icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.

Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
cilkau
19. feb 2018

aj Senec je pekné prostredie ale najkrajšie je na východe v Tatrách 🌞👍❤😘😍😎😉

winni
19. feb 2018

My by sme si vybrali hotel Sitno a hlavne víkend so Spievankovom, moja dcérka ich zbožňuje a vie skoro ich všetky piesne a nakoľko sa nám o pár mesiacov narodí aj bábätko, bol by to pre nás super oddych vo štvorici 🙂 a pre dcérku zážitok 😍 na dlhé roky.

tarvika
19. feb 2018

Mne sa najviac pozdava hotel sitno so spievankou a zahrajkom 😊 to by bolo nieco aj pre dcerku a aj pre mna - krasna priroda na prijemne prechadzky.

permanentka
19. feb 2018

Nasa dcerka miluje spievankovo, este ich nazivo nikdy nestretla.a v spojeni s bazenmi a ubytovanim vo vasom hoteli sitno by to bol nezabudnutelni zazitok 🙂 urcite by zabufka na vsetky bolesti co ju teraz denno denne trapia a my rodicia by sme konecne na minutku vypli tiez <3

katka211
19. feb 2018

Ešte som nikdy nenavštívila vaše siete hotelov, ale rada by som si to s rodinkou vyskúšala a radi by sme si oddýchli. Páči sa mi Atrium hotel tak asi pobyt v ňom.

cilkau
19. feb 2018

na Seneckých jazerach sme boly len raz ale je to už dávno👍😘😍😉

jmajernikova
19. feb 2018

Ja by som si vybrala Atrium hotel a tému: Týždeň na farme

katarinaa76
19. feb 2018

Z manželom a deťmi by sme chceli určite navštíviť Vysoké Tatry. 🤗 Veľmi by nám taký oddych prospel 😊 bola by to naša prvá rodinná dovolenka ❤ tak dúfame že sa na nás nejaké to šťastie usmeje 😊

zuzipolo
19. feb 2018

Ja by som určite išla do Tatier a cez leto by to bola najlepšia dovolenka 😉

lulusha
19. feb 2018

Pravidelne sa zapájam do súťaží s Trinity. Zatiaľ sa nám nepošťastilo, ale práve dovolenka v týchto hoteloch je na mojom wishliste každý rok. Pevne verím, že raz sa tam aj s naším vodným živlom vyberieme. Lákajú nás predovšetkým bazény, šantenie vo vode, mám doma dvoch potápačov (manžel a syn), tí by vo vode aj spali, ak by sa to dalo 😀 Sme z Bratislavy, čiže pre nás by bolo ideálne prostredie Tatier alebo Štiavnické vrchy.

xenazara
19. feb 2018

My sme boli minuly rok v hoteli Sitno a bolo nám úžasne. Malinkej obľúbeným maskotom bol jednoznačne Kopko 🙂
Tento rok by sme radi skúsili Tatry hocijaký tematicky týždeň, lebo viem, že nám bude super.
Všetko dobre a vela úspechov všetkým zúčastneným.

taaanka
19. feb 2018

@patricia_trinityhotels dobrý deň,minulý rok v máji sme spoznali vašu sieť hotelov boli sme v Atriu a bolo nám hneď jasné,že v lete vaše hoteli u nás budú mať prednosť pred morom.A aj tak bolo v júli sme boli v sitne a v auguste v Senci.Super letné dovolenky,toto leto by sme opäť radi navštívili hotel Sitno a pobyt so Spievankovom.

venad111
19. feb 2018

Mojim snom je pobyt v hoteli Sitno. Kazdy rok pri planovani dovolenky si pozeram ich stranku a stale si len povzdychnem so slovami,ze mozno raz. Kedze to nieje lacna zalezitost. Ale som si vedoma,ze za kvalitu si treba priplatit. Takze ked nevyhram v tejto sutazi,opat si poviem,ze mozno raz tam svoju rodinu vezmem. .. ☺

sustiakova
19. feb 2018

Nasa rodinka by si vybrala urcite pobyt v Tatrach,pretoze sme milovnici hôr. S pobytovych balikov sa mi najviac pacia tie,kt.su venovane mamickam 😃. Bolo by super,keby sa pre zmenu niekto staral o mna. Ale najviac sa mi paci balil Super rodina v Tatrach,nakolko aj tu nasu povazujem za super rodinku(mamina,tatino,dvojicky Matej a Sofia -2roky)..Aj ked niekedy mam xhut utiect daaaaleko a sama 🙂

majkacha
19. feb 2018

Raz za rok si doprajeme trojdnovy oddych v hoteli Sitno. Skusili sme aj hotel Atrium, ale Sitno je raz Sitno 😉 Dievcata snivaju o pobyte so Spievankou a Zahrajkom, ale urcite by sa potesili akemukolvek pobytu. Vyhra by nam dovolila zobrat aj Babinu a Deda, aby konecne videli z coho sme po pobyte taki nadseni 😍

lilly864
19. feb 2018

Celej rodinke by sa nám páčilo v hoteli Sitno, užiť si všetky atrakcie, ktoré ponúka. užili by si to najmä naši drobci 🙂

