Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

I ❤ S❤nsko
Dovolenka na Slovensku je pre nas ako rodinu atraktivna z 2 dovodov - je to blizko, a okrem mora tu mame prakticky vsetko, co potrebujeme.
Citala som, ze Slovensko má najdokonalejšiu sieť turistických trás na svete. Po turistických značkách môžete prejsť 15 000 km!
( zdroj - https://www.cas.sk/clanok/473893/slovensko-ma-n... )
Milujem tuto krajinu, a ked som ako ucitelka ucila zahranicnych studentov slovencinu, zistila som, kolko toho o Slovensku este neviem (ako sucast predmetu som im posielala videa a zaujimavosti o SK a Slovakoch a pochodili sme aj vela muzei.)
Vedeli ste napriklad, ze anglicke slovo "pen" (pero) vzniklo z mena slovenskeho vynalezcu pera Eduarda Penkalu?
(zdroj https://www.startitup.sk/eduard-penkala-bol-slo...)
Mame krasnu krajinu a vela sikovnych a mudrych ludi. Verim, ze stupajuci zaujem o krasy Slovenska sa prejavi aj v tom, ze dovolenka na Slovensku bude pre nasincov coraz atraktivnejsia a vyhladavanejsia, ako ta v zahranici.
Dovolenka na Slovensku? Prečo? ☺Všetci chcú dovolenkovať v čo najluxusnejšej, najprestížnejšej destinácií zväčša len preto aby sa mohli ukázať. Učia deti spoznávať nové kultúry, jazyky, miesta cudzích, ďalekých krajín a pritom "naše" deti nevedia aké úžasné miesta, prírodu, kultúru históriu ukrýva ich rodná zem na ktorú by mali byť hrdí. Síce sme malá ale čarovná krajinka 💙 a mi, naše deti by sme si to mali vážiť ☺ preto som za dovolenky na slovensku. Slovensko je proste jedinečné celým svojím JA 😊
prečo? pretože Slovensko ponúka všetko, teda aj krásnu prírodu, aj možnosť kúpania, ale aj športové a kultúrne vyžitie... Preto sa oplatí dovolenkovať doma... 🙂
My s deťmi chodime na dovolenku len na Slovensku. Je to nádherná krajina, naozaj má čo ponúknuť..aj hory..aj niziny..kupele aj termalne parky...v lete su oblasti teplejsie aj chladnejšie..hotelov a penzionov je neúrekom a aj kvalita služieb sa zlepsuje a stupa. Co sa mi paci je..ze deti ani my sa nemusime vysporiadavat s cudzokrajinnou stravou, podmienkami... V cudzine sa vedľa krát stane, že hotel je v skutočnosti úplne osarpany a otrasny...ako vyzera na fotkach.. Ja môžem len odporučiť dovolenku a pobyty na Slovensku.
Pretoze je na Slovensku vela moznosti na zrelaxovanie, ci uz v podobe kupelov, wellnessu, turistiky, kulturnych pamiatok a zaroven je to aj blizko a stale doma 🙂
Lebo je tu čo obdivovať, napr. celá banská Štiavnica, neustále lepšie služby napr. Vyhne hotel Sitno, ...pamiatky, liečivé kúpele, hory, vodné plochy a našťastie je tu ešte stále bezpecne. Slovák by mal najprv poznať Slovensko
My sme v minulom roku navštívili hotel Átrium v Novom smokovci. A pobyt tam bol porovnateľný so zahraničnou dovolenkou. Nielen, že sa o deti postarali výborne animátori, ale aj bazén a aj jedlo bolo vynikajúce. Dodnes spomíname, že sme tam jedli najlepšie makové šúlance. A Vysoké Tatry sú nádherné, ktoré nám aj zahraniční turisti závidia. A celkovo na Slovensku je veľa prírodných krás a kultúrnych pamiatok k videniu. Radi by sme navštívili aj hotel Sitno. Počuli sme o ňom len veľa chvály.
