Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Na Slovensku sme domaaaaaaa, máme tu krásnu prírodu,a treba podporovať naše krásne Slovensko.....
Dovolenka u nás doma na Slovensku má svoje čaro. Slovensko je krásna krajina, s množstvom nádherných miest. Naša rodinka, nakoľko sme z juhu, má veľmi rada dovolenku na horách. Radi sa vraciame do Vysokých i Nízkych Tatier, na Liptov.
I pod zemou sa ukrýva krása prírody a preto radi navštevujeme jaskyne. Slovensko ponúka aj množstvo kultúrnych, historických pamiatok, múzeí ľudovej architektúry, dokonca zapísaných aj do zoznamu Unesco. Nespočetné množstvo turistických trás, historické železničky, sme krajina bohatá na minerálne pramene.
Naše malé Slovensko má čo ponúknuť každému, stačí si len vybrať. Či už turistika v čarokrásnom Liptove a napr. relax pri Mlynoch Oblazoch, alebo spoznávanie histórie na hradoch a zámkoch a trošku sa vžiť do dávnych čias princezien, jazda historickou železničkou, návšteva salašov, výstup na Kriváň, návšteva jaskýň, termálnych prameňov, všetko má svoje čaro.
Stačí si len vybrať a spoznávať naše Slovensko.
...tak krásne zážitky s výletov všetkým
My vole dovolenku na Slovensku hlavne kvoli komfortu - nase deti moc "nemusia" cestovanie a do Vasich hotelov je to vydrzatelne, do chorvatska alebo niekam lietadlom nie 🙂 ale priznam sa ze aj kvoli bezpecnosti, do vela krajin by som sa uz kvoli teroristom bala ist :( a cudij sa svete, posledne 2 roky len na Slovensku a vzdy bolo super!
Slovensko je krásna krajina, má veľa krásnych zákutí, máme tu nádhernú prírodu a skrýva aj veľké kultúrne a prírodné bohatstvo. Netreba ďaleko cestovať, pre mňa je dôležité aby môj syn spoznal našu krajinu.
Treba ísť dovolenkovať na Slovenko, ukázať deťom, že aj u nás je kopec krásnych a zaujímavých miest. Verím, že naše deti budú tiež svojim deťom ukazovať, tu sme boli....tu sme zažili to a to. .. a budú hrdé na to, odkiaľ pochádzajú. Ale teraz by som išla len s manželom, predĺžený pobyt bez detí.. si už ani neviem predstaviť, bola by to paráda 🙂
Chcem sa citit BEZPECNE, ked som s rodinou na zasluzenej dovolenke 🙂 a doma na Slovensku sa citim viac v bezpeci ako ked opustim hranice statu. Mame dve male deticky a byt na dovolenke za hodinku cesty autom je uzasne,bonusom je nasa krasna priroda 🙂
Preco dovolenka na Slovensku? Lebo mnohi si to ani neuvedomuju, ze poznaju lepsie Chorvatsko ci Grecko, ako vlastnu krajinu. Je to smutne, kedze Slovensko ponuka velmi dobre sluzby za porovnatelne ceny (clovek pri usetri cas a peniaze za cestovanie do cudziny).
Pri dovolenkach je podstatne byt spolu s rodinou, kamaratmi a relaxovat. To vsetko sa da aj na Slovensku...
Navyse peniaze utratene na Slovensku, u nas aj ostavaju.
Tak preto dovolenka (aj) na Slovensku...
Clpvek by mal spoznat svoje okolie a detom treba ukazat tie nase zakutia,aby poznali slovensko predtym nez pojdu do sveta. Tiez by sme mohli byt krajina ktora zije zo sluzieb a cest.ruchu, keby to bolo podporene viac zhora.
Vsade dobre, doma najlepsie.🙂
preco dovolenka na Slovensku ??? pretože aj krásy domova treba objavovať a spoznávať ...
