icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
zuzuzuzka
21. feb 2017

Ja zboznujem Slovensko. Nase Tatry su najkrajsie a rada sa tam znova a znova vraciam.

ivanka.7
21. feb 2017

Slovensko je krasne, cesta netrva dlho, da sa prebrazdit autom... My radi chodime k moru, ale obcas radi "vybehneme" niekam po Slovensku plus nas vzdy tesi ukazat Slovensko zahranicnym kamaratom. Pred rokom a pol tu boli kamarati z Kalifornie a sami sme boli prekvapeni, ako sa im u nas pacilo a z coho vsetkeho boli nadseni. Bratislava pre nich mala zaujimavejsiu atmosferu ako Vieden, na typickom slovenskom salasi sa im velmi pacilo a aj im velmi chutilo, dokonca boli schopni sa obaja prestravovat bez vacsich problemov (celiaticka a alergik na BKM), prespanie v typickej drevenici stredneho Slovenska si velmi uzili, vsetci tu k nim boli mili... a nas velmi tesilo spoznavat a objavovat veci ich ocami.
Ale hlavne! Obaja ako milovnici historie boli uplne uneseni tym, ze sme sli po hocijakom svk meste a ja len "toto je zo 17. storocia... najstarsie casti tohoto su z 13. storocia" a oni len otvarali oci, lebo u nich su samozrejme najstarsie stavby z uplne inych obdobi a tak prechadzat sa po takychto historickych castiach bolo pre nich ako sci-fi a velmi si to uzivali 🙂 Pre mna to bolo znovu take prebudenie, ze ake tu mame zaujimavosti a krasne veci 🙂

mimiatomi
21. feb 2017

Podla mna treba ukazovat detom krasy nasho Slovenska. Slovensko je z okolitych krajin najkrajsie a netreba ani vediet cudzi jazyk. 😀😊☺

janiiiii
21. feb 2017

Preto že Slovensko je krásne ma vela krásnych miest kde sa da odychnut si a načerpať nove sily a spoznať niečo nové ....chodime každy rok na Liptov nadherny kraj kde sa okupeme pobehame hory a aj pochutname na bryndzovych haluškach😝

lulistek
21. feb 2017

Návrat ku koreňom, k prírode... načo zhon, vybavovanie.. neláka ma až tak horúčava pri mori, preplnené pláže, dlhé cestovanie.. A s dvoma malými deťmi už tobôž. Slovensko pre mňa - LÚKY, LESY, ZVIERATÁ,ČISTÁ HLAVA... bicyklovanie...veci čo máš zadarmo a sú vzácne. nelákajú ma aquaparky.. wellness, ale toto. a toto by som chcela aby aj moje deti vedeli čo je vzácne

tatalin
21. feb 2017

Dovolenka na slovensku lebo šetrím čas pri cestovaní, podieľam sa na ekonomike SVK, na čom mi fakt ani zďaleka nezáleží tak ako na tom aká krásna je tu príroda ❤ ...

ivett311
21. feb 2017

Lebo Slovensko je krásna krajina, všetko je blízko, chutné jedlá, krásna príroda, dobrí ľudia😉
Slovensko milujem ťa👌👌

danieli
21. feb 2017

Mnohí si to ani neuvedomujeme, ale dovolenka na Slovensku a teda doma, je ešte stále bezpečná 🙂 Bez veľkého cestovania, ktoré je náročné nielen pre deti, ale aj pre nás, žiaden cudzí jazyk, domáca strava aj kultúra, doma je doma a Slovensko je čarovné.

dadulik
21. feb 2017

Dovolenku na Slovensku absolvujeme s manzelom uz 17 rokov kazdorocne...s vynimkou jedneho roka kedy sme skusili Chorvatsko...zacali sme spoznavat krasy Slovenska este ako mladi zalubenci...pokracovali sme svadobnou cestou na Slovensku v Podhajskej..kde sme odvtedy boli uz 8x a prave teraz sa tam chystame znova...samozrejme za tie roky pribudli k nam dve deticky...mladsi syncek bol na dovolenku uz v brusku a tiez ako 5 mesacny...odvtedy samozrejme kazdy rok....posledne dva roky spoznavame nase prenadherne Tatry a netreba nam ani more...hoci dovolenka v Tatrach financne castokrat vyjde na rovnake peniaze 😯prave preto by nas veeelmi potesilo prvykrat v zivote nieco vyhrat a to prave dovolenku v nasich jedinecnych Tatrach ☺

