatorka akosi nevedela co robit ked bolo pekelne horuco a pritom tam bolo tolko atrakcii, napr. volejbalove ihrisko, potok...). Tento rok chceme navstivit vas hotel vo Vyhniach a podla recenzii si myslim, ze budeme spokojni a to nielen my ale hlavne nas 6-rocny "lakmusovy papierik" 😀

ewelyn3
23. feb 2017

Ja mam male deti, dievcata 4 a 2 roky a z maskotov vo vasich hoteloch su uplne hotove! Ked sme boli vo Vyhniach, tak sa sice nazivo maskotov bali...lebo boli obrovsky a s velkymi hlavami...ale na fotkach, v malovankach a na videach ich doslova zeru 😉. Stale si ich kreslime a rozpravame o nich rozpravky a vsade s nami chodia. Chcelo by to aj nejake babiky s ich podobiznou..ale cenovo dostupne..nieco okolo 10-15 euro..lebo urcite budu chciet vsetkych a samozrejme dvojmo, tak nech nezbankrotujeme 😉. Ale to je len taky tip.

makovicka8
23. feb 2017

Je to super sluzba ale staci aj nejaky ten kutik pre deti aj ked vychutnat si obed bez toho aby som behala za malou je uzasny pocit

bajciatko
23. feb 2017

Animátori sú neoddeliteľnou súčasťou každej dovolenky na hoteli. Zatiaľ máme len dobre skúsenosti. Myslím, že všetci sú testovaní agentúrou ešte predtým ako sa dostanú do hotela.
Kedysi, pred rokmi som robila detskú animátorku na zaoceanskej lodi, tak si prácu animátorov nejako podvedome všímam podrobne. Na Slovensku máme šikovných a rozhľdených mladých ľudí.

majik66
24. feb 2017

Urcite by som to nechala na syncekovi, cI by chcel ci nie...co je iste, je to, ze jw fajn ak hotel tuto moznost ponuka a rozhodnutie je na kazdom 🙂

didi83
24. feb 2017

@patricia_trinityhotels .. ja vnímam prácu animátorov nie ako "odkladisko" pre deti, ale ako možnosť trávenia s nimi. Pred tromi rokmi sme boli na dovolenke v hoteli Sitno a animačné aktivity boli maximálne super. Moje deti ich veľmi vítali, v klube sa zoznámili s inými kamarátkami a boli sme celý čas spolu - nikdy neboli dcérky bez nás, vyskúšali sme si spolu veľa aktivít, ktoré by sme inak nevyskúšali alebo by sme si ich niekde inde/napr. na návšteve zámku alebo jarmoku / priplatili - napr. lukostrelba, jazda na koni. Zbožňujú Kopka, vystpenie kúzelníka očarilo i rodičov a každý večer sa tešili na minidisco, kde sme boli opať spolu, spolu sme tancovali a natáčali si videá 🙂 . Počas pekných dní som ocenila, že animácie sú vonku pri bazéne... dcérka plávala, odbehla si meter odo mna upliecť nejaký náhrdelník za 20 min plávala zase. Animácie v Sitne sú naozaj top a nie je to odkladisko detí, ale využitie času, pre tých, čo chcú a a ich detom to nerobí problém. Moje deti sú veľmi smelé, komunikatívne a akčné, takže my sme si dovolenku v Sitne užili na maximum, robili sme si denne výlety do okolia a vďaka animáciám si užili zábavu aj s inými deťmi. Väčšina rodín, čo poznám, a chodia do chorvátska do penziónov, chodia v skupinkách - rodiny s inými deťmi, len aby sa deti vyhrali.. potom sa niekedy stáva, že rodina netrávi čas spolu ale po skupinkách - deti zvlášť, mamičky kecajú zvlášť a ocinkovia popíjajú pivko zvlášť. My preto chodíme na dovolenku sami ako rodina, s tým, že sa snažíme, aby mali deti zmysluplný program a nechýbal im kontakt s ostatnými deťmi -v čom nám animácie vyhovujú.

palesandra
25. feb 2017

Animacie a animatori su velmi dolezity, hlavne ked cestujete s detmi a 3 den uz je v hoteli to iste...animatori nabudia deti a vyplnia cas!

borcino
26. feb 2017

na dovolenku jednoznačne s deťmi!!! ked sme ich chceli, tak aj s nimi zdieľame náš život. Animátori, detské kútiky a bazén...to sú moje podmienky pri výbere hotela. Ked si chceme s manželom užiť trošku aj sauny, tak je to super výhoda ked má hotel detský kútik s animátormi 🙂