Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

@patricia_trinityhotels tematicky jednoznacne hotel Sitno a to nehovorim o krasnej prirode,ktora mi ucarovala v tomto kraji ;) a rada by som ju ukazala aj synčekovi
Najviac by sa nam pacil pobyt so spievankou a zahrajkom v hoteli sitno
Máte veľa zaujímavých nápadov ako prilákať nielen deti,ale priznám sa,že sama by som sa zblaznila od šťastia 🙂 Emmka bude mať v lete 4 roky a od dva a pol chodí na tanečnú,keďže miluje tancovať a spievať, určite by sa potešila Spievanke a Zahrajkovi,ktorí sú medzi deťmi tak obľúbení. .takže určite hotel Sitno s perfektným atrakciami,prírodou, jedlom a ľuďmi!
My by sme si vybrali Letnú dovolenku v ATRIUM High Tatras- keďže sme tam ešte nikdy neboli tak by nás takýto pobyt potešil. 🙂
@patricia_trinityhotels Dovolenka v hoteli Sitno by nás v lete veľmi potešila, keďže by to bola prvá dovolenka s naším Baby 😍 Hotel je krásne zariadený a program ktorý organizujete je veľkým plus v porovnaní s inými hotelmi 😊
Atrium Sitno Senec to je pre nás veľký zapletenec🙂vybrať jeden pre nás fuška neporadí ani malá muška🙂programy sú všetky skvelé jeden veľký zapletenec🙂bolo by nám fuk fuk fuk len si trošku odýchnuť...hádam sa na nás šťastie usmeje a naše srdiečka vodička zahreje...
Potesili by sme sa pobytu v hoteli Senec vo vasom resorte kedze dcerka miluje slnko vodu tak asi by sme si vybrali tento a bolo by nam jedno aka tema by to bola vsetky vaše baliky su plne prekvapenia 😊
V hoteli Sitno sme uz boli bolo super len este neboli prerobene bazeny a detsky kutik tak by sme to mohli "pozriet"ako to vyzera po novom ale akykolvek pobyt v sieti trinity hotels by potesil😉
Dobrý deň, vaše hotely sú úžasné mali sme možnosť byť už dvakrat v hoteli Atrium vo Vysokých Tatrách a všetko bolo úžasné, od prostredia, programu, personálu no proste všetko a pre deti raj na zemi v detskom kútiku. Veľmi by sme sa potešili akémukoľvek pobytu vo Vašich rezortoch, bolo by to pre nás úžasným balzamom pre dušu stráviť dovolenku u vás a pre našu malú dcérku nepakovatelný zážitok.
Pobyt v sitno Forest Resort potesila by aspon by bol klud ktory nam velmi chyba. Preto by nas potesil pobyt velmi
Milujem prirodu a hory, milujem Banskú Štiavnicu a Tatry. Kedze v Banskej Štiavnici žijem, moja volbamama je jednoznacna- hotel Atrium. Z tematickeho vyber, byvto bol tyzden na farmeto, kedze mojastále malavyzerat láska miluje zvieratka. 😍
Dobry den, moj tip na tematicke tyzdne v Trinity je jednoznacne Indiaske tyzdne ( pre nas idealne v hoteli Sitno alebo Tatrach - milujeme Tatry aj Stiavnicke vrchy)
Indianske dni preto lebo pre nasich je najvacsia zabava blaznenie vonku, jazda na konoch, malovanie na tvar. Idealne s vytvaranim vlastnych totemov, strelbou z luku, opekackou a samozrejme skryvackou. 🙂
O vasich hoteloch sme zatial poculi same chvaly, preto by sme boli stastni, keby sme ich mohli osobne vyskusat.
U nás by to bolo veľmi ťažké rozhodovanie 😃, ja zbožňujem Tatry a tým pádom by som brala dovolenku v Átrium High Tatras, ale deti túžia ísť do Sitna, lebo boli tam ich bratranci a veľmi veľmi si to tam chválili a ospevovali.
Každá voľná chvíľka strávená s rodinou, úsmev, radosť a smiech našich detí to je najkrajší splnený sen každej pracujúcej maminy. Dovolenka strávená v sieti hotelov Trinity ... čo viac si môžem priať🙂
Rozhodovanie by bolo tazke ale asi Senec a Festival maskotov kedze deticky su male a to by ich urcite zaujalo
Potešil by hotel SITNO, prekrásne prostredie, milí a dobrosrdeční ľudia, možnosť výletov do okolia,no proste RAJ na strednom Slovensku...
Nás najviac zaujal a aj potešil hotel SITNO... určite by si každý člen rodiny, čo sa týka programu a možností, prišiel na svoje 🙂
Dovolenka s Trinity Hotels? Tak tá veru vyzerá báječne 🙂 Ja by som si s rodinou veľmi rada vychutnala krásu Štiavnickych vrchov. Po vzhliadnutí videa na Vašej stránke moje srdiečko piští po tom ešte viac ❤ Tie výhľady z hotela Sitno sú proste báječné. Deti by sa bezpochybne vyšantili do sýtosti vo vodnom raji, možno by sme si spoločne dokonca zahrali aj golf. Celodenná aktivita pre detičky s maskotmi by potešila najmä najmladšieho krpca a maminka by si s ním dokonca zatancovala na koncerte kamarátov z Trinity . Myslím si, že Vaši animátori odvádzajú naozaj skvelú prácu a pre detičky je pobyt vo Vašich hoteloch hotový raj 😍 A pre mňa? Pre mňa by bol raj Vaša Day Spa. Pri dvoch deťoch človek nemá veľa času na oddych a pri živom, skoro 14 mesačnom drobcovi už vôbec nie, ale verím tomu, že by som si u Vás naozaj aspoň na chvíľu oddýchla a detváky by sa riadne vyšantili 🙂
Vasu siet hotelov sme este nenavstivili, kedze deticky boli male, ale chystame sa tento rok, pozname z rozpravania rodiny, ktora si velmi chvali Hotel Atrium, nas by potesil letny pobyt v Hoteli Sitno, aby mali deticky zazitok.
Zaujal ma hotel atrium v tatrách 🍀
sitno ma zaujalo, atrium sme boli ale davno, senec je blizko tak len koli tomu aby sme vypadli niekde inde
tazko si vybrat len jednu. Kazdopadne doma je doma. a v tatrach musi byt nadherna dovolenka.
Jednoznačne Sitno, naše milované Štiavnické vrchy. Téma akákoľvek, skutočne.
Na hotel Sitno mame z kazdej strany velmi pozitivne ohlasy, takze toto leto by sme chceli po pravidelnych pobytoch pri mori ukazat deckam aj krasy Slovenska 🙂 a detsky program k tomu je skvelym bonusom 🙂, drzime palce vsetkym
Atrium Tatry . Pobyt potesi
Hotel Sitno - veľa sme o ňom už počuli, takze by bolo super vyskúšať na vlastnej koži...a so spievankovom úplná supa 🙂
Hotel Sitno sa mi velmi pozdava, co sa tyka programu pre deti,ale aj krasneho okolia a moznosti vyzitia sa.
@patricia_trinityhotels jednoznacne sitno..tam to este nepozname a pre deti to vyzera super

My by sme chceli skúsiť pobyt v Sitno Forest Resort a najviac sa nám pozdáva Spievankovo 🙂 dcérke sa veľmi páči pesnička, stále si ju púšťame 😉