icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.

Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
macik34
24. feb 2018

@patricia_trinityhotels paci sa mi Hotel Sitno. Ale! Spievankovo je sice dobre ale uz otrepane. Chybaju mi tu sutaze pre rodiny a hlavne summer tubing. Toho je na SK malo a je to lepsie ako vnutorne ihrisko s gulickami...

erika630
24. feb 2018

@patricia_trinityhotels ako maminka ktorá sa stara sama o synčeka by som si rada oddychla a načerpala sily 🙂 vybrala by som si oddych v SITNO Forest Resort, kde by som krpca na chvilu "odložila" do dobrych ruk vam a ja by som si chvilku uzila na masazi alebo niekde vo vírivke a načerpala nove sily.

monymany
24. feb 2018

@patricia_trinityhotels všetky tri sú naozaj atraktívne, Každý má svoje čaro... Určite by som volali kvôli prírode a tomu tichu prírody navôkol Sitno Forest Resort... Mám dve detičky, skoro 9 ročnú slečnu a malú 8 mesačnú beťárku . Každý z nás by si prišiel na svoje, vrátane nášho vyťaženého ocina.. Oddych by každému prospel...

zlatunkava
24. feb 2018

Dobry den radi by sme navstivili hotel sitno nakolko manzel je zatvoreny stale v kamione a ja doma na materskej s pomaly 3 rocnou dcerkou tak by zmena z domaceho stereotypu prospela vsetkym.Kazdy by si tam prisiel na svoje.Dufam ze sa stastie usmeje prave na nas☺.

mareen1
24. feb 2018

Hotel Sitno v Stiavnickych vrchoch s mojou rodinkou, ktora toto zakutie Slovenska este nepozna. A "bublinkova" tema k tomu pre decka by urcite nadchla 👍🎈

dominika7990
24. feb 2018

My by sme si vybrali Sitno Forest Resort. Mám 13 mesačnú šinterku ktorá zbožňuje prítomnosť iných deti, takze hádam by sa konečne poriadne unavila a zaspala skôr ako o polnoci 🤣 konečne by si oddýchla aj mamina s tatinom ❤️ Program máte super žiadne výhrady 🙂

marilu
24. feb 2018

Paradne Sitno. Krasne okolie a super pre rodiny s detmi.kedze sme este na spolocnej dovolenke neboli

martinkaha
24. feb 2018

Rozprávkový pobyt so Spievankovom v Sitno Forest Resort by bolo pre naše detičky ako stvorené! Skoro každý deň pozerajú Spievankovo od prvého dielu až po šiesty. Boli by úplne najšťastnejší, keby videli Spievanku a Zahrajka naživo! To by boli super prázdniny! 😀 👍🌞🍹🍒🍉🎈🎉💃🌹😀

cilkau
24. feb 2018

hotel Atrium vo Vysokých Tatrách 👍😉 všetky hotely pekné a zaujímave 🌜❄☃😉😀😍😘😇❤🍀🍀🌳⛰🏕🏡

sticker
lenca13
24. feb 2018

@patricia_trinityhotels ak by sme si mali vybrat tak nas laka hotel Sitno je tam krasne nikdy sme v tych koncinach neboli iba raz na jeden den v Banskej Stiavnici.No aj hote Atrium je zuajimavy Tatry su Tatry.

lalai
24. feb 2018

Hotel Sitno laka nas,
Trinity hotels skusat zas a zas.
Rodicia si oddychnu, masazou si vydychnu.
Tematicke tyzdne pre deti,
brali by sme doma ja aj ty!
Chceli by sme skusit raj,
v hoteli Sitno to bude naj. ❤️😍

anickai
24. feb 2018

Hotel Atrium v Tatrách má svoje čaro, takisto všetky hotely. Tento by bol asi najviac top.

mija51
24. feb 2018

@patricia_trinityhotels nám by sa určite páčilo všade, ale vybrali by sme si Hotel Sitno s programom Spievankovo, pretože naša najmladšia dcérka obľubuje Spievanku a Zahrajka. A takisto aj preto, lebo v tejto oblasti sme ešte neboli a chceli by sme ju spoznať.

