icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.

Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
zviz
19. feb 2018

My sme zazial neboli ubytovani v sieti hotelov Trinity, ale kamaratka pravidelne chodi na vikend so Spievankou a Zahrajkom do hotela Sitno. Velmi sa im tam vzdy paci a kazdy rok sa tam vracaju. Pre nas je to finance narocnejsie ale viem si predstavit radost mojich deti, keby im bol splneny takyto sen.

weronika90
19. feb 2018

Keďže na konci leta čakáme druhy prírastok určite by trochu oddychu neuškodilo,a aj naša 2 ročná herečka by sa veľmi potešila. A asi by nás zaujímal pobyt v Hotely Sitno,pretože tam sme ešte spolu neboli....

dankanejezka
19. feb 2018

Mňa zaujal Family pobyt v Hoteli Senec. 3 dni sú nadupané aktivitami od výmyslu sveta 🏖🍉📷👏 - to by sme si ako rodina konečne užili spolu aktívne. Malá je veľmi spoločenská, ona by najradšej chodila niekde každý deň, takže toto by nám ozaj bodlo 🍀🍀🍀

wanesaz
19. feb 2018

Dobrý deň. Mňa a môjho synčeka Alexíka by potešil veľmi takýto vyletík predĺžený. Veľmi by sa potešil, keby ho vezmem do niektorého takého resortu, pretože su všetky špičkové podľa fotiek. Ak by sa nám náhodou zadarilo a vyhrali by sme, budeme obidvaja šťastný. Ďakujem za možnosť zapojenia 🙂

dasenka1203
19. feb 2018

my by sme sa potesili wellness vikendu, ze si trosku oddychneme a zregenerujeme 🙂

adamkokubik
19. feb 2018

v roku 2015 sme navštívili hotel SITNO, bolo perfektne, že sa nám ani nechcelo odísť 😉, synátor sa dosýta vybláznil najmä vo vodnom svete, jednoducho TOP 👍 Neskôr nám do rodinky pribudol aj mladší synček, tak sme veľa necestovali. Určite nás celú rodinku poteší pobyt v hoteli ATRIUM ❤❤❤. chlapci sa dosýta vybláznia pri bohatom detskom programe, milujú výlety a ja s manželom si oddýchneme chvíľku vo wellness 😍

elenkaba
19. feb 2018

Kedze mame skoro 2 rocnu dcerku, tak by nas velmi potesil pobyt v hoteli Sitno, mame radi bazeny a plavanie a isli by sme na vylet do Banskej Stiavnice. A bola by to nasa prva spolocna dovolenka s nasou dcerkou

lenny307
19. feb 2018

My by sme si vybrali Tatry, mame to najblizsie 🙂

gabrielavalova
19. feb 2018

Vybrali by sme si letnu zazitkovu dovolenku v hoteli Sitno

cilkau
19. feb 2018

vybrala by som si Wellness v Tatrách by ma veľmi potešil mame to najbližšie👍👏❤😘😍

k_a_t_u_s_k_a
19. feb 2018

My by sme este raz chceli ist ku vam do Sitna. Doteraz radi spominame na vikend u vas,vtedy sme boli este bez najmensieho syna. A ten velmi lubi Spievankovo,takze isto by sme volili letny pobyt so Spievankovom 🙂

petrife
19. feb 2018

Ak by som si mohla vybrať, tak určite Sitno a family víkend, dcérka mi veľmi rada pomáha v kuchyni, tak toto by ju určite zabavilo a určite aj tie ostatné aktivity v balíku sú super.

jelus
19. feb 2018

My by sme v pripade vyhry urcite radi navstivili hotel Atrium vo Vysokych Tatrach-priroda, vzduch, syn celorocny alergik...Kazdy rok chodime do Tatier, ale vo Vasom hoteli sme este neboli, nieze by nas to nelakalo,uz sme aj pokukovali, ale...financie... 🙂
Nam zacali jarne prazdniny, planovali sme 3 dnovy vylet do Tatier, no bohuzial lezime doma s chripkou. Takze keby sme si to v lete mohli vynahradit, bolo by super...🙂

klauduska33
19. feb 2018

Všetky vaše ponuky sú naozaj úžasné, najviac by sa nám páčilo vo Vysokých Tatrách hotel Atrium. Určite by sme sa veľmi potešili, ak by sa na nás usmialo šťastie 🍀

monyalex
19. feb 2018

Casto chodievame k jazeram v Senci...vybrali by sme si pobyt vo vasom hoteli aby sa aj nase deturence dobre zabavili pri animacnych programoch

luckato
19. feb 2018

Pre moju staršiu určite tému Spievankovo v hoteli Sitno

cleona
19. feb 2018

Velmi nas to do vasich hotelov laka ale este sa nam nepodarilo zajst. Ale taka letna dovolenka vo Vysokach tatrach, ktorá by bola spojená mozno aj skoncertom spievankova by bola skvela. Dcerka by som vyjasila, velmi tuzi ist pozriet Tatry a nas ocakavana druha krasavica by uz koncom leta mala byt dostatocne velka aby zvladla pardnovy vylet ;)

dinka82
19. feb 2018

@patricia_trinityhotels
My sme navštívili Hotel Senec pred pár rokmi, páčilo sa nám, pre deti program, bazén, prístup k jazeru - kamienky a vodný bicykel. Ja si však cením najviac to, že na pár dní si oddýchnem od varenia 🙂. Bohatá ponuka je aj v ostatných Trinity hoteloch, čo dokazuje snahu o stále zlepšovanie svojich služieb a programov, pekné prostredie.

