icon

SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?

Máme za sebou druhý deň počas tzv. DNI S TRINITY – samozrejme sme si pre vás pripravili aj rôzne súťaže o pobyt, poukazy na masáže alebo zážitkové kurzy. Svoje miesto budú mať aj produkty pre deti (tričká, vankúše, nápoje a CD-čka Kamarátov z Trinity).

Rozmýšľam, čo ešte by vám ešte mohlo spraviť radosť 🙂

Zvažujem spraviť aj rôzne balíčky z ďalších našich produktov – napríklad v našich hoteloch máme v ponuke aj vlastnú značku kávy, ktorú pražíme na Slovensku v miestnej rodinnej pražiarni. Rovnako sme pri projekte nových masáži 4 ELEMENTS rozšírili radu produktov nesúcich náš brand aj o prírodnú kozmetiku.

Zapojte sa aktívne do diskusie "O čo najradšej súťažite" a pomôžte nám vytvárať pútavé súťaže a príležitosti pre vaše TOP výhry - súťažiť totiž budeme celý rok aj na našich fan page 🙂

SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?
Strana
z3
mimanr
23. feb 2017

O relaxacne aktivity pre mna a manzela alebo zabavu pre deti 🙂

lucica
23. feb 2017

Najradšej suťažím o veci ktoré by mohli potešiť oje deti, či už vecné darčeky alebo výlety. Ale ked ste spomenuli kavu, tak ani ta by nebola na zahodenie, milujeme kavu a mame doma kavovar aj s mlyncekom tak kupujeme rozne speciality zrnkove

sonda1
23. feb 2017

O čokoľvek, ešte som nič nevyhrala,aj drobnosť poteší 😉

bibinka78
23. feb 2017

Ja sa rada zapajam do sutazi lebo kazda sutaz je o stasti 😊.Najcastejsie sa zapajam do sutazi ktore by potesili moju rodinu, ale zapajam aj MŠ ktoru dcera nastevuje uz som par krat potesila aj tam deticky 😊.

sisi208
23. feb 2017

ja sa veľmi rada zapájam do súťaží či už ide o kozmetiku, niečo pre deti to je úplne jedno, šťastie treba pokúšať 🙂

makovicka8
23. feb 2017

Sutaze mam rada ale bohuzial malo kedy vyhravam no neodradilo ma to este. Vzdy sa potesim ked nieco vyhram ked sa to nehodi mne tak darujem najlepsie su prakticke veci ale aj poukazky na nieco vedia potesit lebo sa mozem sama rozhodnut co za to

gabrielavalova
24. feb 2017

Podla mna kazda vyhra potesi 😊 Ale v dnesnej dobe pri vysokych cenach ked je jeden rodic na materskej s detmi by potesila vyhra pobytu niekde na Slovensku 😊

janett_6
24. feb 2017

Pre moju rodinu sú nezabudnuteľné stretnutia s kamarátmi Trinity takže všetko od vás poteší.

poleva
25. feb 2017

ja som súťaživý typ , a poteším sa každej cene...úplná pecka bola ked som čakala dvojičky a vyhrala som kočiar pre jedno dieťatko 🙂 ....

irenaliza
25. feb 2017

Krásny večer, ja s dcérkami radi súťažime a super sú Vaše čajíky a určite aj vankúš a pre mňa super kávička aleo kozmetika a

vebe23
25. feb 2017

Ja najradsej sutazim vyrobky pre deti...vzdy myslim na syna aku by mu to spravilo radost 🙂

ivankamt
25. feb 2017

Zvyčajne sa do súťaži nezapájam keďže mám odskúšané že sa mi nedarí..🙂 ale ak by som niečo vyhrala tak by bolo fajn určite niečo čo poteší celu rodinku nielen mna..🙂

borcino
26. feb 2017

rada súťažim o čokoľvek. každý darček isto poteší, či už priamo mňa, alebo niekoho z mojej rodiny. No žiaľ, nemám to šťastie na výhry.

venija
26. feb 2017

ja sa aktívne zapajam do mnohých sutazi uz cca 30 rokov, stastie sa na mna prilis neusmieva, ale kazda malickost potesi🙂.

anti13
26. feb 2017

mňa poteší každá výhra, manžel si kúpil kávovar a teraz behá a testuje kávu iné už ho v meste ani nezaujíma, takže súťaž o kávu by bola pre nás ideálna...

jankaajanko
26. feb 2017

Ja súťažím velmi rada ale nič moc som nevihrala nemám moc šťastie iba maličké výhry ale aspoň nieco😢

luna22
26. feb 2017

Hrnček

bibyke
26. feb 2017

Najradšej sutazim o predmety ,ktorymi potesim nasho synčeka 😊

madam33
26. feb 2017

Knihy, hracky

szighardt
26. feb 2017

Sutazim rada o vsetko co spravi rodine a detom radost😊 ale kava o ktorej pisete je ozaj vynikajuca.pili sme ju v hoteli senec.ta by nas velmi potesila ale aj rozne predmety ktore spravia radost detom😉

bejkaad
26. feb 2017

najradsej sutazim a rozne vylety a pobyty, velmi rada cestujem a spoznavam s rodinkou okolie.

veve060
26. feb 2017

Ja najradsej sutazim o veci pre synceka,lebo on ma najvacsiu radost z malickosti a mna zas najviac tesi jeho usmev 🙂

matricia
26. feb 2017

Najradsej sutazim o hracky, poukazky na oblecenie, vitaminy pre deti, proste co by potesilo mojich syncekov.

renass
26. feb 2017

Velmi rada sutazim o cokolvek.Kazda malickost potesi....😉

damila11
26. feb 2017

Som presvedčená, že každého, kto súťaží, poteší hocičo. Nie som výnimkou. Jednu hlavnú výhru už mám - zdravú rodinku, a ak sa mi podarí ešte dačo dakedy vyhrať, bude to bonus k tomu, co mám a zo všetkého sa budem tešiť🙂

lulu2014
26. feb 2017

Dobrý večer....každá výhra poteší....ale mňa asi najviac potešia reklamné /marketingové / predmety ktoré sa nedajú bežne kúpiť či zohnať...či pre nás dospelákov alebo naše baby menšiu či väčšiu.

sticker
meiwe
26. feb 2017

Rada sutazim o kozmeticke produkty popripade darcekove a upomienkove predmety,tak isto aj o pobytove zajazdy.

lulu2014
26. feb 2017

...a naše baby vždy potešia vodné atrakcie...voda to môže byť ....tobogány šmykľavky....aj každý deň. 🏖
takže súťaž o pobyt v aquaparku...to by šlo👍
s návštevou v kontaktnej zoo napr. 😉

ferihegy
27. feb 2017

Tiez velmi rada sutazim a o co najradsej ? .... uuuuuplne o hocico 🙂 Potesi vzdy kazda drobnost, pretoze vyhra urobi vzdy den krajsim a nabije telo endorfiiiiinom ;)

Pekny den

misiq22
27. feb 2017

Najradsej sutazim o darceky pre deticky - tie vzdy maju najvacsiu radost, ked pride postou nejaka malickost / vyhrata alebo aj kupena... 😉 / Stastie v ockach a spokojnost mojich dievcat je pre mna najvacsia vyhra 🙂 ...samozrejme ale aj nejaky pobyt pre mna s ockom by potesil... 😝

Strana
z3