icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
spiritacka83
21. feb 2017

Dovolenkujeme už roky iba na Slovensku, milujeme hory a tie naše slovenské sú prekrásne... Radi využívame animácie v slovenskom jazyku, spoznávame krásy slovenska, a kúpanie nám stačí v bazénoch a aquaparkoch. Nemusíme letieť alebo cestovať dlhé hodiny, dorozumieme sa so všetkými, zdravotná starostlivosť zabezpečná a v prípade neočakávaných udalostí sme do 3 hodín doma 🙂.

zofiac
21. feb 2017

Slovesnko je krásne, máme nádherné hory, máme aj vodu ... máme aj pekné a čisté hotely s dobrým wellnes, chutnou stravou - a ako bonus sa všade dorozumieme 👍

romi135
21. feb 2017

Pretoze si myslim ze nikdy nemozeme poriadne spoznat svet pokial nepozname a nevazime si najma svoj domov... A preto je pre nas najkrajsia dovolenka na Slovensku. Potom ked prideme kdekolvek inde mozme sa pysit a spominat co krasne a jedinecne je tu u nas...

savia
21. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Jednoduchá odpoveď - Slovensko je krásna krajina a myslím, že tu nájdeme z každej inej krajiny niečo a nemusíme sa naháňať stovky km, keď to všetko máme aj doma...... teda okrem mora, ale aj na to sa nájde alternatíva🙂

kacerkal
21. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Lebo je dôležité deťom ukázať najprv krásy svojej rodnej krajiny, aby si ju vedeli vážiť a obdivovať 😎 K moru môžete ísť zvyčajne iba na chvíľu, ale po Slovensku môžete cestovať celý rok a stále ste doma.

kamylka48
21. feb 2017

Lebo je stále čo poznávať a v konečnom dôsledku zisťujeme že už aj služby svojou rozmanitosťou (aj pre detičky) sú na vysokej úrovni a tak aj keď tato bude chcieť chodiť celý deň po horách môže aj mama s malou vymyselnicou mať zaujímavý program plný zážitkov

dada7701
21. feb 2017

Prečo dovolenkovať na Slovensku ? Pretože je to nádherná krajina, plná krásnych romantických miest o ktorých sa mi ani nesnívalo...a preto chodíme a hľadáme dalšie nádherné miesta, ktoré by sme mohli navštíviť...v tomto smere ma naša krajina ešte ani raz nesklamala...milujem túto krajinu a aj celá naša rodina 😉❤

zuzta1
21. feb 2017

Moje najkrajšie zážitky z dovoleniek sú práve tie ktoré sme ako deti alebo už aj ako dospelý trávili na Slovensku. Je vždy čo objavovať, nikdy to nie je o tom istom. Preto sú potom spomienky vždy veľmi bohaté na zážitky. Dokonca aj v zlom počasí sa toho dá veľa podniknúť. A samozrejme sú to zdravé dovolenky - kopa pohybu na čerstvom vzduchu 😉

rita2012
21. feb 2017

Lebo Slovensko stojí za to, aby sme dovolenkovali hlavne tu, aby sme aj našim deťom ukázali, že nemusíme cestovať za oddychom stovky kilometrov za hranice. Veď toľko krásnych miest čo tu máme - na takom malom kúsku, nenájdeme hocikde. A naše hory... neskutočná nádhera. Už sa tešíme, keď deti podrastú a budeme môcť aj s nimi zdolávať kopce a vrchy, rokliny, rebríky, ...ako v časoch, keď sme boli ešte bez detí. Aby sme im ukázali, že toto je náš domov.

seli4
21. feb 2017

Slovenskú prírodu milujem, máme krásne hory, hlboké doliny, priezračné potoky, čisté jazerá, nádherné nížiny a síce sme malinká krajina no vždy sa tu nájde kúsok prírody, kde sme ešte s mužom nikdy neboli. Radi sa aj vraciame na naše obľúbené miesta skade načerpáme novú energiu a kde si úplne oddýchneme a zrelaxujeme. Pre nás je dovolenka na Slovensku proste raj ❤

iwwka29
21. feb 2017

Presne kôli Slovensku a pre Slovensko.
Milujeme naše hory lúky vodopády jaskyne kopce doliny halušky a my s manželom Špecialne Hriňovu a okolie.Tie výhľady ten pokoj tí ľudia. ...niečo úžasné!

ma812
21. feb 2017

Nie lietadlom, nie ku moru, radšej doma po Slovensku,
pešo, vlakom na bicykli, prejdeme si krížom – krážom,
od Tatier až k Dunaju, pomalým no istým krokom.
V každej časti rodnej zeme, nájdeme čo ešte nepoznáme,
nech aj deti múdre su, kadečo si odnesú. Naučia sa nové veci
a uvidia krásne lesy. Hradov máme neúrekom, už len na ne rýchlym krokom.
Rieky, plesá, jazerá, jaskyne a stalagnity, lepšie ako zimné Dolomity.
Slovensko je pre nás RAJ, rodný kúsok, rodný kraj.
V Terchovej vždy obed dáme, haluškám sa nebránime. Korbáče a rôzne syry, vezmeme si do cesty,
V Nízkych tatrách na Chopku, poponúkať cudzincov a odniesť si úsmev milý.
Aby sme si naše deti naučili svornosti pod kopcami tatranskými, pod srdciarmi slovenskými.
Slovensko je malá zem, bohatá však to ja viem. Zimné krásny, letné špásy, kadečo sme zažili, všeličo sme vyskúšali, no stále nie dosť nabažili.
Lanovkou či zubačkou, pozrieť bližšie ku hviezdam, či na plese počlnkovať a sem-tam sa odfotiť, nech máme vždy pamiatku a na chladničke magnetku 

lubike
21. feb 2017

Lebo na Slovensku je dosť možností dovolenkovania a veľa toho čo sa dá vidieť a zažiť. A sú tu miesta, kde som nebola a chcela by som ich navštíviť. Všade dobre, doma najlepšie. Preto dovolenka na Slovensku. A navyše som na dovolenke, takej poriadnej mimo domu, nebola asi od roku 2009 ☹

majka2
21. feb 2017

Preco na slovensku? Lebo me vsetko co si mozme len zelat krasne hory jazera cistu vodu. Pozname jazyk menu pre deti idealne. S nasimi detmi sme boli liptov ale najviac mameradi Tatry najme okolie zdiaru. Aj teraz by sme radi ved nasa malabude mat dva roky tak chceme dat krasny dar vylet u nas doma bude raj.

