Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

V neposlednom rade preto,aby sme podporili slovensky cestovny ruch. Aj ked v mnohych oblastiach CR to u nas este "pokrivkava", su aj na Slovensku miesta, kde sa da prezit skutocne dokonala dovolenka.
Kazdorocne od utleho detstva sme chodili k do Tatier, na jar a v zime. Su to najkrajsie spomienky z detstva, islo o podnikove ubytovne. Rano o 6 hod sme stali pri zastavke autobusu a cakali, kym vsetci pridu a my hromadne odideme starou Karosou do Starej Lesnej, kde som sa naucila lyzovat, naucila som sa setrit- za vratene flase od mineralky som si peniaze nechavala a nasledne ich minula v Starom smokovci na nakup v papiernictve 🙂. Na kopci tam som si prvykrat rozbila nos, dedko ma pustil dole kopcom, kde nebol uz dole sneh a sanky sa so mnou prevratili... Prosto to su zazitky, ktore si cenim. Cenim si, ze nasi hoci peniaze k moru sme nemali, tak sa snazili mi to vynahradit Tatrami. A teraz som ja mama a rada by som svojmu synovi dopriala dovolenku na Slovensku, aby sme mohli spolu zazit nieco nove a aby sa mu tvorili len krasne spomienky na destvo a slovensku prirodu.
Dovolenky na Slovensku máme velmi radi,hlavne naše Vysoke Tatry,kde sa každý rok veľmi radi vraciame. Máme užasnu krajinu s veľkými možnosťami strávenia volného času.Veľmi radi by sme navšťivili Váš hotel a vyskušali Vaše wellnes služby🙂
Dovolenku na Slovensku uprodnostňujeme preto, lebo nemusíme ďaleko cestovať, neexistuje jazyková bariéra, kedykoľvek sa nám niečo znepáči, môžeme sa pobaliť a o pár hodín sme doma, ale hlavne preto, že na Slovensku je množstvo miest, ktoré sme ešte nenavštívili a rozhodne je čo obdivovať.
Prečo dovolenka na Slovensku?
Dovolenka na Slovensku sa mi páči, lebo ponuka je veľmi široká: od horskej turistiky a wellness až po objavovanie našej histórie a to počas každého ročného obdobia
Slovensko je nadherna krajina, a budem sa snazit, aby moje deti spoznali najprv svoju vlast, az potom tuzili po zazitkoch v zahranici.
Slovensko je prenadhernou krajinou, ktoré ukrýva veľmi veľa carokrasnych miest..Milujem prírodu,hory,lesy ich vôňu.. Lepšiu dovolenku dianí neviem predstaviť v lone čistej slovenskej prírody..
prečo dovolenka na SK? No pretože služby na SK potrebujú pomôcť. Potrebujú sa zlepšiť na úroveň služieb v zahraničí, keďže ceny sú už na rovnakej úrovni. A SK je krásne a treba deťom ukázať, že aj doma je pekne.
Naša skúsenosť z SK je našťastie veľmi pozitívna. Hotel Sitno sme navštívili a musím povedať, že služby absolútna špička, usmiaty personál, čo pri tom množstve detí je priam neuveriteľné a asi im niečo dávate na upokojenie :D
Druhá super skúsenosť je hotel Liptov v Lipt. Jáne a to je veľmi obdobné. Skvelé jedlo, skvelý personál, nie je čo vytknúť ani jednému zo spomínaných 🙂
Lebo milujeme Slovensko🙂
Prečo dovolenka na Slovensku?
Pretože tu je krásne,uzasna príroda a človek nemusi ani ďaleko cestovať.
Osobne vždy dovolenkujem len na Slovensku a vždy sa najde niečo nové kde sa dá ist pozrieť. A hlavne momentálne s malým dietatom nie je nič lepšie...
Prečo? Preto, lebo naša krajina je krásna. Len naši ľudia by sa mohli naučiť, ze správať sa slušne treba ku všetkým, nielen k tomu, kto im dá veľké prepitné. Česť výnimkám 🙂
Slovensko je krasne a ani cely zivot mi nebude stacit na to, aby som videla vsetky jeho krasy!
