Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Wau Krásne Veľmi ma to oslovilo Dovolenka ako má byť Detičky sa vyšalia aj rodičia si oddýchnu. Senec ma asi najviac oslovil. A návrhy na tematické týždne? Pokusy pre malých vedatorov, spievanie so známym spevákom speváčkou, piráti, disko v maskách. Moje deti by v kostýmoch behali každý deň.
Rozhodne pobyt v Senci s manželom preberieme.
Ja by som si vybrala ATRIUM hotel, ešte sme neboli vo Vysokých Tatrách so synčekom. Pobyt Super rodinka v Tatrách by bolo fajn🙂
Dobry den, hociktori pobyt by nas potesil. Moja dcera miluje Vase postavicky, na Vianoce si zelala taku postavicku do ktorej by sa mohla obliect, bohuzial sa to nedalo splnit, tak aspon si ich pozriet😘
Prave sme sa vratili z pobytu v Tatrach, boli sme na pobyte maminka a ja.... skoda len, ze som nemohla vyuzit poukazku na masaz, kedze o najmensie dietatko sa mi nemal kto postarat... mozno by mohla existovat nejaka alternativa, z ktorej by sa dalo pri prichode vyberat 🙂 Takisto by mozno bolo dobre viac prezentovat moznost obedov.. pripadne mat niekde k nahliadnutiu jedalny listok (zial o tejto moznosti sme sa dozvedeli az posledny den a hladat s malymi a unavenymi detmi kazdy obed restauraciu bolo dost narocne. Inak sme boli velmi spokojni, v bazene sa deti vysantili aj detskom kutiku. Este na trosku vadil pristup animatorov, kedze moje deti sa ich báli a ozvenke a skalkovi sme sa museli priam vyhybat... mozno by si mali viac vsimat deticky a nenutit tie ktore nemaju zaujem :(
@patricia_trinityhotels Super rodinka v Tatrách v hoteli Atrium, to bude špica! veľmi by sa nám páčilo, máme radi Tatry a odkedy máme bábätko, ešte sme spolu neboli na žiadnom pobyte. Snáď sa na nás šťastie usmeje, veď svieži tatranský vzduch každému len prospeje ;)
My sme boli Sitne a bolo vyborne 👌. Nakolko byvame v Tatrach, radi by sme videli Senec a nase bambulky by spoznali Clupka a Vlnku 😍🌞.
Jednoznacne Atrium vo Vysokých Tatrách. Uz rok a pol som nebola s rodinou mimo domu. Pobyt vo Tatrach by nam vsetkym len prospel. 🙏🏼😊
Vaše hotely to je paráda
kuknuť do nich by som rada.
Či Senec a či Tatry,
s dcérami by sme zbehli všetky tri.
Alebo nakoniec Vyhne?
aj ocko za nami zbehne.
motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Pre rodičov je najkrajší dar úsmev ich detí, a tie prichádzajú pri zábave a zážitkoch. A odmenou pre deti , sú spokojní a oddýchnutí rodičia. Dokonalá kombinácia. ❤
Bola by som šťastná, keby sa šťastie unavilo a sadlo aj na jednu obyčajnú maminku. 😉
Ja by som si pre svoju rodinku vybrala Atrium hotel v Tatrach,bol by to zasluženy oddych pre nás všetkých.Dufam ,ze budeme mat stastičko.
Dobrý deň. My by sme si určite vybrali hotel Sitno, nakoľko ho máme tu "za rohom". Ešte sme tam neboli, lebo si to žiaľ nemôžeme dovoliť. Veľmi sa mi páčia fotky, program, vybavenie hotela a mám aj zopár skvelých recenzií od kamarátok. K tematickým týždňom - naša dcérka má 2,5 roka a baví ju maľovať, tancovať, variť, prezliekať sa do masiek, veeeľmi rada pláva a zbožňuje byť medzi deťmi. Keby ste nás vybrali, urobili by ste nám nesmiernu radosť <3 A ďakujeme, že sa môžeme zapojiť do takejto skvelej súťaže.
V Hoteli Atrium sme boli uz 2x, je to uzasny hotel, ale aj Sitno vyzera super a tematicke tyzdne su tiez zaujimave 🙂
Ahojte, urcite Sino hotel resort, krasna priroda, vylety. Baby by sa urcite vyblaznili a dospeli oddychli. Relax vo vode, prechadzky v prirode a cas straveny s rodinou - moze byt nieco lepsie 🙂 Verime, ze sa na nas usmeje stastie 🍀
Pre naše deti, ktoré milujú prírodu a hlavne zvieratká je Tatranský turistický týždeň ako vyšitý 🙂 Dokonca, po stopách zvieratiek by som sa vybrala aj ja a prednáška od záchranárov, by zaujala aj môjho manžela😀 Čerešnička na torte by bol bazénový komplex, súkromné kino a minime club. Mám pocit, že by to bola naša prvá dovolenka, ktorú by si rovnako užili deti a aj my rodičia🙂 Takže na záver naša jednoznačná voľba Hotel ATRIUM - Tatranský turistický týždeň🙂
Veľmi ma zaujal hotel Atrium Vysoké Tatry - doobedný čas stráviť v prírode a potom sa zrelaxovať v bazénovom a vitálnom svete, zúčastniť sa koncertov "kamarátov Trinity", keďže deti si radi vyspevujú a tancujú pri tom a rýchlo sa na ne "lepia" slová detských pesničiek, prijemným spestrením by bola súkromná kinosála s pukancami... Vyzerá to fantasticky.