Preto ze milujem slovensko mame tu vela krasnej prirody kde sa da chodit asi stale vzdy sa dohodnem s personalom pretoze sa nemusim ucit cudzi jazyk a v jedalnom lisku nemusim vyberat podla obrazkov nie ze by som sa nepozrela aj za hranice ale doma je vzdy naj. Snazim sa podporovat prave turismus tu u nas a vela kras som videla( jaskyne .hrady.zamky ..) a chcem aby to videla aj moja dcerka
Po rokoch stravenych v zahranici si clovek uvedomi,ake krasy mu Slovensko ponuka a chcela by som svojim slecnam ukazat peknu slovensku prirodu,ktoru clovek berie ako domaci za samozrejmost a mnohokrat si to nevazi a nevie ocenit.Ale roky v cudzine cloveka naucia si vazit to,co doma ma,prehlbit pocit vlastenectva a podporovat tym aj vlastnu ekonomiku.Pekny vecer vsetkym 🙂
Kazdy rok s priatelom travime dovolenku na Slovensku 🙂 stale sa snazim vymysliet nove miesta kde sme este neboli, dlho spolu vyberame rozne pamiatky, prirodne unikaty,muzea, jaskyne,... ktore by sme chceli navstivit a stoja za pozretie 🙂 pozname rec, vyborna kuchyna, carovne miesta a (vacsinou) mili ludia, ktori jednznacne stoja za to 🙂 🙂 🙂
Dovolenka na Slovensku je super.. Každý jeden kúsok.. raz sme cestovali južnou trasou Bratislava -Prešov a toľko miest sa dá pozrieť.. je to úžasné. cez hrady a zámky.. po kostoly a pamätné miesta.. Hory kam chodíme lyžovať aj na turistiku.. a nikdy nás to neomrzí.. je toho toľko čo sme ešte nevideli.. preto je fajn cestovať a poznávať Slovensko.. do konca života máme čo objavovať.
Prečo na Slovensku? Pretoze je tu krásne. Máme hory ,krásne lúky, niektoré miesta s jazerami kde sa dá osviežiť a deti vyclapat , čo sa fakt cení a nemusíme s deťmi.cestovat koli moru. A míňať kopec peňazí na niečo čo.mame aj tu takú krásu 🙂 preto na.slovensku
Vzdy sme s manzelom chodili na dovolenky do zahranicia... Ale ako sa nam narodila dcerka,zacali sme vyhladavat hotely a wellnesy v nasej krasnej krajine. Zaplatili sme castokrat viac za 3dnovy pobyt u nas,ako za tyzden pri mori. Ale... NELUTUJEME. A tak sa tesime ako aj bliziace sa leto vyuzijeme na poznavanie Slovenska. A preto by bolo super vyhrat pobyt vo vasich hoteloch,aby sme aj par eur usetrili. 🙂
Slovensko je krásna vlasť,
bývať tu je radosť mať.
Máme krásnu krajinu
ja nevymením ju za inú.
Veľké štíty,šíre kraje,
jaskyne,údolia či končiare.
Toto všetko doma máme
kam sa stále ponáhľame.
Stačí oči otvoriť,
vidieť,vnímať,hovoriť.
Máme doma poklady,
raje,zámky aj hrady.
Buďme hrdí na tú zem,
čo tu stojí pre nás len.
Slovensko je krásne
dajú sa o ňou písať básne 🙂
Uz sedem rokov chodime s detmi na dovolenku len na Slovensko, vzdy na ine miesto a stale sme nepresli vsetky lokality 🙂) hoci znami nam hovoria, ze za tie peniaze mozeme byt 10dni v Chorvatsku ale ja si aj tak myslim, ze poznat nasu krasu sa oplati viac.
Lebo moja dcérka mi vždy v Chorvátsku povie: "Mami, ja tu tým deťom nerozumiem. Nemohli by sme ísť na dovolenku u nás doma alebo aspoň do Čiech?" A tak sme začali navštevovať Tatry, ktoré nazvala druhým domovom. Vždy si nájde veľa kamarátov a dovolenka nás všetkých obohatí. Začínali sme penziónmi a teraz si už potrpíme na wellness hotely. Na Slovensku majú veľmi vysokú úroveň aj vďaka tomu, že čoraz viac Slovákov si chce tieto hotely užiť a preto, aby získali hosťa musia stále napredovať a inovovať. Aj preto viem, že nás dovolenka v slovenskom hoteli nikdy nesklame, pretože okrem toho, že tu nemáme more, vybavením a službami veľakrát predčia zahraničie, ktoré sa spolieha na more a služby veľakrát zanedbáva.
Lebo Slovensko je krásne. Stále je tu čo pozerať. Milujem Tatry a naše hrady a zámky. Nikdy sa ich nenabažím 🙂
Lebo na Slovensku je fajn a okrem toho to má aj tieto výhody:
.....je to blízko, nemusíme s 3 deťmi cestovať tisíce kilometrov
.....radšej dáme zarobiť ľuďom na Slovensku, za služby, ktoré ponúkajú..........