...pretože Slovensko je nádherná krajina s úžasnou prírodou, históriou a nespočetnými možnosťami podnikať rôzne výlety. Minulý rok sme s deťmi dovolenkovali v Tatrách. Tento rok som nahlas uvažovala o pobyte pri mori a reakcia mojich deti bola, ze oni nechcú ísť k žiadnemu moru, oni chcú ísť niekam na Slovensku, s bicyklami, opekať si, na túru a tak. Takže u nás je Slovensko top destináciou - deti rozhodli 🙂
Na Slovensku máme veľa krásnych miest, ktoré nikto z nás ešte všetky nenavštívil. Je tu veľa možnosti na turistiku, dovolenku pre rodinu s malými alebo s väčšími deťmi, mladé páry alebo starších manželov. Tiež v dnešnej situácií, čo sa deje vo svete, radšej zostávam na SR a s priateľmi rady trávime predĺžené víkendy v blízkych okresoch domova.
Preco dovolenkovat na Svk podla mna? pretoze som cestovny ruch studovala, vela cestovala a slovaci naozaj maju byt naco hrdi. Trinity poznam z prednasok, aj zo zivota. A ako kazdy rodic, svojim detom chcem dat vsetko co len mozem a kedze neradi cestuju, zatial spoznavaju Slovensko a viem, ze o nic neprichadzaju. Pre nich su usmiati ludia a cista priroda viac ako preplnene atrakcie. Na svet maju dost casu. Ako mna ucili moji rodicia-najskor poznaj svoju krajinu a kulturu, potom mozes spoznavat tu ostatnu. Tak spoznavame 🙂
pretože sme si dali zaväzok každý rok navštíviť nejaký kút Slovenska a spoznať spolu s detmi krajinu 🙂 love SlovaKIA ❤
Prečo? Keďže ja a jazyk nie sme kamaráti tak jeden z dovodov je aj to, že sa tu viem dohovoriť. Ale hlavný dovod je krásna príroda, radi chodíme na hory, v lete je to super osviezenie, ked vypadneme z rozpálenej Bratislavy na hory. A v zime si aspon užijeme sneh, torého nás zasa tak vela nemáme. Nie len tatry, ale aj ostatne kuty slovenska su krasne a radi trávime dovolenku na slovensku. Velmi by nas potesil pobyt vo vašej sieti hotelov, ešte sme s deřmi u vas nikdy neboli a myslím, že by si to maximálne užili v ktoromkolvek ročnom období.
Dovolenka na Slovensku = dovolenka v srdci Európy. Nemusím mať jazykové znalosti /síce v niektorých regiónoch by sa naozaj zišli/, v prípade nejakého hlavne zdravotného problému to nemusím riešiť spolu s tlmočníkom a pomoc je v relatívnom dosahu, možno treba vynaložiť viac finančných prostriedkov ako niekedy v zahraničí, ale zážitky a poznávanie tohto srdiečka predsa za to len stoja.
S manželom travíme dovolenke iba na Slovensku odkedy sa poznáme a odkedy máme deti tak nás to už vôbec neláka za hranice, momentálne sme trošku na tom finančne nie najlepšie a tak by nás výhra potešila a by sme mohli s deťmi zase niekam vyraziť.
Najprv im chceme ukázať domovinu a potom ked už budú vačší a budu chcieť tak pôjdeme aj za hranice.
Ďakujem
Prečo Slovensko? Lebo je krásne,máme malé deti a oni sú očarené našími krásami,chodíme každý rok po Slovensku a dúfam že kým dospejú stihneme pozrieť všetky krasy našej krajiny.🙂
Ako dieta som s rodicmi nikdy nebola pri mori ale za to sme Slovensko precestovali z kazdej strany. A som im velmi vdacna. Teraz mam uz svoje deti a tiez im chcem dopriat to, co som mala ja, ukazat im nasu krasnu domovinu, aby mohli byt na nu pravom hrdi 🙂
Aby sme spoznali všetky krásy Slovenska a uvedomili si že všade dobre no doma-na Slovensku najlepšie a najkrajšie
Bez problemov dostupna, stale je co nove nachadzat. Ak sa nezamyslime, ze treba si podporovat slovensky trh, tak sa nemozeme stazovat. Urcite je najlepsia dovolenka na Slovensku. tento rok sa chystame ju stravit "doma"... nie za hranicami.