Podporujeme domaci cestovny ruch,objavujeme a spoznavame.Okrem toho v Trinity je super...boli sme viac krat☺
Slovensko je krásna krajina, ktorá má toľko bohatstiev a nádherných miest, že sa dá neustále spoznávať niečo nové a vychutnávať tú krásu bez toho, aby sme museli niekde ďaleko cestovať. Tiež stojí za to podporovať svojich "vlastných", aby sa chýr o našej krásnej krajine mohol dostávať do šíreho sveta...máme čo ukazovať a byť na čo hrdí 🙂
My dovolenkujeme zásadne na Slovensku, radi sa vraciame na známe miesta aj objavujeme nové. Kým sme boli dvaja, radi sme dovolenkovali pod stanom, spoznávali prírodu, turistikovali. Teraz okrem rekreačnej turistiky oceníme aj dobré kúpanie a detské atrakcie :D
Určite by sa našli aj v zahraničí pekné lesy, zaujímavé turistické trasy či hrady, ktoré by stálo za to navštíviť, dovolenka na Slovensku má pre nás výhody:
1. dcérka nie je práve najväčší fanúšik detskej sedačky, takže kratšia vzdialenosť je výhodou
2. ubytovanie si vybavíme presne v tej dedinke kde sa nám páči, ideálne u "tety", ktorá nás bude brať ako vlastnú rodinu
3. dohovoríme sa so všetkými a všade 😉
4. spoznávame prírodu, zvieratká, rastlinky ... ktoré potom nájdeme aj u nás za mestom
5. no dobre... nechcela som... ale samozrejme domáca dovolenka je výhodná aj po finančnej stránke, keďže z rodičáku sa ťažko vyskakuje 😝 takže aj keby človeka zahraničie láka, domovina je to maximum čo si môže dovoliť :D
Dovolenka na Slovensku ma pre nas vyhody hlavne dostupnosti, peknej prirody a nase deti miluju vodne atrakcie ci turistiku, kt. mame na SLovensku.
Slovensko na to, že je to malá krajina , je úplne rozmanitá a plná prírodných aj kultúrnych krás a dovolím si tvrdiť , že nami Slovákmi veľmi nedocenená. Sama mám viac pocestovaného zahraničia ako vlastnej rodnej krajiny ... V ktoromkoľvek kúte sa ocitnete je to ako balzam na dušu.. Máme tak krásnu krajinu a ani si ju riadne nevážime , nevieme poskytnúť riadne služby , nevieme si ju chrániť ..... Ešte nás čaká veľký kus cesty ...........
Jednoducho- Slovensko je nadherne, je nase! Su tu tisice nadhernych miest a cim dalej tym lepsie sluzby, napaditi podnikatelia, skvele mozosti! Ucime deti vazit si, co mame doma, aby raz vedeli, ze nech zavitaju kamkolvek do sveta, ze ich domov je tu a je nadherny! s+d+h+k+d
Clovek len vtedy pride na to v akej krasnej krajine zil,ked sa na dlhe roky prestahuje na druhy koniec Europy.Uz 13 rokov nezijem na Slovensku ale kazdu dovolenku stravime na zahrade u babky.Dali sme si zavazok,ze našim detom ukazeme rodnu krajinu ich rodicov.Nikdy sme ziadnu oficialnu dovolenku na Slovensku nemali...babka je zatial nas hotel,wellness, restauracia,ihrisko a romanticky vecer pri ohniku na zahrade 🙂
Keď sme boli bezdetní, prebrázdili sme hrady, zámky, jaskyne, kopce, ... S deťmi (3r, 2x18m) zatiaľ vačšinou na záhrade, ale v lete si už užívame jazerá a kúpaliská. Keď podrastú, teším sa, ako im poukazujeme všetko to, čo sme pozreli kedysi dávno s ich tatikom a zároveň som zvedavá, ako sa to zmenilo 🙂
Lebo zijem v zahranici a aspon dovolenku chcem travit tam, kde som skutocne doma. A chcem, aby Slovensko poznali aj moje deti.