janikaveronika
24. feb 2018

ja by som rada Hotel Sitno sice mojim chlapcom je 13,9 a radi spievaju spievankovo ale rada by som vyhru pre moju maminu ktora sa stara a o bratove deti kym on pracuje v nemecku moja neter by bola najstastnejsia na svete keby videla spievankovo na živo

sluchatka
24. feb 2018

@patricia_trinityhotels mne by sa pacilo vsade, hlavne ze som s rodinou.. ale ak by som si mohla vybrat tak Atrium , lebo mame radi hory a prirodu 🙂

daarcis
24. feb 2018

Vybrala by som si Sitno a program so Spievankovom 🙂

moname
24. feb 2018

Už dávnejšie uvažujem o hoteli Sitno

iwet7
24. feb 2018

Milujeme Tatry, preto by volba celkom urcite padla na Atrium. Mame to tam proste radi 😍👍⛄❄🏔

huginocka
24. feb 2018

Radi by sme stravili prijemne chvilev v Atrium hotel vo Vysokych Tatrach, uz ako rodinka. Prave tu- vo Vysokych Tatrach sme zacinali pred siedmymi rokmi nasu putovnu svadobnu cestu. A kedze sa hovori, ze siedmy rok manzelstva je kriticky, radi by sme ho zacali pekne romanticky v krasnom prostredi spolu s nasimi detickami😉

mary_m
24. feb 2018

Keďže máme veľmi radi Tatry vybrali by sme si ATRIUM . Zaujala ma ponuka wellness a bazény , alebo aj detský klub Minime, koncerty alebo filmové večery . ❤

mzlacka
24. feb 2018

@patricia_trinityhotels Naša rodinka by si určite vybrala Hotel Sitno v Štiavnických vrchoch... Navštíviť Banskú Štiavnicu a okolie je náš dlhoročný sen, ktorý sa nám ešte popri starostlivosti o troch chlapcov nepodarilo splniť. V hoteli by sa chlapci určite potešili maskotom, detskému svetu či ihriskám 🙂

moonglow
24. feb 2018

Hanba mi, ale nikdy som nebola na Sitne ani v Senci ... zato Tatry su nasa srdcovka 🙂
vsetky tie pobyty vyzeraju super, hlavne program pre deti je dolezity, nech sa rodicia mozu tiez trosku zrealaxovat 🙂

tipado
24. feb 2018

My by sme si vybrali Sitno. Krásna príroda. Boli sme už v Atriu a veľká spokojnosť. Dúfam, že postupne spoznáme všetky vaše hotely.

elapp
24. feb 2018

nasim oblubenym hotelom z trinity siete je urcite Sitno. Deti snivaju o pobyte Spievankovo, takze ten by bol urcite nasou volbou...V hoteloch sa nam pacia kompletne sluzby pre celu rodinu , bohaty program, ktory vyplni cely pobyt, ba priam aj casu je malo na vyuzitie vsetkych moznosti, ktore sa ponukaju. Idealna kombinacia je urcite detsky kutik Minime kde sa o deti postara animator a za ten cas sa rodicia mozu zrelaxovat napr. vo wellness, na masazi, resp. pri kavicke. Tesime sa opat!

zuzikaa29
24. feb 2018

Sitno, Spievankovo

katka14
24. feb 2018

Milujeme pobyty s nasimi 2 pokladikmi. A nakolko mladsia fici na spievankove nas by najviac potesil takyto pobyt.

jabucko
24. feb 2018

mne sa paci napaditost tyzdnov a zamer oslovit rozne typy ludi, teda cielovej skupiny..nedovolim si pripomienkovat, lebo vymysliet, naplanovat a oslovit zaujemcov chce vela usilia, snahu a napady. klobuk dole, napaditi ludia 🙂 . kazdy hotel ponuka uzasnu paletu a naozaj je to krasny vyber. prenstarsie deti, mladsie. je to o detoch, no uzasne je, ze rodicia nie su opomenuti. maju moznost vypnut a oddychnut. a to je skvele. zelam trinity hotels a resorts vela spokojnych hosti. malych i velkych. 🙂

kessinka
24. feb 2018

Najviac ma zaujali indiánsky a cestovateľský týždeň, ale aj turistický musí byť veľmi dobrý... tie by sa našim dvom zbojníkom určite zapáčili, hlavne ak by boli v krásnej prírode, či už hotel Atrium alebo Senec 🙂 A k tomu masáž a welness pre rodičov, to znie úplne dokonalo 🙂

kikales
24. feb 2018

U nas by bol jasny hotel Atrium vo Vysokych Tatrach, milujeme tam ten krasny cisty vzduch, ktory urcite prospeje aj nasej 2 rocnej dcerke ...Hotel som videla na fotkach a z videa Dorotky z Fidorkova ale je nadherny krasne prostredie a tiez by sa pacilo mat chvilku pre seba a manzela zatial co viem zeby bolo o dcerku velmi dobre postarane 🙂

dadulala
24. feb 2018

Pre nas jednoznacne Tatry a hotel Atrium.Kedze nas tatuso pracuje v zahranici a sme malo spolu , par dni oddychu pokope ako rodina vsetci potrebujeme.Hlavne mamina , ta si uzije masaze a tatino deti v bazene 😆