Ja som svoje detstvo prezila na Slovensku, s rodicmi pre presli hory, kopce, chaty, roviny...v chatách, stanoch...Bolo jednoduche, krasne a blizko prirody. Mala som to stastie, ze mi bolo dopriate ako dietatu liezt po stromoch, brodit sa v potokoch, stavat hrádze, stanovať, kupat s a v rieke, prespat pod holym nebom, bivakovat v Nizkych Tatrach, prekonávat sa na vysokohorskych turach vo Vysokych Tatrach, kupat sa zabudnutych malych termalnych pramenoch uprostred lesa, zberat huby a lesne plody, pozorovat divu zver.... Hoci nam rodicia nemohli dopriat vsetko mozne materialne, napriek tomu mam vela zazitkov, ktore mi nikto nevezme.
Teraz mam ja male dieta, a kedze trpi alergiou a astmou, travime vela casu v horach, casto aj v Tatrach, kde mu prospieva klima. Syn miluje vodu a kupanie, najradsej by z nej ani nevyliezol 🙂
Ako rodina radi spoznavame nase vlastne male ale nadherne a neuveritelne bohate Slovensko...vela sme uz presli ale stale viac nam ostava. Uz piaty rok za sebou travime spolocne rodinne dovolenky na Slovensku a este stale nas to bavi 🙂
Planujeme blizsie spoznat Nizke Tatry, Slovensky raj, Pieniny, prebicyklovovat juhozapad Slovenska, otestovat niekolko dalsich termalnych kupalisk, splavit Hron .....
Krasnym prikladom, ze mame byt na co hrdi je moj mladsi brat....Ako cyklosprievodca na namornych lodiach precestovat vacsinu sveta, a napriek tomu, ked ma pride navstivit, povie ze nam zavidi nas kazdodenny nadherny vyhlad z okna na Choc, Malu Fatru a Kubinsku holu...a ja viem ze ma pravdu ;)
@patricia_trinityhotels Slovensko je krasne. Radi chodime na dovolenku tu u nas. Ci v zime,ci v lete. Vychutnavame si krasy nasej krajiny aj so svojimi detmi.
Dovolenka na Slovensku? Odkedy máme deti využívame najma dovolenku na Slovensku. Milujeme hory a more nám vynahradia bazény a tobogány, ktoré sa deťom viac páčia ako len kúpanie v mori.. Nemusíme letieť, cestujeme hodku maximalne tri a máme relax a na Sitne i služby ako v zahraničí. Pre nás je slovensko TOP.
Pretože sa nám tento rok v apríli narodí tretie dieťatko a bolo by krásne môcť si pár mesiacov po pôrode dopriať relax pre celú rodinu. Len uplynulú sobotu (18.2.) sme sa zosobášili, ale kedže bruško je už veľké, nikam sa v najbližšej dobe nechystáme. O pár mesiacov už nás synček ale bude dosť veľký na svoju prvú dovolenku na rodnom Slovensku a jeho dve veľké sestry (8 a 10 ročné) by sa v Trinity hoteloch tiež skvelo zabavili. Bola by to pre nás svadobná cesta, spolu so všetkými detičkami 🙂 Určite by sme im dokúpili pobyt, aby sme si spoločne pozreli naše Tatry po prvýkrát, keďže ani dcéry ich ešte nemali možnosť vidieť a zaziť. Žiadne komplikované cestovanie, letiská a kontroly, ale naše krásne Tatry, čerstvý vzduch a rodina pokope...čo by mohlo byť lepšie...???? 🙂
Preco dovolenka na Slovensku?
Pretoze Slovensko je krasne v kazdom rocnom obdobi a ak clovek ma aj top hotel s programom na vecer, je to nezabudnutelny zazitok pre celu rodinu a oddychova dovolenka 😘😘
sme mlada rodina s rocnou dcérkou..... jedina dovolenka kde sme boli...tak to bola Orava... dovolenka by nas potesila....aspon by sme si vsetci uzili

pretože Slovensko má veľa nádherných miest, každoročne chodievame na rodinnú dovolenku spoznať krásy Slovenska a nikdy sme neboli sklamaní. Tento rok tradíciu tiež určite dodržíme