Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Ja by som rada prijala pobyt v Hoteli Sitno. Tento hotel poznám len z pohľadu wellness.
S manželom sme ešte neboli na svadobnej ceste a preto, túto možnosť vnímam ako super spôsob oddychu, na ktorý by sme dlhoooo spomínali. ❤ 😲
Hotel Átrium v Tatrách ešte sme tam neboli a veľmi sa nám ten hotel páči. Turistika spojena s wellness nič iné si nemôžem priať.
Videli sme vasich animatorov/maskotov na dostihoch. Zatancovali sme si s nimi a Kopko sa krpcom velmi pacil. Poculi sme aj velmi dobre odozvy, urcite by sme si vybrali Tatry! Dufam, ze sa na nas usmeje stastie🙂 aj Senec by bol fajn🙂
Dada
Doteraz sme trávili rodinné spoločné dovolenky u konkurencie. Ale na odporúčanie známych by sme to tentoraz radi zmenili a skúsili pobyt u Vás. Našich dvoch nezbedníkov by určite oslovilo kulinárske štúdio FOODIE. Pobyt v lete by určite potešil 🙂
Hotel Sitno, lebo mne staci oddychovat na hoteli a myslim, ze vsetko co chcem je tam a dolezite je aby som sa ja o dieta nemusela starat. Ale minuly rok som chcela urobit rezervaciu mala som nejake dodatocne otazky, doteraz mi nedosla odpoved. Tak som vybrala iny hotel...
Do Sitna, mame to blízko a je tam super👍👍 Toto leto sme si vybrali Spievankovo, už teraz sa veľmi tešíme
nás by potešil pobyt v Tatrách, ale aj Sitne. Hlavne aby sme boli spolu a užili si spoločné chvíle s naším drobcom
My sme sa cela rodina jednohlasne zhodli na hoteli Sitno a Family vikende. Kazdy clen nasej rodiny by si tam prisiel na svoje a uzili by sme si nadhernu doolenku.
Chceli by sme ist do Sitna na Spievankovo s detickami.Boli sme na Spievankove v Atriu a deticky boli neskutocne stastne. A v Sitne sme este neboli 🙂
Deti by potesil aj naucny chodnik v sprievode Ozvenky a Kopka. Ak taky v blizkosti Atria nie je, staci vyrobit provizorny - este lepsie prisposobeny detskym navstevnikom a Ozvenka aKopkom im mozu rozpravat o tatranskych zvieratkach a rastlinkach.
Nas by urcite najviac potesil pobyt v hoteli Atrium v Tatrach ❤.
Myslím si, že človek si ani nevie čo skôr vybrať, všetky sú super, no najmenej atrakcií a činností ponúka Letná dovolenka v ATRIUM High Tatras..možno by mohli niečo doplaniť pre deti a dospelých a tak získať viac zákazníkov, no určite si to rodinky aj takto dosť užijú 🙂 Najviac ma však zaujala ponuka Letná dovolenka v SENEC Lake Resort, veľmi široká paleta možností využitia, čo s ami páči, tam by sa človek určite nenudil a využil by maximum 🙂 Preto, ak by som sa mala pre niektorý rezort rozhodnúť, tak určite SENEC Lake Resort, bolo by to skvelé miesto na svadobnú dovolenku, na ktorú sme si pre pracovné vyťaženie ešte nenašli 🙂
My sme zatial vyskúšali pobyt v hoteli Senec, deťom sa veľmi páčilo, skvelí animátori, vláčik, rozprávky pod holým nebom...tentoraz by sme sa radi pozreli do hotela Sitno a vyskúšali zase niečo nové. Deti by isto nadchol indiánsky týždeň či svet mágie a kúziel.😉
Nasa rodina by tento rok zvolila Hotel Sitno. Senec mame blizko a v Tatrach sme boli minule leto. Toto leto by potesilo lenosenie v Hoteli Sitno. Program je vyborny, je tazke si vybrat termin... Pre moje deti by boli v uzkom vybere temy Spievankovo, Vsade same bubliny a urcite Magia, cary a kuzla... Zaujimava by bola tema hladania pokladu, program, do ktorého by sa zapajali cele rodiny... 🙂
Hotel Atrium v Tatrách by bol naj pre nás, veľmi by potešila výhra 😀
Atrium hotel v tatrach 🙂 este sme tam neboli a velmi radi by sme vyskusali a urcite odporucali aj dalej 🙂
Tatry alebo Senec..obidve ponuky vyzeraju uzasne..a hlavne ked su hotely "baby-friendly" bolo by skvele po dlhej dobe niekam vypadnut..a z takeho skveleho programu by sa tesili mali..a ked sa tesia mali,tesia sa i velki.
