Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Jednoznacne hotel Atrium a nase úžasné Tatry. Kombinácia nádherného prostredia,lieciveho tatranskeho vzduch,skvelých služieb a úžasného hotela by bola úžasnou dovolenkou pre moju rodinu.ukazovat synovi krásy Slovenska je tým najkrajším poslaním a k tomu skvelý program to je úplne top 😍bolo by o úplne skvelé keby ste nasvybrali 🍀🍀🍀
Hotel Sitno je v uzasnom prostredi program a mnozstvo aktivit pr deti je len bonus aby si dovolenku uzili nielen deti ale aj dospely. V lete by sa tam vyjasil uz aj mladsi teraz len 4,5 mesacny drobec so svojou velkou sestrickou 😊
Ponuka je naozaj bohata🙂 Ja by som si vybrala hotel Sitno a rozpravkovy pobyt so Spievankovom alebo hotel Atrium na temu Tyzden na farme🙂
Za nás jednoznačne hotel Sitno a Spievankovo
Kam si oddýchnuť v lete?
Na rodinnom pobyte!
Príde predsa Spievanka,
zoberie i Zahrajka.
Jedlo, slnko, hudba, voda, hry,
prídu kamaráti z Trinity.
Zábava to bude veľká,
kam sa hrabe taká telka!
Koncert, knihy, rozprávky,
tvoria tie NAJ spomienky!
Že je super! To je vidno!
Už nás volá hotel Sitno!
Mamka, ocko, Hanka vie,
každú pieseň v Spievankove.
Ešte užiť si v trojici
kým budeme vo štvorici
užívať si dovolenku
počas júla v ďalšom roku 🙂 (hádam 😀)
Hádam je zrejmé, čo by sme si vybrali. 🙂
Za náš by to bol hotel Sitno. Spievankovo je uzasne a ked ze sme ešte sami neboli s malym nikde toto by bol darček. 🙂
U nás by jednoznačne vyhral Rozprávkový pobyt so SPIEVANKOVOM v hoteli Sitno, keďže Tatry máme hneď za oknom 🙂 Malý by sa tam dokonale vyšantil a vybláznil a my s ním...
@patricia_trinityhotels letná dovolenka V Senec lake resort
Pravidelne chodíme do Sitna a milujeme ho. Len už nás je o jedného viac a cenovo to nie vždy vyjde. Výhra by veľmi potešila.
Vyskúšali sme už aj Senec aj Atrium ale Sitno je stále top 🔝
Velmi radi by sme navstivili hotel Atrium vo Vysokých Tatrách 😍 Deti este vo vysokych tatrach neboli a urcite by sa im tam pacil program, koncert, sutaz, aj kino pre deti a nadychali by sme sa cerstveho vduchu lebo sme z BA a uzili by si vela tatranskej prírody v Novom Smokovci. Taktiez, moja 5 rocna "dovolenka" sa uz coskoro konci, bude to posledne leto na rodicovskej, tak by dobre padlo este spolocny vylet s detmi a trosku "regeneracie" a chvila oddychu🎁 pred nastupom do roboty. 🎁 bol by to perfektny dar 😉
Nám hotel Atrium žiaľ “ušiel”, pre chorobu sme museli zrušiť termín dovolenky tak by bolo super vyhrať to 😊
Aj hotel Sitno sa nám páci. Miesto dôležité nieje vaše hotely su vynikajúce a ked je rodina pokope je to najviac ❤️❤️❤️
Velmi nas laka Sitno, ale s malym babom bude asi realnejsi Senec. Tiez by nas bavila tema bublinky.
U nas vyhrava tiez jednoznacne tematicky pobyt so SPIEVANKOVOM v Sitne, uputavku sledujeme na youtube kazdy vecer aj zo 10x v priebehu roka, miesto vecernicka. Je to nas zatial nesplneny sen. ❤
Ak budeme mať možnosť, radi sa vrátime do hotela Atrium. Malý je vo veku, keď ho zaujíma všetko nové, obľubuje hracie kútiky a keďže na našom okolí je možností pre deti minimálne, radi by sme mu spestrili dni v spojení príjemného pobytu v srdci prírody.
