icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.

Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
krokodilkajmanka
23. feb 2018

My by sme chceli skúsiť pobyt v Sitno Forest Resort a najviac sa nám pozdáva Spievankovo 🙂 dcérke sa veľmi páči pesnička, stále si ju púšťame 😉

yvush
23. feb 2018

@patricia_trinityhotels tematicky jednoznacne hotel Sitno a to nehovorim o krasnej prirode,ktora mi ucarovala v tomto kraji ;) a rada by som ju ukazala aj synčekovi

nicky1108
23. feb 2018

Najviac by sa nam pacil pobyt so spievankou a zahrajkom v hoteli sitno

sklenarova
23. feb 2018

Máte veľa zaujímavých nápadov ako prilákať nielen deti,ale priznám sa,že sama by som sa zblaznila od šťastia 🙂 Emmka bude mať v lete 4 roky a od dva a pol chodí na tanečnú,keďže miluje tancovať a spievať, určite by sa potešila Spievanke a Zahrajkovi,ktorí sú medzi deťmi tak obľúbení. .takže určite hotel Sitno s perfektným atrakciami,prírodou, jedlom a ľuďmi!

martina374
23. feb 2018

My by sme si vybrali Letnú dovolenku v ATRIUM High Tatras- keďže sme tam ešte nikdy neboli tak by nás takýto pobyt potešil. 🙂

suerika
23. feb 2018

@patricia_trinityhotels Dovolenka v hoteli Sitno by nás v lete veľmi potešila, keďže by to bola prvá dovolenka s naším Baby 😍 Hotel je krásne zariadený a program ktorý organizujete je veľkým plus v porovnaní s inými hotelmi 😊

fxcvikotova
23. feb 2018

Atrium Sitno Senec to je pre nás veľký zapletenec🙂vybrať jeden pre nás fuška neporadí ani malá muška🙂programy sú všetky skvelé jeden veľký zapletenec🙂bolo by nám fuk fuk fuk len si trošku odýchnuť...hádam sa na nás šťastie usmeje a naše srdiečka vodička zahreje...

haidi
23. feb 2018

Potesili by sme sa pobytu v hoteli Senec vo vasom resorte kedze dcerka miluje slnko vodu tak asi by sme si vybrali tento a bolo by nam jedno aka tema by to bola vsetky vaše baliky su plne prekvapenia 😊

patricia74
23. feb 2018

V hoteli Sitno sme uz boli bolo super len este neboli prerobene bazeny a detsky kutik tak by sme to mohli "pozriet"ako to vyzera po novom ale akykolvek pobyt v sieti trinity hotels by potesil😉

89janka89
23. feb 2018

Dobrý deň, vaše hotely sú úžasné mali sme možnosť byť už dvakrat v hoteli Atrium vo Vysokých Tatrách a všetko bolo úžasné, od prostredia, programu, personálu no proste všetko a pre deti raj na zemi v detskom kútiku. Veľmi by sme sa potešili akémukoľvek pobytu vo Vašich rezortoch, bolo by to pre nás úžasným balzamom pre dušu stráviť dovolenku u vás a pre našu malú dcérku nepakovatelný zážitok.

mery1409
23. feb 2018

Pobyt v sitno Forest Resort potesila by aspon by bol klud ktory nam velmi chyba. Preto by nas potesil pobyt velmi

ryolita
23. feb 2018

Milujem prirodu a hory, milujem Banskú Štiavnicu a Tatry. Kedze v Banskej Štiavnici žijem, moja volbamama je jednoznacna- hotel Atrium. Z tematickeho vyber, byvto bol tyzden na farmeto, kedze mojastále malavyzerat láska miluje zvieratka. 😍

nikanko
23. feb 2018

Dobry den, moj tip na tematicke tyzdne v Trinity je jednoznacne Indiaske tyzdne ( pre nas idealne v hoteli Sitno alebo Tatrach - milujeme Tatry aj Stiavnicke vrchy)
Indianske dni preto lebo pre nasich je najvacsia zabava blaznenie vonku, jazda na konoch, malovanie na tvar. Idealne s vytvaranim vlastnych totemov, strelbou z luku, opekackou a samozrejme skryvackou. 🙂
O vasich hoteloch sme zatial poculi same chvaly, preto by sme boli stastni, keby sme ich mohli osobne vyskusat.