Hotel SITNO Forest Resort 🙂 tento vylet a relax by som dopriala mojim rodicom a takmer 7 rocnej sestre 🙂 nech si konecne aj oni uziju relax,vylet a sestra zazije konecne "dovolenku" 🙂 a preco prave tento hotel? Zaujali ma tie tvorive dielne. A viem si predstavit,ako sa tam bude Elle (sestre) pacit. Je velmi kreativna a sikovna. Doma nam vyraba kazdy den nieco ine,raz je to dinosaurus z plasteliny,potom drak z krabice od topanok. A dnes sme spolocne vytvarali jednorozca z ponoziek :D :D a samozrejme aj nadherne kresli. Preto ma svojim programom zaujal prave tento hotel 🙂
pre mojich chlapcov určite Sitno a spievankovo :D
Potešil by nás pobyt v hoteli Senec
Z Vašej ponuky hotelov by sme si vybrali určite hotel Sitno bol by to úžastný zážitok pre nás aj našu dcérku pozerela som si vsetky 3 videá je tam veĺa animácií ak by sa nám podarilo ísť na týždeň s tematikou pre malú ako spievankovo tak by to bolo skvelé ešte nikdy sme na takomto pobyte nebolii nakoľko na to chýbaju financie veľmi by sme sa tešili keby to vyšlo naša dcérka miluje vodu tak určite by sme využili aj welness a tie animácie jednoducho sen 😍 dúfame že sa splní 👨👩👧😇
Tak ja som si práve pozrela videá a súrne potrebujem dovolenku! Naše decká by si to užili v ktoromkoľvek hoteli a za akéhokoľvek počasia (milujú varenie a tvorenie, takže je šanca, že by sme pár hodín o nich nevedeli aj keby počasie nebolo ideálne). Ja by som jednoznačne nevynechala wellness a manžel by sa asi tiež nenechal dlho prehovárať.
Tak ja po vašich hoteloch pokukujem už druhy rok a velmi rada by som išla na dovolenku s detičkami do jedneho z vašich hotelov,ktore vyzeraju uplne užane 🙂.Za mna najviac sa mi pači hotel Sitno a tematicke tyždne su všetky velmi zaujimave ,ale kedže moji chlapci maju velmi radi oslavi tak by sme si asi vybrali tematicky tyžden Kopkove narodeniny 🙂
My sme boli na niekolkych pobytoch v hoteli sitno a atrium. Animacie pre deti boli na jednotku. Tolko zazitkov, co prezila nasa dcera pocas tematickych tyzdnov vo vasich hoteloch by asi nikde inde nezazila (penova party, kuzelnik, ryzovanie zlata, diskoteka..). Od foodie,art clubu az po animacie. Naposledy sme boli v lete v hoteli sitno. Dostali sme poukaz na 100 eur, co sme vyuzili aj s manzelom na masaze. Maximalna spokojnost. Akurat za tie roky co tam chodime by si izby zasluzili obnovit interier. Keby sa skvalitnili poobedne snacky bolo by to super. K hotelu Atrium nemam ziadny komentar. Dobra poloha, novy wellness. Hotel senec neviem posudit, kedze sme tam este neboli. Ak by ste nam dali prilezitost tak by sme mohli porovnat.
Radi by sme sa vybrali do hotela Sitno. Prvykrat uz ako 4 - členna rodinka, kedze sme sa vlani v septembri rozrastli ☺.
Bola by to prvá dovolenka vo štvorici. 👶👦💑.
Snád sa na nas usmeje štastie ❤🍀.
Taká oddychova dovolenka by nam všetkym velmi prospela 🍼🍰🍦🌞🏊😊
Tatry - moje 3 "mestske" deti miluju hory a kopce 🙂
My sme boli v Atrium vo Vysokych Tatrach na Spievankovo.Bolo uzasne.Dcerka si uzivala.Takze by sa nam pacil poby Spievankovo Sitno,alebo kedze mame radi zvieratka,tak farmarska tematika.
Urcite aj nam by velmi bodlo (ako kazdemu kto tu pise)a pomohol mensi iddych a relax.No my by sme vyhru dopriali mojim svokrovcom ktory este nikdy nikde neboli ..noo okr.Domase 🙂 urcite by si zobrali so sebou aj nase deticky aby sa nahodou nenudili a deticky by si uzili animacie 🙂 hotel Sitno by bol super🙏🙏🙏tak drzim nam palce✊
My by sme si vybrali dovolenku v ATRIUM High Tatras. Milujeme Tatry

Hotel SITNO Forest Resort, sme spod Tatier, v Senci sme už boli ešte bez deti, a je nám jedno aký pobyt, po niekoľkých tragédiach v rodine by sme si mohli ako rodina užiť nič nerobenia a bytia spolu.
Ak by to nevyšlo tak aj tak vám prajeme veľa dobrého.