Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Slovensko - nemusim dlho zabavat deti v autosedacke, bez problemov sa vsetci dohovorime, ked sa nieco stane (nam ci rodine) sme hned doma
Preco? Aby sme podporili cestovny ruch na Slovensku a ludi, nas slovakov, ktori z toho ziju, jednoducho podporili Slovensko... A este preto, ze slovaci cestuju po celom svete a mnohi nepoznaju Slovensko a nevedia ake krasne miesta tu mame... 🙂
Aj dovolenka na slovensku moze mat svoje caro hlavne ak sa najdu spravne aktivity v hoteli ci okoli 😉 Slovensko ponuka mnozstvo krasnych kutov a uz je len na nas ci dokszeme tuto krasu aj ocenit alebo ju nechame zahranicnym turistom 😉
Poznáš všetky zákutia Slovenska? Ja nie. Hoci neviem porovnať aké je to pri mori, keďže som tam nikdy nebola, zatiaľ ani moje deti, len manžel, doteraz uprednostňujem Slovensko. Slovensko je rozmanitá krajina. Ponúka kotliny, hory, vrchy, rieky, nížiny, jazerá. Je bohatá nielen na prírodu, ale ponúka nám aj svoju bohatú históriu. Kým sú deti malé určite Slovensko, nech spoznajú svoju krajinu.
Rada by som spoznala viacero kras Slovenska🙂.Pristahovala som sa z Ciech a vela som tu toho zatial nestihla navstivit,lebo deticky boli este male a to cestovanie...., ale hadam tento rok uz pozrieme ake krasne miesta tu mame 😉
Pretože je krásne 😉
Dovolenka na Slovensku je krásna dovolenka, blízko dovolenka a hlavne dovolenka doma 🙂
Slovensko je krasna krajina. Vysoke Tatry, Mala Fatra, Nitra, krasa od miest az po tatranske stity. Sme z Kremnice a staci sa poobzerat po meste a okoli a najdeme mnozstvo typov na krasne vylety. Aj svadobnu cestu sme stravili na Slovensku. Dufam, ze nam umoznite preskumat dalsie krasne kuty Slovenska, ktore este nepozname.
Aby sme nášmu synčekovi mohli do pamätnej knižky napísať, že jeho prvá dovolenka bola doma, na Slovensku, a prilepiť k tomu krásnu fotku 😀.
Jednoducha odpoveď- Milujem Slovensko,vždy je tu kam ísť a citim sa tu bezpečne,človek by mal cestovat dalej až ked bude dokonale poznať svoju rodnu krajinu 🙂
Na dovolenku na Slovensku by som velmi rafa isla s manzelom a 13 mes.synom. Manzel tazko pracuje, aby sme mali vsetko co potrebujeme, no na dovolenku nam financie nezostavaju. Syn este nebol nikde, my dvaja sme este ani pri mori neboli a preto by som sa veeelmi potesila, keby sme mohli nasmu syncekovi ukazat krasy nasho Slovenska a zobrat ho na jeho prvu dovolenku. Manzel by si konecne oddychol, nacerpali by sme nove sily a mali by sme vela novych zazitkov. Dakujem za sutaz 😘
Slovensko je nádherná krajina! Krásna príroda, hory, lesy, jaskyne, jedinečné unikáty...+ Množstvo hradov, zámkov, výnimočná architektúra... Na každom kroku niečo krásne. Vždy je tu kam ísť ❤
Naše kráááásne Slovensko!!! 🙂
Veľmi túžime stráviť pohodový čas plný oddychu na dovolenke s našimi dvoma detičkami 🙂 tu DOMA, na SLOVENSKU. A prečo?
Lebo sme od našej svadobnej cesty, čo je už 5 rokov, nikde neboli a nedovolenkovali !!!
Lebo naše detičky ešte na žiadnej dovolenke neboli !!!
Lebo si všetci zaslúžime oddych, relax, wellnes. 🙂
NESKUTOČNE BY STE NÁS POTEŠILI.
VĎAKA
Ked si predstavim dovolenku na Slovensku,viem,ze to bude krasny hotel,dobre sluzby.A kedze mame 10 mesacnu slecnu tak je kvalita ubytovania,stravovania dolezita.Tiez by sme si radi oddychli od kazdodennych starosti,dali si welness a uzili si krasnu Slovensku prirodu.
