icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
lenik101
26. feb 2017

Pre mna je najvacsi dobijacom energie a zaroven najvacsi relax oddych na Slovensku,hlavne v Tatrach...nie som typ ktoreho laka more,ale mna laka spoznavat nas bohaty kraj..kupele,hory,niziny,dedicstvo,zamky...a k tomu chcem viest aj nase deti...su sice male ale krasu nasej prirody ich ucime spoznavat od mala...a hlavne ked sa akykolvek vylet obohati pobytom v bazene ,tak su najstastnejsi🙂)

hanicka32
26. feb 2017

Milujeme Slovensko...❤ slovenské hory a doliny, jazerá a rieky, jaskyne a hrady...⛰ dobre jedlo a pitie, výborné syry a dobre vino...perfektnú zabavu a chuť sa baviť...a to hlavne po slovensky so slovenskými animátormi, ktorých naše deti milujú 🎉

carodejnicka
26. feb 2017

Slovensko má veľkú výhodu v tom, že na pomerne malej ploche je veľmi veľa zaujímavostí. V priebehu jedného týždňa je možné si dopriať rozmaznávanie vo wellness, návštevu hradov, potom vyšplhať na hory, zašportovať si, splaviť rieky, zahrať si tenis, zísť do jaskyne, obzrieť historické centrum, navštíviť zoologickú záhradu či arborétum, dopriať si kvalitné divadlo či operu, ísť na hudobný festival, obzrieť si krásne folkloristky, ochutnať všetky dobroty od bálešov cez halušky až po dzatky... Proste ideálne miesto na dovolenku.

hanicka32
26. feb 2017

😍

sulong
26. feb 2017

Som typ človeka, ktorý preferuje dovolenky na Slovensku viac ako dovolenky v zahraničí. Myslím si, že je dôležité spoznať rodnú krajinu. Moje detičky a manžel sú takisto nadšení krásou slovenskej prírody či slovenskými hradmi a zámkami. Som šťastná keď vidím ako ich zaujíma čo rozpráva sprievodca na hrade alebo v jaskyni. Tak isto som šťastná keď len tak behajú v prírode. Vždy keď sme hlavne v Tatrách nabije nás to novou energiou a sme úspešnejší či už v robote alebo škole. Z každej dovolenky si odnášame nové poznatky a krásne zážitky, na ktoré nikdy nezabudneme. 🙂

lucinka133
26. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Hlavne preto, že nám je najbližšia k srdcu, keďže sme Slováci. Je tu stále čo spoznávať a objavovať - hory, lesy, hrady, zámky, jazerá... a celkovo pre naše deti je dôležité, aby vedeli o Slovensku čo najviac ;) My osobne milujeme turistiku v Tatrach ;)

zabka1124
26. feb 2017

Na Slovensku?...lebo je to naša vlasť, máme tu babky a dedka, sestri a sesternice,starku a prastarku, máme tu celu našu super rodinku ❤❤❤!Slovensko je krásne, ma všetko.....!!!A je to naše bohatstvo😍!

zabka1124
26. feb 2017

@zabka1124 a keďže žijeme v zahraničí,strašne nám chýba Slovensko,zmeny ročných období- tu je len zima a dážď 😂!Ale onedlho sa vraciame! Najobľúbenejši pre nás je Liptov, B.Štiavnica a okolie a okolie ZA!❤❤❤❤!

susanka33
26. feb 2017

jednoducho je tu krasne a bezpecne!!!

zuzmor002
26. feb 2017

Na Slovensku preto, lebo je tu krásne a chceme aby naše deti poznali krajinu, v ktorej žijú! 🙂

ivka_siki
26. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Pretože to je pre mňa krajina s nádhernou a bohatou prírodou. Ľudia chodia do zahraničia a v podstate ani z časti nevideli krásu práve našej krajiny. S mužom radi cestujeme po kútoch Slovenska a spoznávame ho este lepšie.. a hlavne, vedieme k tomu aj nasho syna od útleho veku, nech vie, prečo sme tak veľmi hrdí na to, kde žijeme 🙂 ❤👶

misska22
26. feb 2017

Mame 4 detičky a dostať sa niekde na dovolenku a ešte do hotela by bol zážitok na veľmi dlhu dobu chodíme maximálne stanovat veľmi by ste nás potešili a prečo na Slovensku??? Načo odchádzať do zahraničia keď toho mame na Slovenku toľko krásneho pozdravujeme Miška Boris a naši drobci Gabko Samko Borisko a princezná Ninka

melvix
26. feb 2017

To by bola paráda 🙂 Máme malinkú jednoročnú dcérku a neboli sme nikde asi 2 roky, riešime hlavne otázočku bývania, takže by bolo super ísť s ňou na hory. A prečo? Pre vzduch, nádherné hory, plesá, spoločnú prechádzku a hlavne vždy som si predstavovala našu prvú rodinnú dovolenku tu na Slovensku, v našej domovine 🙂

nana434
26. feb 2017

Prečo dovolenku na Slovensku?
Jazyk cudzi vedieť netreba,
spoznať Gerlach je naša potreba.
Slovenské hrady a zámky spoznať musíme,
nášmu Slovenskému štátu my veríme.
Radi by sme spoznali jazkyne,
a popri tom by sme navštívili i bane.
Senecké more vidieť chceme,
už o Slovensku toho veľa vieme.
Skúsenosti nám však chýbajú,
trinity nám skúsenosti možno dajú.
Dovolenka potešila by nás veľmi,
deti by dostali darček od mami😃.
Bola by to ich prvá dovolenka,
zostala by na ňu nejedna spomienka.
Kamarátov s TRINITY deti spoznať chcú,
od rána až do večera poslúchajú.😃
Ďakujme, že sme sa zúčastniť súťaže mohli...