Dovolenka na Slovensku je najlepšia. Máme kopec úžasných prírodných krás, zámkov, kaštieľov a nádhernú prírodu. Teraz s deťmi -2 a 8 rokov, sa snažíme spoznávat všetko čo tu mame. Či už nase krásne Tatry, prírodné kúpaliská, aquaparku...
Pri slove dovolenka, sa mi ako prvé v mysli zjavia Tatry - turistika, zábava, relax a oddych, sme aktívni dovolenkári a hoci aj iné krajiny sú krásne ale Slovensko je jednoducho nádherné 🙂
Vsade moze byt dobre, ale doma bude vzdy najlepsie! Radsej 1000x bezpecne doma na Slovensku ako raz v obavach v zahranici . Pretoze to nieje oddych, ale len strach z moznych utokov.A preto za nas jednoznacne domovina 😍
Dovolenku by sme veľmi vyhrat chceli,
detičky by asi z kože vyleteli.
Ukázat im aké je Slovensko krásne,
tohto roku by to bolo úžasne.
Veľa osláv nás v rodine čaká,
peniažky sa na iné utratia.😕
Neviem,či sa možem zapojit 2 krát,
Zažiadalo sa mi básničku poskladat.
Triniťákov by som chcela vidiet,
aby mi všetci doma mohli závidiet. 😇😊
„Prečo dovolenka na Slovensku?“ pocestovala som toho uz vela Turecko,Grecko,Chorvatsko,Malaysia,Singapore,Gili,Bali,Yogyakarta,Jakarta,Borobodur,Prambanan,NY,Chicago,Pensilvania,London,Spanielsko,Taliansko,Rumunsko,Madarsko,CR, atd ale vzdy mozem povedat vsade dobre doma najkrajsie mame krasnu prirodu bohovske hory vodopady jazera z kt vzdy rada cerpam energiu. ❤milujem ked ideme na salas alebo kolibu a vychutnam si tie nase skvele a chutne domace produkty. Som hrda ze mozem mojim kamaratom zo zahranicia ukazat ako chutia domace produkty, vyzeraju kroje a ako sme si neznicili krasnu prirodu Tatier.
Na Slovensko som chodila už odmalička na dovolenku a teraz chodíme s detmi, nič nám tu nechýba, aj keď sme už boli viackrát na rovnakých miestach,nikdy sa nám Slovensko nezunovalo ☺.
Nie je nad to byt onedlho na dovolenke a nemusiet merat dlhu cestu, predsa len, autom niekolko hodin do zahranicia alebo aj ceremonie na letisku su trosku stresujuce s tromi malymi detmi. A Slovensko ma toho vela co ponuknut.
na Slovensko sa snažíme chodiť častejšie aspoň cez rok, hlavne v zime lyžovačky na SVK, je to bližšie, lacnejšie a treba podporiť samých seba. Ale v lete v Trinity hotels si viem predstaviť napr. pri Seneckých jazerách
1. je to blízko, nízke cestovné náklady
2. možnosti pre letné aj zimné športy, čiže teplé letá a zimy so snehom
3. príjemní ľudia
4. rôzne možnosti ubytovania vrátane kvalitných hotelov
5. platby v eur, nemusíme meniť peniaze v zmenárni
6. dobrá sieť turistických chodníkov
7. veľa kúpeľných miest
8. pekná príroda rôzne typy pohorí, nížiny, rieky, jazerá, jaskyne, potoky
9. rozmanité kultúrne a architektonické pamiatky z rôznych období v dejinách - hrady, zámky, kostoly, kaštiele
To je hádam všetko, možno som aj niečo zabudla 🙂
Máme malé dieťa a žijeme v zahraničí, preto chceme aspoň dovolenku stráviť doma na Slovensku s najbližšou rodinou, nech si môžu užiť nového člena rodiny.

S malymi detmi nechodievame do zahranicia, mebola by to dovolenka ale panika chaos :D na SR preto lebo je tu krasne, za cely zivot by mal clovek spoznat kuty krajiny, mnohe z nich sa oplati navstivit aj viac krat.