snubka1
21. feb 2017

Pretože Milujeme Slovensko!!! Pretože nemusíme cestovať 100 km,detičky to nemajú radi.Pretoze máme prekrásnu krajinu, hory, lesy, polia, lúky aguaparky ktoré deti milujú.Taka dovolenka by padla vhod!!!!🙂 Dakujem za možnosť zúčastniť sa.😝

ciernym
21. feb 2017

Slovensko je nase😊mame tu vsetko pre dokonalu dovolenku.Ci uz s detmi alebo bez deti sa najde vzdy pekny kraj pre dovolenky.Tatry su krasne cely rok juzne Slovensko vynikajuce cez leto.Moznosti tu mame vela.Sluzby su dobre sice niekde by som ocakavala lepaie.Sme mala krajina,ktora ma vela moznosti a miest na dovolenku.Eura do vrecka a treba si uzivat a travit cas s najblizsimi😊

miselyn
21. feb 2017

Pretože: NajkrajSí kút, v šírom svete, je moja rodná zem 🙂

mapa
21. feb 2017

Pretoze vzduch krasne vonia, vyhlady su nadherne a vzdy sme prekvapeni novymi miestami, ktore su zaroven prijemne blizko. 🙂

benca
21. feb 2017

slovensko je ocarujuce aj prirodou aj hotelmi a welnesmi, naco cestovat daleko

lenulikus
21. feb 2017

prečo dovolenka na Slovensku? hoci ma týžden v Tatrách vyjde skoro ako 2 týždne v Chorvátsku? 🙂
Lebo Slovensko je krásna krajina, s nádhernými kopcami a vodami...a ten pocit, ked si vynesiete drobca v nosiči na nejakú horskú chatu (síce fučim jak zdochlina 😀 a muža si idem roztrhnuť, čo za trasu to zasa naplanova...) - ten pohľad naokolo.na skaly, na prírodu..na drobca ako sa hrá s kamienkami....jednoducho stojí zato a ja viem, že sme urobili správne, ...že ten výber "dovolenky" stál za to 🙂

...a v zime...mať lyžiarsky svah vedľa hotela..tiež nie je na zahodenie.. 😀

magimary
21. feb 2017

...pretože MILUJEME Slovensko!...❤🇸🇰❤
- viac ako more
- viac ako dlhé cesty do neznáma
- viac ako silné slnko
- viac ako mrazivé ľadovce
- viac ako tie najdrahšie rezorty

remsim
21. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku? Pretoze sme tu doma 😉 Tu priamo "pod nosom" mame mnozstvo uzasnych miest o ktorych casto ani netusime.. a bonusom je ze sa vsade bez problemov dohovorime a nemusime cestovat dlhe hodiny 🙂

franceskaga
21. feb 2017

Pretoze som zila 4 roky na Cypre, kde som mala jednu z najkrajsich plazi rovno pod oknom.takze dovolenku pri mori som si na istu dobu "predplatila a odzila". A aj ked tam bolo super, "nas" wellness je neporovnatelne lepsi a kedze mame rocne bejby,tak by sa nam uz aj zisiel 😎

martina374
21. feb 2017
bleee
21. feb 2017

Na Slovensku máme možstvo krásnych miest, úžasné hory, jazerá, prírodu, kvalitné ovzdušie. Už 5 rokov dovolenkujeme cez leto na Slovensku a našťastie nikdy sa nestalo, žeby sme boli sklamaní. Zakaždým sme objavili nový krásny kút Slovenska. Tento rok sa chystáme na dovolenku na Slovensku zas. Radi spoznáme nové krásne miesta aj s Trinity Hotels 🙂

efy
21. feb 2017

Dovolenka na Slovensku moze byt pestra, zaujimava,financne menej narocna a v ziadnom pripade menejhodnotna.

henika263
21. feb 2017

Lebo Slovensko je ta najkrajsia krajina pod slnkom 💜.Pretoze je tu tolko miest ktore sa oplati pozriet.Nasej dcere odmalicka vstepujeme lasku k Slovensku a tradiciam.Mozme odletiet na ktorykolvek kut sveta,stale sa vratime s myslienkou ze konecne doma a tu je to aj tak najkrajsie 🙂 ....

melkina
21. feb 2017

Pretože treba detom ukazať ake je Slovensko krásne a aby spoznali najprv krásy rodneho kraja 🙂.... a momentálne je aj dosť bezpečne 🙂

nnikka
21. feb 2017

Preto ze je najkrasie v srdci Europy a na nasej 🌍 .

esperanka
21. feb 2017

..pretože sme si uvedomili, že je veľa miest, ktoré na Slovensku nepoznáme a radi by sme.
..pretože tu nám rozumejú a nemusíme sa snažiť rukami-nohami
..pretože tu nás poznajú aj naše zvyky
..pretože všade je dobre...ale v domovine najlepšie!