obrik
19. feb 2018

Ja by som rada pre našu rodinu vyhrala pobyt v Hoteli Sitno- Family víkend. Varenie, golf aj Gamezone - pre naše deti by to bolo úplne top 👍 V Sitne sme ešte neboli, ale podľa videoprezentácie je to tam jedinečné. Budeme sa tešiť 🍀

auxtacka
19. feb 2018

asi by sme sli do Tatier, aj ked vsetky ponuky su lakave.Pre deti by bol vrchol vikend so Spievankou a Zahrajkom, vyzera to super

miska1022
19. feb 2018

Hotel Atrium ķtorý patrí do siete Trinity je jednoznacne uzasny. Doteraz spominame ako jednu z najlepsich dovoleniek. Je tazko nieco napisat kedze maju vsetko uplne prepracovane. No mne by sa pacil tematicky tyzden napriklad: Indiani v Tatrach, Tyžden skautov kde budu moct deti ziskavat bobríkov, tyzden slovenskych tradicii a kuchyne, detska Olympiada na Trinity, Tematicky tyzden co budem ked budem velky, vylet do vesmiru z Trinity, Sedem divou sveta atd. 😍❤🍀. Držim vsetkym palce.

leilab
19. feb 2018

Vo Vasej sieti hotelov sme este neboli, ale pozerala som si teraz Vase stranky a jeden z hotelov urcite navstivime. Najviac ma zaujal hotel Sitno, kde by sme urcite radi v lete isli. Tematicky pobyt nam je jedno. My si chceme hlavne uzit pobyt v kruhu rodiny, kde si deti pridu na svoje a hlavne musime tatinka vytrhnut z prace, pretoze tam travi vela casu. Budem velmi dufat, ze sa nam to podari 😉

veron809
19. feb 2018

Hotel Sitno-bublinky.myslím,že po tých dňoch strávených tam odídu detičky vyblaznene,vyhrane a rodičia oddýchnutí ,vymasirovani.

marcella5
19. feb 2018

Ahojte, minuly tyzden sme boli ubytovani v hoteli Atrium, syn nechcel ist ani domov, vsetky tie atrakcie pre deti su uzasne... varenie, tvorenie, kutik, bazen, kino, maskoti, naozaj top vyzitie pre deti, ale samozrejme aj dospelaci si pridu na svoje, super sauny,masaze, bowling, kavicky 🙂 radi si to zopakujeme 🙂

janja
19. feb 2018

Najviac sa nam paci hotel Sitno. Deti miluju Spievankovo,tak vyber padol na rozpravkovy pobyt so Spievankovom ☺

lubinka3009
19. feb 2018

@patricia_trinityhotels Určite nie sme jediní, koho táto ponuka zaujala a netajíme sa tým, že by sme tiež radi vyhrali. Potešil by nás či už Hotel Sitno, pretože sme v tejto lokalite ešte neboli, ale určite aj Vysoké Tatry sú určite "topka". Čo sa týka tematického zamerania, tak naše deti sú také spevavé, tak nejaké zameranie na hudbu, spev, by ich určite nesklamalo, ale oni sa vedia tešiť aj z úplných maličkostí. Tak len veríme, že budeme vybraní!

danmag
19. feb 2018

nas by potesilo hocico nakolko si to nemozme dovolit a mame 4 deti,najkrajsie by to v atriu nakolko je nam blizsie vychod,vdaka

kukakaj
19. feb 2018

My by sme tiez velmi radi navstivili Hotel Sitno. Hotel Atrium mame 5km od domu a chodime tam velmi casto do wellnesu a zboznujeme to tam cela rodina. Potesi nas akykolvek program, ale pre nasich drobcov by bol jednoznacne TOP vikend so Spievankovom.

meginka99
19. feb 2018

@patricia_trinityhotels velmi sa mi páči sieť hotelov Trinity ,pretože je velmi priateľská k deťom ,nakoľko uz mame dve ,tak priorita na dovolenke je aby mali deti nejaku tu zábavu a my rodičia si mohli aspon kavicku vypiť v klude 😅. Padla mi do oka Veľká noc v Sitne,musi tam byt super atmosféra,tak ze nas pobyt by sme si užili tam . A dcérka sleduje na YouTube videa Svetlusky a Kopka,bola by nadšená 😍

jami1407
19. feb 2018

@patricia_trinityhotels
Najviac ma oslovil pobyt v hoteli Senec lake resort...keď vyberáme dovolenku, tak vždy rozmýšľame nad Tatrami rsp nás napadnú ako prvé a podobne je to aj s Banskou Štiavnicou, ktorú tak isto zbožňujeme a každý rok sa tam vyberieme , keď len na pár dní....Ale prečo neskúsiť niečo nové? Už dlhšie som rozmýšlala nad nejaký m iným miestom, ktoré by sme si rovnako obľúbili a myslím, že Senec lake resort hotel by splnil všetky naše požiadavky...Tá ponuka ma neskutočne oslovila a aj keď z wellnesu by bola k dispozícii "len" masáž, vedeli by sme si takúto dovolenku spoločne s naším malým synom predstaviť...Je skvelé, že myslíte aj na našich drobcov , na to, aby aj oni mali z výletu zážitok...naozaj skvelý program...Športové vyýitie aj animačné programy...Dá sa to všetko stihnúť za víkend? :D Hneď som si tú oblasť dala do googlu a kochala sa obrázkami :D Už len tá voda! To jazero! Som z toho paf....Asi balím kufre, či už vyhráme alebo nie :D