PS: všade dobre, doma najlepšie.😘

venija
26. feb 2017

... aj ked je Slovensko mala krajina, mozeme sa popysit mnohými superlativami.

pauliniele
26. feb 2017

Pretoze aj Slovensko je nadherna krajina. S manzelom chodime kazdy rok na par dni niekam na Slovensko a aj tak nas zakazdym dokaze prekvapit svojou rozmanitostou, nadhernou prirodou a super zazitkami ☺

mikuska22
26. feb 2017

Na Slovenku je krasne🙂Mame tu krasnu prirodu,ktoru milujeme.A v neposlednom rade moja mala dcera (3roky)rozumie kazdemu kto sa jej prihovory a lehko si najde kopu kamaratov🙂Nemusime ani dlho cestovat😉

zuzin78
26. feb 2017

Dovolenka na Slovensku je proste super, jednym slovom je tu krasne . Netreba nam cestovat dlhe predlhe hodiny, aby sme sa niekde dostali. staci hodinka alebo dve hodinky,clovek je hned v inom kraji v akom zije . Nase Slovensko je krasne. 🙂
Mame tu krasne hory, super lyzovacka je vsade, kde sa clovek citi dobre. V lete sa daju pochodit hory a doliny a vsade sa dohovorime ,lebo stale sme na Slovensku.
🙂

janynkaaa
26. feb 2017

My chodime kazdy rok cez leto na dovolenku tu na Slovensku.Je tu vela pekných miest ktore sa oplati vidieť: -)
Pre každého sa najde co obľubuje hory,jazera aj oddych.
Slovensko je veľmi krasne a este je tu vela toho kde sme neboli a dufam ze raz ho cele precestujeme 😉

laurinka2012
26. feb 2017

Odvtedy, ako sme boli s malym dietatom na dovolenke v primoskom letovisku a chytili sme tam virus - nemocnica atd, preferujeme dovolenku u nas. A aj ked tu chyba more, nachadza sa tu kvantum miest, ktore sa oplati navstivit

luna22
26. feb 2017

Moja maminka mi vždy vravela,nech nechodíme k moru,že sa o nás bojí.Bola by rada, že sme na Slovensku.Tento rok mi to len z Nebicka povie

sticker
mooonika1975
26. feb 2017

Slovensko máme schodene krížom krazom, najprv s mužom ešte bezdetni. Na bicykloch, v stanoch , na salasoch, v Tatrách na chatách. Ubytovanie nám vždy stačilo skromné, spávali sme kde sa dalo, v Tatrách dokonca v miestnosti na odkladanie vecí bez okien, keďže chata bola plne obsadená. 🙂Nikdy nám to nevadilo, šli sme po zážitkoch. Keď sa narodili deti, tempo sme nezvolnili, chodili sme stále, je tu totiž stále čo objavovať a priznám sa , milujeme hory a hlavne nám všetkým vyhovuje naša klíma. 🙂

ja851976
26. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku? Pretoze pozname kde dostat najlacnejsie pivo v Chorvatsku, kde v Londyne sa da najlepsie nakupit, videli sme Eifelovku, kupali sme sa v karibiku. Ale na Orave sme este neboli, nevieme, ze u nas mame niekolko pamiatok na zozname Unesco, neskusili sme si trad9cne remesla v skanzeme........

gradula
26. feb 2017

Slovensko je krasne a vzdy je tu co objavovat.

oira
26. feb 2017

1. Poznajme svoju krajinu
2. Bezpecnost
3. Dostupnost
4. Rozmanitost prirody
5. Kupele a liecive pramene
6. Hory
7. Jazykova nebariera
8. Podporit slovensky cestovny ruch
9. Zariadenia su vacsinou baby friendly
10. Doma je doma 🏔

mauzi
26. feb 2017

Odpoved je pre mna jednoducha - milujem svoju rodnu krajinu, a moja rodinka tiez 🙂

mirkarh
26. feb 2017

Na Slovensku je tolko krásnych miest, že sa neoplatí chodiť niekam ďaleko, hlavne s malými detmi

aeisha
26. feb 2017

Lebo Slovensko je krasne,nám blízke. S deťmi chodíme "len" tu na dovolenky a výlety a sme nadmieru spokojni. Stale je čo objavovať a spoznávať. Mame nadherny kraj plny kultúrneho dedičstva... 🙂

bianca11
26. feb 2017

Preco Slovensko? Lebo je to najkrajsi kut v sirom svete 🙂

Ja som nikdy pri mori nebola, no nebola som ani vo Vlkolinci, Cicmanoch, nebola som vidiet Habakuky... co je smutne, preto minuly rok nastala zmena. Kedye moje drobatko uz chodi samo, takze nas tento rok caka asi 150 zastavok (chranene krajinne oblasti, obory s danielmi, pramen rieky Laborec, ...) a zaciname v nasej dedine 🙂)

nikuska265
26. feb 2017

chcem aby deti v prvom rade poznali našu vlastnú krajinu. Dá sa vybehnúť kedykoľvek a netreba riešiť či mám pas pre deti. Dá sa ísť kempovat, hotel,wellness, aquapark, túry,..... V každom ročnom období je z čoho vyberať. Každý rok sa snažíme s deťmi navštíviť nejaké nové miesto, kde spoznávame krajinu,históriu,pamiatky,získavame nové skúsenosti a zážitky a verím že si deti takto veľa zapamätajú a naučia sa a zostanú im krásne spomienky. A rada im rozprávam svoje spomienky a historky z toho ktorého miesta na Slovensku z môjho detstva,ktoré som zažila so svojimi rodičmi a veľmi radi to počúvajú 😉 máme tu veľa krásnych miest, zákutia,prírodu aj históriu. Preto slovenská dovolenka 👍👌