majasimon
21. feb 2017

Za relatívne krátky čas sme "na mieste činu" a vždy je čo obdivovať

szuszka6
21. feb 2017

Pred pár dnami sa nam narodila dcerka.S manželom chceme dovolenkovať výhradne na Slovensku nakoľko máme veľa krásnych miest ktoré sme ešte nevideli. Takže odpoveď je jednoduchá : Slovensko je krásne, netreba cestovať za hranice 😍

lennulik1
21. feb 2017

Ahoj. Preco dovolenka na Slovensku?
- sme tu doma,
- mame krasnu prirodu,
- ziadna recova bariera,
- v pripade nutnosti rychla cesta domov,
- bezproblemove lekarske osetrenie 🙂 (mam 2 malych chlapcov, co stale vymyslaju),
- mame tolko krasnych a kvalitnych ubytovacich zariadeni, ktori nam aj tu doma daju najavo, ze nas radi vidia 🙂
- posilnujeme nasu ekonomiku, nasu vlast 🙂
- spoznavame priatelov, s ktorymi sa mozeme relativne castejsie stretavat - sadneme trebars na vlak a tadaaa sme kludne aj na opacnej strane republiky 🙂

odkedy mame deticky, dovolenkujeme vylucne len na Slovensku, presne tak, ako sme dovolenkovali aj my, ked sme boli mali/mladi 🙂 a nelutujeme, je tu naaaadherne!

a zakoncila by som to takym mojej vekovej skupine znamym heslom: SPOZNAJ SVOJ KRAJ, POSILNIS MIER 🙂

majina1974
21. feb 2017

@patricia_trinityhotels Nevidím dôvod,prečo nespoznávať krásy Slovenskej prírody a príjemne sa nepotešiť tým,čo nám naša skvelá Slovenská otčina ponúka.Veď je tu tolko zaujímavèho,že sa to ani vyriecť jednou vetou nedá!!!

kvetinka888
21. feb 2017

Nasa krajina je krasna a ponuka vela moznosti a treba aby ju spoznavali aj nase deti. Pre nas je sucast dovolenkovat doma, v hoteloch siete Trinity 👍🔝😊

lucylla
21. feb 2017

Lebo Slovensko je krasna krajina - domov.... mame stale co spoznavat, nadherne mesta, prirodu, hory.... bohatu historiu a kulturu... som pysna na svoju vlast ❤

zuzu7899
21. feb 2017

Lebo Slovensko ako take je krasne.Vsetci sa za niecim nahaname,cely rok setrime na more a pritom tu nadheru mame pod nosom

dzina007
21. feb 2017

Preco? Pre toto...

jankaajanko
21. feb 2017

ahoj my sme nechodili niako po dovolenkach boli sme zopar razy v zahranici afurt som hundrala ty isli tam oni tam ami kedy zase pojdeme ale nakoniec som zistila a zase aj na slovensku je dobre a este krajsie a llepsie ako v zahranicii ceste netrva dlho mozem sa vratit kedy chem domou a zaplatim aj menej auzijem si to tak isto a mozno ze ej lepsie tak sme ostali verny slovensku sme spojojnyyyy ved je to nasa rodna zem krasnaa atreba ju spoznavat viac aviac😍😂❤

erikab82
21. feb 2017

Preto lebo máme prekrásne miesta a aj mestá. Človek tu nájde všetko od prekrásnej prírody - hory, lesy, jaskyne, vodné nádrže či malebné rybníčky. Milovníci histórie si prídu tiež na svoje v historických centrách miest, krásnych kostolíkoch či skanzenoch a aj naše deti určite očaria hrady a zámky. Veď ktoré dievčatko nechcelo byť princeznou ❤ V každom meste je množstvo múzeí či galérii v ktorých sa dá stráviť čas v prípade nepriazne počasia. Milovníci vody si prídu na svoje v dobrých wellnesoch či aqaparkoch. Chodíme na množstvo výletov a stále je toho veľa, čo chceme vidieť. Mna úplne očaril Liptov, úplne som si zamilovala 😍

emate
21. feb 2017

Preto lebo Slovensko je krasne prirodou, ktora ma svojho ducha - silneho, ziveho, lieciveho.

pandica
21. feb 2017

Načo cestovať za hranice, keď je Slovensko tak krásne...Život je príliš krátky na to, aby sme spoznali celý svet, radšej postupne spoznajme Slovensko, kde žijeme...Tu je náš život...Teším sa na dovolenku v krásnom hoteli na Slovensku, kde sa budem cítiť ako v raji...

veronique_1
21. feb 2017

Slovensko ma nadhernu prirodu, krasne hrady, skanzeny ludovej kultury, jaskyne a mnoho ineho. Netreba za tym cestovat daleko. Najma s malymi detmi, staci ich nalozit do auta a aj vsetko ich prislusenstvo. Nedostatkom Slovenska je, ze sa nevie predat. Mnohe hrady chatraju. Sluzby su casto slabe... ale niektore hotely ako aj Trinity ponukaju top sluzby a animacie aj u nas.