dominikuska
23. feb 2018

U nás by to bolo veľmi ťažké rozhodovanie 😃, ja zbožňujem Tatry a tým pádom by som brala dovolenku v Átrium High Tatras, ale deti túžia ísť do Sitna, lebo boli tam ich bratranci a veľmi veľmi si to tam chválili a ospevovali.

zahorovam
23. feb 2018

Každá voľná chvíľka strávená s rodinou, úsmev, radosť a smiech našich detí to je najkrajší splnený sen každej pracujúcej maminy. Dovolenka strávená v sieti hotelov Trinity ... čo viac si môžem priať🙂

katarinaz123
24. feb 2018

Rozhodovanie by bolo tazke ale asi Senec a Festival maskotov kedze deticky su male a to by ich urcite zaujalo

purinkaa
24. feb 2018

Nás zaujal hotel Sitno a tématický týždeň so Spievankovom, takže 18.-22.7. už máme rezervovaný tohto roku v Štiavnických vrchoch.... 😉😘💃🎈🎉🎂....

nelinka2507
24. feb 2018

Potešil by hotel SITNO, prekrásne prostredie, milí a dobrosrdeční ľudia, možnosť výletov do okolia,no proste RAJ na strednom Slovensku...

katuskab2
24. feb 2018

Nás najviac zaujal a aj potešil hotel SITNO... určite by si každý člen rodiny, čo sa týka programu a možností, prišiel na svoje 🙂

erikaah
24. feb 2018

Dovolenka s Trinity Hotels? Tak tá veru vyzerá báječne 🙂 Ja by som si s rodinou veľmi rada vychutnala krásu Štiavnickych vrchov. Po vzhliadnutí videa na Vašej stránke moje srdiečko piští po tom ešte viac ❤ Tie výhľady z hotela Sitno sú proste báječné. Deti by sa bezpochybne vyšantili do sýtosti vo vodnom raji, možno by sme si spoločne dokonca zahrali aj golf. Celodenná aktivita pre detičky s maskotmi by potešila najmä najmladšieho krpca a maminka by si s ním dokonca zatancovala na koncerte kamarátov z Trinity . Myslím si, že Vaši animátori odvádzajú naozaj skvelú prácu a pre detičky je pobyt vo Vašich hoteloch hotový raj 😍 A pre mňa? Pre mňa by bol raj Vaša Day Spa. Pri dvoch deťoch človek nemá veľa času na oddych a pri živom, skoro 14 mesačnom drobcovi už vôbec nie, ale verím tomu, že by som si u Vás naozaj aspoň na chvíľu oddýchla a detváky by sa riadne vyšantili 🙂

nevergona
24. feb 2018

Vasu siet hotelov sme este nenavstivili, kedze deticky boli male, ale chystame sa tento rok, pozname z rozpravania rodiny, ktora si velmi chvali Hotel Atrium, nas by potesil letny pobyt v Hoteli Sitno, aby mali deticky zazitok.

sisi208
24. feb 2018

Zaujal ma hotel atrium v tatrách 🍀

aksal1
24. feb 2018

sitno ma zaujalo, atrium sme boli ale davno, senec je blizko tak len koli tomu aby sme vypadli niekde inde

hariel86
24. feb 2018

tazko si vybrat len jednu. Kazdopadne doma je doma. a v tatrach musi byt nadherna dovolenka.

vespertine
24. feb 2018

Jednoznačne Sitno, naše milované Štiavnické vrchy. Téma akákoľvek, skutočne.

juli28
24. feb 2018

Na hotel Sitno mame z kazdej strany velmi pozitivne ohlasy, takze toto leto by sme chceli po pravidelnych pobytoch pri mori ukazat deckam aj krasy Slovenska 🙂 a detsky program k tomu je skvelym bonusom 🙂, drzime palce vsetkym

juliagregor
24. feb 2018

Atrium Tatry . Pobyt potesi

aaalienka
24. feb 2018

Hotel Sitno - veľa sme o ňom už počuli, takze by bolo super vyskúšať na vlastnej koži...a so spievankovom úplná supa 🙂

ajulienka81
24. feb 2018

Hotel Sitno sa mi velmi pozdava, co sa tyka programu pre deti,ale aj krasneho okolia a moznosti vyzitia sa.

kratulka
24. feb 2018

@patricia_trinityhotels jednoznacne sitno..tam to este nepozname a pre deti to vyzera super