......mali sme možnosť stráviť 2 krát pobyt v hoteli Sitno a naše 3 detičky boli jednoducho nadšené..................a my tiež všetko bolo super 👍
Lebo nase sLOVEnsko je nadherneeeeee! Mame cerstve 3-rocne dvojicky a nase prva zimna dovolenka bola prave vo Vasom hoteli SItno vo Vyhniach. Vsetko bolo SUPER! Od stravy, welnesu, masazi, saunoveho sveta, bazenov, prijemnych zamestnancov, snehu na kopci pri hoteli, uzasneho detskeho kutika, varenia vo FOODIE, kina, az po super pocasie, ktore nam vyslo. Krasne slnecno, zasnezeno. Proste SKVELA dovolenka. Doteraz nevieme zabudnut a deti tiez nie. Nie je dna, aby si nespomenuli a nepovedali - "Mami, mne sa na dovolenke velmi pacilo. Kedy pojdeme opat do hotela Sitno?"....Takze nie je o com, v lete planujeme zase Tatry a hotel Atrium. Uz teraz viem, ze budeme vsetci spokojni. Drzte sa! Nech sa Vam dari! Treba spoznavat nase krasne sLOVEnsko, lebo toto je nase srdce. Ved plati - "Vsade dobre, doma najlepsie!" A je to svata pravda 🙂. Aspon pre nas a vedieme k tomu aj nase deti. Su este male, ale treba od mala. A vidia, ze ich neklameme a to je NAJ! Snad aj oni si lasku k sLOVEnsku zamiluju ako ja s manzelom. Tesime sa na spolocne spoznavanie nasich krasnych kutov a zakuti.
Všade dobre ..no doma najlepšie ❤
pretože u nás je krásne..ale málokto si to uvedomuje a preto stále beháme po dovolenkách v zahraničí a ani netušíme kolko krásy máme doma 🙂
DOMA je DOMA, na Slovensku dobreee na Slovensku zdraaaavo 🙂
a moja Sarinka ma 26.2. narodeniny, to by bol super darcek navyse 🙂
...pretoze tie krasne kuty Slovenska vobec nepoznam a uz je najvyssi cas, aby som to zmenila ;), je to aj hanba, ze na svoj vek som tak malo zo Slovenska videla :(, no tento rok by som chcela spolu s rodinkou zacat spoznavat Slovensko a to najprv kratkymi vyletami po blizkom okoli a ked budeme odvaznejsi ;), tak neskor aj dalej na dlhsie pobyty. Viem, ze za hranicami je tiez co obdivovat, no s malymi detickami sa doma citim bezpecnejsie a konecne si naplnim svoje sny. 🙂
Lebo aj Slovensko je krásne, zaujímavé, náučné a luxusné. Máme tu hory, lesy i vodu, romantiku i adrenalín, príjemnú samotu i zábavu veľkomesta.
... pretože Slovensko je plné krás každého druhu (hory, voda, hrady, kult. pamiatky...)
... pretože každý Slovák by mal poznať každý kút našej krajiny pokým sa vyberie prebádať tie za hranicami
... pretože to "naše" je to NAJ a medzi svojimi si oddýchneme najlepšie 🙂
Dovolenka na Slovensku prečo?pretoze nemusíme cestovať len k moru Slovensko je krásna krajina a rada oddychujem v prírode na čerstvom vzduchu
Prečo tu? Lebo na Slovensku sme doma a uz zial len tu sa citim tak naozaj bezpecne,okrem toho ze vzdy sa tu da kde ist na vylet a je tu krasne!
Najma leto bez dovolenky na Slovensku si uz neviem ani predstavit. Kazdorocne s manzelom navstivime nejaky kut Slovenska. Toto leto uz budeme spoznavat krasy Slovenska ako rodinka spolu s nasou dcerkou ❤⛰🇸🇰
Na Slovensku je vela krasnych miest a pocas roka aj vela zaujimavych akcii, ktore vyzdvihuju tradicie daneho regionu a ukazuju nam a nasim detom ako to tu fungovalo kedysi. Mame krasnu prirodu, krasne hrady a zamky a je uzasne ked ich rodina moze objavovat spolu. Kazdy rok minimalne cez vikendy navstevujeme rozne kuty Slovenska. A aj ked mame pocit, ze vsade sme uz boli, chodime tam opat, lebo teraz to ukazujeme nasim detom.

Odkedy mame malu,chodime na dovolenku, tu na slovensku,nielen kvoli tomu,ze tu je pekne,ale aj v pripade,ze by ochorela nie je problem z navstevou doktora,...v zahranici by to bol pre mna stres.Mame tu vsetko co potrebujeme na oddych a zabavu