Odkedy mam detičky tak sa zaujímam viac o baby friendly hotely a najviac sa mi paci Sitno. Chcela by som tam zobrať moju rodinku v lete aby si užili veľa veľa veľa zábavy a my s ockom aj trochu oddychu alebo sa vrátime do detských čias 😁
Zbožňujeme naše Tatry, snažíme sa tam byť vždy aspoň 1x za rok a veľmi by nás potešil letný pobyt v Atrium High Tatras, najmä našu štvorročnú dcérku, ktorá mi práve včera hovorila, že sa jej sníval sníček o dovolenke v hoteli, v ktorom bol bazén 😍
No my sme spolu s deťmi ešte v žiadnom hoteli neboli😂Ale ak by som si mala vybrať tak Tatry a téma pobytu a hotel by bolo asi jedno kedže nás je 5 a výhra je pre 2 osoby deti by sme museli aj tak doplatiť. Bez nich by to nebolo ono😁👍
@patricia_trinityhotels Tak my sme vyskúšali zimný pobyt v Atrium, bolo úžasne a už dva krát sme boli v Sitne...úžasné dovolenky. Minulé leto sme vystihli pobyt a ryžovali sme zlato....bolo to neskutoný zážitok pre chalanov i ostatné aktivitiy. Teraz by sme si vedeli predstaviť leto v Sitne a premier Leagua....sme športovci telom aj dušou a tiež nepohrdneme užasnými mágiami,čarami a kúzlami...vynechávame tento rok pobyt pri mori a vidím to na dovču strávenú opať u Vás....milujeme to tam, to prostredie. A tešíme sa už teraz. Deti o ničom inom nehovoria,len o našich - vašich dovolenkách....a zážitkoch u vás. Aj mikuláš bol super.
Tak Atrium hotel by bola fantasticka uplne prva spolocna dovolenka s nasimi dvojickami. Family friendly sluzby a bohaty program pre celu rodinu,a to vsetko v nadhernom prostredi Tatier-co by sme viac chceli?
ja by som pre svoju rodinu vybrala Senec- juh- teplo- akože more 🌴 ....a možno Cestu okolo sveta, nech už toho spoznáme ešte viac alebo Festival maskotov, že by dcéra videla nie len Vlnku a Čľupka, ale aj ostatných maskotov. ...alebo možno aj ten technický virtual reality-ja by som sa opaľovala a ocko s dcérkou by sa "vyblbli". hmmm, drgnite ma, lebo už teraz snívam
Dcérka je zblaznena do Spievankova 🎶🎷🎻🎺📯🎷🎸🎹takže výber je jasný S * I * T * N * O - Spevavé Inšpiratívne Tatrové Nezabudnuteľné Originálne 😍
Určite by som zvolila hotel v Tarách Atrium nakoľko s priateľom zbožňujeme turistiku a snažíme sa spoločne viest k tomu aj naše detičky takze popri iných akciách a wellnesse by sme využili aj to čo nám ponuka naše krásne Slovensko🙂
my mame uz rezervovane Atrium v 07/2018, skusili sme, aj Sitno, a bolo uzasne. Laka nas aj Senec. Co sa tyka programu,tak to maju premakane,najma pre rodiny s detmi 🙂
Dobrý večer, bola by to krásna dovolenka s mojimi najmilšími, snáď to vyjde.
Radi by sme isli do Tatier pozrieť nasu krasnu prirodu, nasa mala by aspon mala prvi velky výlet za sebou a boli by sme konecne pokope 😘😍😍😍 tema nam vyhovuje akakolvek vsetky su lákavé 🙂
nášho 7-ročného vedátora by veľmi potešil pobyt s vesmírnou tématikou, ale on by bol vďačný za akúkoľvek tématiku. Milujeme Tatry, takže by sme si asi vybrali Átrium 🙂
Pobyt v Senci,Deti by si uzili-_nevedeli by co skor-urcite aquazorbing🙂
Mne by sa pacil pobyt v Atrium High Tatras. V Tatrach som dlhsiu dobu nebola a toto by bola perfektna prilezitost ist tam 🙂
My sme žiaľ ešte len Budúci Rodičia keďže sa nám žiaľ nedarí počať bábätko zatiaľ 😔. Všetci , vrátane môjho gynekológa nám radí ísť na dovolenku odkial sa vraj vrátime určite traja domov 😊
Takže ja by som si určite vybrala hotel Atrium v Tatrách, Tatry sú krásne a pokojné, a verím v to, že by nám to prospelo a vrátili by sme sa s vytúženým bábätkom 👶❤.

Atrium v Tatrách to je topka 🙂 náš synček je silný alergik a pobyt v horách mu vždy prospeje 🙂 téme akákoľvek len nech sme spolu ako rodina 🙂