Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

My by sme si vybrali hotel Sitno a hlavne víkend so Spievankovom, moja dcérka ich zbožňuje a vie skoro ich všetky piesne a nakoľko sa nám o pár mesiacov narodí aj bábätko, bol by to pre nás super oddych vo štvorici 🙂 a pre dcérku zážitok 😍 na dlhé roky.
Mne sa najviac pozdava hotel sitno so spievankou a zahrajkom 😊 to by bolo nieco aj pre dcerku a aj pre mna - krasna priroda na prijemne prechadzky.
Nasa dcerka miluje spievankovo, este ich nazivo nikdy nestretla.a v spojeni s bazenmi a ubytovanim vo vasom hoteli sitno by to bol nezabudnutelni zazitok 🙂 urcite by zabufka na vsetky bolesti co ju teraz denno denne trapia a my rodicia by sme konecne na minutku vypli tiez <3
Ešte som nikdy nenavštívila vaše siete hotelov, ale rada by som si to s rodinkou vyskúšala a radi by sme si oddýchli. Páči sa mi Atrium hotel tak asi pobyt v ňom.
na Seneckých jazerach sme boly len raz ale je to už dávno👍😘😍😉
Ja by som si vybrala Atrium hotel a tému: Týždeň na farme
Z manželom a deťmi by sme chceli určite navštíviť Vysoké Tatry. 🤗 Veľmi by nám taký oddych prospel 😊 bola by to naša prvá rodinná dovolenka ❤ tak dúfame že sa na nás nejaké to šťastie usmeje 😊
Ja by som určite išla do Tatier a cez leto by to bola najlepšia dovolenka 😉
Pravidelne sa zapájam do súťaží s Trinity. Zatiaľ sa nám nepošťastilo, ale práve dovolenka v týchto hoteloch je na mojom wishliste každý rok. Pevne verím, že raz sa tam aj s naším vodným živlom vyberieme. Lákajú nás predovšetkým bazény, šantenie vo vode, mám doma dvoch potápačov (manžel a syn), tí by vo vode aj spali, ak by sa to dalo 😀 Sme z Bratislavy, čiže pre nás by bolo ideálne prostredie Tatier alebo Štiavnické vrchy.
@patricia_trinityhotels dobrý deň,minulý rok v máji sme spoznali vašu sieť hotelov boli sme v Atriu a bolo nám hneď jasné,že v lete vaše hoteli u nás budú mať prednosť pred morom.A aj tak bolo v júli sme boli v sitne a v auguste v Senci.Super letné dovolenky,toto leto by sme opäť radi navštívili hotel Sitno a pobyt so Spievankovom.
Mojim snom je pobyt v hoteli Sitno. Kazdy rok pri planovani dovolenky si pozeram ich stranku a stale si len povzdychnem so slovami,ze mozno raz. Kedze to nieje lacna zalezitost. Ale som si vedoma,ze za kvalitu si treba priplatit. Takze ked nevyhram v tejto sutazi,opat si poviem,ze mozno raz tam svoju rodinu vezmem. .. ☺
Nasa rodinka by si vybrala urcite pobyt v Tatrach,pretoze sme milovnici hôr. S pobytovych balikov sa mi najviac pacia tie,kt.su venovane mamickam 😃. Bolo by super,keby sa pre zmenu niekto staral o mna. Ale najviac sa mi paci balil Super rodina v Tatrach,nakolko aj tu nasu povazujem za super rodinku(mamina,tatino,dvojicky Matej a Sofia -2roky)..Aj ked niekedy mam xhut utiect daaaaleko a sama 🙂
Raz za rok si doprajeme trojdnovy oddych v hoteli Sitno. Skusili sme aj hotel Atrium, ale Sitno je raz Sitno 😉 Dievcata snivaju o pobyte so Spievankou a Zahrajkom, ale urcite by sa potesili akemukolvek pobytu. Vyhra by nam dovolila zobrat aj Babinu a Deda, aby konecne videli z coho sme po pobyte taki nadseni 😍
Celej rodinke by sa nám páčilo v hoteli Sitno, užiť si všetky atrakcie, ktoré ponúka. užili by si to najmä naši drobci 🙂
@patricia_trinityhotels ja by som najradšej vyskúšala hotel Sitno
Pred cca 10 rokmi som čítala recenzie na ubytovanie vo Vyhniach-vraj preto sa to volá Vyhne, lebo sa im radšej každý vyhne.🙂
ale teraz ako vidím by som sa nevyhla ale s radosťou tam bežala- máme prváka, ale Spievankovo má stále rád. A táto oblasť Slovenska sa mi zdá taká neokukaná, nemasová dovolenka.