My sme už v hoteli Atrium boli, ale bez syna a boli sme maximálne spokojní.
Trinity hotely su nasim snom, tento rok sa nam podarilo nasetrit a v juli vyrazame do hotela Sitno.😊☺😊☺ Nemozme sa dockat. No vyhra potesi vzdy a kazdeho, preto by sme ako moznost vyhry zobrali pobyt v tatrach v hoteli Atrium s temou Tyzden na farme. Tatry a zvieratka milujeme nielen my - rodicia, no aj nase 3 deti 🐶🐱🐀🐰🐤🐑🐂🐄🐖
Keby bola možnosť určite hotel Sitno a Spievankovo
Tatry sme navstevovali pravidelne ako dvojka s manzelom. Ale ako traja sme este neboli a bude to nase prve leto tak aj keby sutaz nevysla uz viem aky hotel navstivime

@patricia_trinityhotels tematické balíčky tú top 👍 keďže sme z BA, tak nás láka Sitno alebo Atrium 🙏 najviac sa mi páči "Víkend venovaný mamičkám" 🌷 v Atriu alebo "Romantický pobyt" v Sitne 😍 😊
Urcite by sme isĺi do Atria. Zboznujeme to tam, sice chodime tam iba plavat s dcerkou a na kavicku. Taky vikend by sa nam ratal 😋. A temu urcite tyzden na farme, kedze akurat sa ich ucime
Moja dcérka veľmi túži stráviť víkend vo Vašom hoteli a ja zase opäť navštíviť Banskú Štiavnicu 😁 preto by nás výhra do hotela Sitno veľmi potešila.
Dobrý deň. Ponuka Trinity Hotels ma úplne očarila keďže máme 4 malé deti a tak veľa možností na Slovensku nemáme. 🙂 Najviac by sa mi páčil Rozprávkový pobyt so SPIEVANKOVOM v hotely Sitno. Hotel je úžasne vybavený pre rodinu s deťmi a je to ako sen - o deti je perfektne postarané v detskom kútiku a ja s manželom relaxujem vo wellness 😍
ťažko je si vybrať spomedzi takých dobrých hotelov 🙂 Tatry máme radi, ale v lete by sme zvolili letnú dovolenku v SENEC Lake Resort 🙂
Mňa láka letný Senec. Tam sme ešte neboli. Ale atraktívne sú samozrejme všetky 3 hotely. Ak by sme vyhrali, zasadla by rodinná rada a hlasovali by sme 😎
Ahojte od kedy mam dceru ,tak velmi ani nikde nechodime ..radi by sme vyhrali ,aspon by sme sa kus odreagovali ,nacerpalu nove sily a vratili by sme sa s krasnymi zazitkami...dcera zboznuje Spievankovo tak tam by sme radi isli a videli ich na zivo 🙂.
Hotel Sitno a Spievankovo.Velmi by potesilo hlavne moje deticky.
My sme minuly rok absolvovali pobyt v Atrium v Tatrach a tema bola z Rozpravky do rozpravky ale ak si dobre pamatam bol tam aj tematicky tyzden o dinosauroch co by bola pre mojho syna top tema 🙂 😍 Inak Skalka a Ozvenku spominaju deti doteraz 🙂
letná dovolenka v Tatrách v hoteli Atrium by potešila celú moju rodinu, cim dalej od BA tym lepsie a Tatry skratka milujeme, ja bz som si urcite uzila aj wellness, masaze, deti tematicke tyzdne ci mini detsky klub
P.,S. @patricia_trinityhotels link na letny katalog je neplaty
Hotel Sitno a Rozpravkovy pobyt zo Spievankovom

u nas boduje Sitno, hociktory pobyt, ale Spievankovo je top!