zuzanaaf
21. feb 2017

lebo je tu nádherne🙂

mery1409
21. feb 2017

Mam rada slovensko a chcem aby aj moje dieta si vybudovalo kladny vztah a spoznalo vsetky kuty slovenska.

anickadusicka13
21. feb 2017

Juj, lebo na Slovesnku nie su teroristi a je tu bezpecne. :D a keby, ze vyhram, tak by som pobyt v tychto krasnych hoteloch venovala svojim rodicom, lebo ako detom nam stale robili stanovacky po celom Slovensku, a teraz na stare kolena aby si uzili "luxus" 🙂 Dakujem

nicinka0
21. feb 2017

... ako sa hovori vsade dobre doma najlepsie a pre nas je domov Slovensko a aj nase deti si zasluzia spoznavat a hlavne vazit krajinu, v ktorej sa narodili, v ktorej ziju ... skoda, ze nie vzdy je tolko prilezitosti ... lebo Slovensko ma naozaj co ponuknut ...

veronka265
21. feb 2017

Jednoducha otazka, jednoducha odpoved! 🙂 Pretoze Slovensko ponuka krasnu prirodu, krasne pamiatky, zaujimave tradicie, milych ludi, vybornu kuchynu, sluzby na urovni a vcelku prijatelne ceny. Je smutne, ze niekto precestuje kus sveta, ale vlastnu krajinu poriadne nepozna. Dovolenka na Slovensku je spravna volba ako urobit nieco pre seba a zaroven aj pre svoju krajinu.

rostklec
21. feb 2017

Treba dovolenkovať ,,doma,, pretože :
1. Mali by sme čo najviac podporovať
svojich, či podnikatelov, či ľudí
zamestanych na Slovensku, našu
ekonomiku.
2. Slovensko je krásne a stále je čo
objavovať a nové vidieť, či zažiť.
3. Kvalita služieb je na svetovej
úrovni.
A po 4. A v neposlednom rade je u nás relativnejsie bezpečnejšie ako vo svete 🙂 🙂 🙂

majik66
21. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku?

Ked sme boli deti, rodicia nas casto bravali na vylety.
V lete, na jar, v jeseni a ci v zime stale sa dalo cosi pozerat, niekde ist.
Sadli sme do auta a vybrali sme sa na turu, lyzovacku v Tatrach, inokedy sme sa vybrali na hrad, ci zrucaninu, do Slovenskeho raja, tiez do jaskyne alebo k slovenskemu moru na Zemplinsku siravu.
Okrem toho sme zboznovali plte, ten adrenalin pre nas deti juuuuj :D
Bezne sme si chodievali naberat vodu k mineralnym pramenom (teraz si ju povacsine ludia chodievaju naberat do nakupnych kosikoch).
Ak sa nam nechcelo daleko od domu sli sme na huby do lesa a cestou sme sa brodili malym priezracnym potocikom.
Domov sme prisli nielen s hubami, ale aj malinami a vonavymi kvetmi, ci bylinkami. Parkrat sa nam k veceru podarilo pozorovat stado srniek. Nezabudnutelne zazitky pre detske ocka.

Na tieto ,,detske casy,, velmi rada spolu so sestrami spominame. Stale som si vravela, ze ked budem mat vlastnu rodinu a deticky, tiez im budem chciet ukazat tie krasne miesta, ktore mi ukazali moji rodicia. Cas straveny v prirode, na hrade, ci pri vodnej nadrzi alebo v centre krasneho historickeho mesta pri fontane so zmrzlinou v ruke.
Slovensko nam dava neuveritelne mnozstvo zazitkov rovno na dlani. Kopce, lesy, vodne nadrze, hrady, zamky, historicke mesta, jaskyne... Je toho tak vela...
Pre mna je dolezite, aby moje deticky poznali rodnu krajinu, aby potom aj oni mohli svojim detom ukazovat, to co utkvelo v ich srdiecka, to co sa im bude pacit a na to co budu radi spominat, ked raz budu mat svoje rodiny 🙂 ;)

PRETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 🙂

barbiers
21. feb 2017

Máme unikátne miesta, ktorá stoja za návštevu a dokonca môžem tvrdiť, že máme z každej oblasti cestovného ruchu niečo zastúpené a dokonca aj zaujímavosti všetkých kontinentov a svetadielov 🙂 napr. kamenný vodopád Šomoška, unikátny jaskynný systém, prales, liečivú morskú vodu, piesočné duny, ľadnicu pri Dobšinej, Havaj a mnohé iné.....