Máte výborné recenzie a my sme tento hotel ešte nevyskúšali. Pokojne by som išla aj mimo letnú sezónu🙂
My by sme si urcite vybrali hotel Sitno a s temou hociktorou, lebo mame malu dcerku a tu zaujima vsetko. A kedze sme poculi na Vas hotel len samu chvalu, urcite by sa nam pacilo a trochu si aj konecne oddychli. Este bez dcerky davnejsie sme navstivili Vas hotel Atrium v Tatrach a bol to uzasny relax a skvela strava. 🙂
Sitno so Spievakovom by bolo idealne pre nasu rodinu s detmi, ktore ich sleduju kazdy den 😊
V lete to zase istí hotel Sitno a teraz v stredu (21.2) odchadzame do hotela Atrium. Uz sa veeelmi tesime 🙂 🙂 🙂
Vybrala by som si letny pobyt v Senec Lake Resort pretoze sme tam uz raz boli a prekvapili nas ake je tam vyborne vybavenie, je tam co navstivit, deti sa nenudia.. zaroven aj nocny zivot.. netreba ist ani k moru 🙂
Za nas jednoznacne hotel Atrium a nase prekrasne Tatry. Kazdy rok sa k Vam radi vraciame a tento rok to urcite nebude vynimka 😊 Mame preverene u vas vsetky rocne obdobia okrem leta, urcite radi vyskusame! 🙂
Zatial sme u Vas v Trinity nikdy neboli... Pozerala som pobytové baličky a najviac ma zaujali Family vikend ( mozno Family tyzden - moj navrh (vikend velmi rychlo ubehne 🙂 )), tyzdnova lyzovacka v Tatrach, s Tebou ma bavi svet, supermama a welnes pobyt elixir zivota...
Kedze cakame tretie babatko, ktore pride na svet v aprili mohli by sme na pobyt nastupit az v lete 🙂 a najblizsie mame Senec a S Tebou ma bavi svet 🙂 ale ked by sa to dalo vyuzit aj v zime ked bude Johanka uz starsia (starsia dcerka sa naucila lyzovat) vyuzili by sme Tatry a tyzdnovu lyzovacku...Temy mate super, valentinske, velka noc, vianocne aj silvester...letne aj lyzovacky... welness... urcite sa da vybrat a je co navstivit a pozerat na nasom krasnom Slovensku 🙂
Asi hotel atrium vo vysokých tatrách 😍
Nám sa veľmi páčilo v Tatrách, hotel Atrium - preto by sme si opäť vybrali balík Super rodina v Tatrách. Dcérka zbožňuje vaše "postavičky", stále si ich pamätá a pýta sa nás, kedy tam opäť pojdeme. Tak snáď už toto leto... 😇
Pekný deň prajem, s manželom sme šťastný keď sú šťastné naše dve deti.
Každá téma a každý program je super, keď sme všetci spokojní.
Môj názor je, že keď je program pre deti s rodičmi. Mal by byť program aj deti bez rodičov. Každý si vie vybrať čo je pre nich naj
Sú rodiny ktoré potrebujú oddych od seba,ale samozrejme je to aj opačne a vzájomná prítomnosť je žiadaná.
My zbožňujeme pobyt vonku na prechádzkach a ihriskách. Deti milujú vodu a všetko čo s ňou súvisí.
Pobyt by nás potešil. Máme tašky rok. Manžel nedostane dovolenku do septembra. Ja som začala v septembri v práci tak na letnú dovolenku môžeme tento rok zabudnúť.
Veľmi sa teším
Minuly rok sme navštívili hotel Átrium v Tatrách lebo hory mame veľmi radi, a dievčatá doteraz spomínajú na skalka a ozvenku. Boli sme veľmi spokojny a tento rok by sme radi išli do Sitna. A potešila by aká kolvek vodná téma pretože mám doma dva malé vodné živly 🙂 tešíme sa celá rodina 👪
Vybrala by som si Atrium v Tatrach a letny pobyt v auguste.Je nas 5,tak by sme to vyuzili naplno.Mate tam taky bohaty program,ze ziadne tipy pisat netreba.
Sitno by bola pre nás štyroch super odmena...blízko, nádherné prostredie, parádny wellness a ešte v spojení so Spievankovom... to by naša mladšia dcérka Hanka bola v extáze 🙂
@patricia_trinityhotels Skvela ponuka, ocenujem bohaty vyber tematickych tyzdnov a vyberam si s rodinkou hotel Sitno Vyhne a temu vsade sama bublina 🙂

aj Senec je pekné prostredie ale najkrajšie je na východe v Tatrách 🌞👍❤😘😍😎😉