Pretoze Slovensko je krasne
Na čo cestovať za krásou, veď ju máme rovno doma. 🇸🇰
Preco dovolenkovat na Slovensku? Pretoze ma nam co ponuknut 🙂 Sice nemame more, ale na malom kusku nasho uzemia, mame vsetko ostatne... krasne hory, prirodu, nasu historiu v podobe hradov, zamkov, mnozstvo vodnych ploch. Len skoda, ze si ho nevieme tak spropagovat, ako mozno v tom zahranici. My sme ale Slovensku verni a aj minuly rok sme travili leto v Tatrach, zhodou okolnosti v hoteli Atrium. Takze za nas "palec hore" pre dovolenku na Slovensku.😉😍
Pretoze v dnesnej dobe uz deti poznaju viac primorske letoviska ako pekne zakutia rodneho kraja a ja chcem moju dcerku viest k tomu aby spoznala aj slovensko.
Máme krásnu krajinu, ktorá poskytuje pre každého prakticky nevycerpatelne možnosti zážitkov a aktivít...a to v meste aj v prírode, v každom ročnom období a v "dobrom" aj " zlom" počasí. Máme čistú vodu aj na kúpanie, a to prírodné plochy aj bazény, nádherné hory, kopce, lúky, hrady, zámky, dostatok baby friendly a family friendly miest - stravovanie, hotely, penziony, atrakcie,..., vsetko je to dostupné a vyhodne z pohľadu financií, vzdialenosti, planovania. a je to aj praktické... V pripade choroby alebo urazu ste za chvíľku doma...🙂 a oplatí sa ísť s deťmi aj na pár dní, nemusí to byť hneď 2-týždňova dovolenka...
Prečo na Slovensku? Lebo je to nádherná krajina s obrovským kultúrnym, prírodným bohatstvom akým oplýva veľmi málo krajín. Napriek tomu, že to máme blízko nepoznáme dobre našu vlasť.
Lebo môžme s hrdosťou deťom povedať, že toto je "naše" Slovensko a je nádherné.
Ako keď mi 5 ročný syn na lyžovačke v Tatrách poznamenal, že ešteže my máme na Slovensku kopce, nie ako Maďari, tí musia chodiť ku nám (keď som mu na lanovke vysvetlovala, že tí ľudia sa rozprávajú po maďarsky) 😁.
Dovolenka na SR je úžasná najmä preto, že dlhé cestovanie nemám rada. Slovensko je krásne najmä prírodou a nie sme obmedzovaní, žiadnymi rečovými bariérami. Veľmi by ma potešila výhra, lebo na spoločnej dovolenke s naším dieťaťom sme ešte neboli. Bud z finančných, zdravotných alebo iných dôvodov , milujeme najmä Liptov a okolie, ale radi by sme spoznali aj iné oblasti nášho Slovenska 🙂
Snažíme sa s našim dieťaťom spoznávať Slovensko, naša krajina je krásna, na dosah, dostupná a v dnešnej dobe hlavne bezpečná 😉
to je jednoduche - lebo Slovensko je krasne, ma vela miest, ktore sa oplati vidiet, kam ist, ci v zime, ci v lete, ci sportovat, ci oddychovat, ci sa kupat alebo turistikovat... lahko sa dohovorime a netrapime deti dlhymi cestami. Pre kazdeho sa nieco najde na tom nasom krasnom malom Slovensku 🙂
Pre mňa je to hlavne spomienka na šťastné detstvo. Peniažkov nikdy nebolo veľa, ale vždy vystačili aspoň na krátky výlet s rodičmi za našimi pamiatkami alebo na návštevu kúpaliska. Postupne sme spoznali veľa z nášho Slovenska a to chcem dopriať aj svojím deťom.
Slovensko je moje narodila som sa tu preto
Slovensko je krásna, ešte celkom neprebádaná krajina pre mňa a moju rodinu. Chodíme na Slovensku každý rok na jarnú a jesennú dovolenku, stále je čo poznávať. Sú zákutia ktoré chceme ešte vidieť, Tatry ktoré sú krásne v každom ročnom období, termálne pramene dobré na relax, jaskyne a rôžne štvôlne, Liptov. Milujem Slovensko

Preco dovolenka na slovensku?
Lebo nase male Slovensko je krasne a v kazdom rocnom obdobi sa tu da obdivovat kopec krasnych miest. 🙂