bobsent
19. feb 2018

@patricia_trinityhotels ja by som najradšej vyskúšala hotel Sitno
Pred cca 10 rokmi som čítala recenzie na ubytovanie vo Vyhniach-vraj preto sa to volá Vyhne, lebo sa im radšej každý vyhne.🙂
ale teraz ako vidím by som sa nevyhla ale s radosťou tam bežala- máme prváka, ale Spievankovo má stále rád. A táto oblasť Slovenska sa mi zdá taká neokukaná, nemasová dovolenka.
Máte výborné recenzie a my sme tento hotel ešte nevyskúšali. Pokojne by som išla aj mimo letnú sezónu🙂

sonista5
19. feb 2018

My by sme si urcite vybrali hotel Sitno a s temou hociktorou, lebo mame malu dcerku a tu zaujima vsetko. A kedze sme poculi na Vas hotel len samu chvalu, urcite by sa nam pacilo a trochu si aj konecne oddychli. Este bez dcerky davnejsie sme navstivili Vas hotel Atrium v Tatrach a bol to uzasny relax a skvela strava. 🙂

monikamama
19. feb 2018

Sitno so Spievakovom by bolo idealne pre nasu rodinu s detmi, ktore ich sleduju kazdy den 😊

rebeka25
19. feb 2018

V lete to zase istí hotel Sitno a teraz v stredu (21.2) odchadzame do hotela Atrium. Uz sa veeelmi tesime 🙂 🙂 🙂

tititi6
19. feb 2018

Vybrala by som si letny pobyt v Senec Lake Resort pretoze sme tam uz raz boli a prekvapili nas ake je tam vyborne vybavenie, je tam co navstivit, deti sa nenudia.. zaroven aj nocny zivot.. netreba ist ani k moru 🙂

andiekens
19. feb 2018

Za nas jednoznacne hotel Atrium a nase prekrasne Tatry. Kazdy rok sa k Vam radi vraciame a tento rok to urcite nebude vynimka 😊 Mame preverene u vas vsetky rocne obdobia okrem leta, urcite radi vyskusame! 🙂

jajuska2021
19. feb 2018

Zatial sme u Vas v Trinity nikdy neboli... Pozerala som pobytové baličky a najviac ma zaujali Family vikend ( mozno Family tyzden - moj navrh (vikend velmi rychlo ubehne 🙂 )), tyzdnova lyzovacka v Tatrach, s Tebou ma bavi svet, supermama a welnes pobyt elixir zivota...
Kedze cakame tretie babatko, ktore pride na svet v aprili mohli by sme na pobyt nastupit az v lete 🙂 a najblizsie mame Senec a S Tebou ma bavi svet 🙂 ale ked by sa to dalo vyuzit aj v zime ked bude Johanka uz starsia (starsia dcerka sa naucila lyzovat) vyuzili by sme Tatry a tyzdnovu lyzovacku...Temy mate super, valentinske, velka noc, vianocne aj silvester...letne aj lyzovacky... welness... urcite sa da vybrat a je co navstivit a pozerat na nasom krasnom Slovensku 🙂

dominika234
19. feb 2018

Asi hotel atrium vo vysokých tatrách 😍

nelinkalucka
19. feb 2018

Nám sa veľmi páčilo v Tatrách, hotel Atrium - preto by sme si opäť vybrali balík Super rodina v Tatrách. Dcérka zbožňuje vaše "postavičky", stále si ich pamätá a pýta sa nás, kedy tam opäť pojdeme. Tak snáď už toto leto... 😇

maskotka812
19. feb 2018

Pekný deň prajem, s manželom sme šťastný keď sú šťastné naše dve deti.
Každá téma a každý program je super, keď sme všetci spokojní.

Môj názor je, že keď je program pre deti s rodičmi. Mal by byť program aj deti bez rodičov. Každý si vie vybrať čo je pre nich naj

Sú rodiny ktoré potrebujú oddych od seba,ale samozrejme je to aj opačne a vzájomná prítomnosť je žiadaná.

My zbožňujeme pobyt vonku na prechádzkach a ihriskách. Deti milujú vodu a všetko čo s ňou súvisí.

Pobyt by nás potešil. Máme tašky rok. Manžel nedostane dovolenku do septembra. Ja som začala v septembri v práci tak na letnú dovolenku môžeme tento rok zabudnúť.

Veľmi sa teším

dzena84
19. feb 2018

Minuly rok sme navštívili hotel Átrium v Tatrách lebo hory mame veľmi radi, a dievčatá doteraz spomínajú na skalka a ozvenku. Boli sme veľmi spokojny a tento rok by sme radi išli do Sitna. A potešila by aká kolvek vodná téma pretože mám doma dva malé vodné živly 🙂 tešíme sa celá rodina 👪

miricka77
19. feb 2018

Vybrala by som si Atrium v Tatrach a letny pobyt v auguste.Je nas 5,tak by sme to vyuzili naplno.Mate tam taky bohaty program,ze ziadne tipy pisat netreba.

cilkajanka
19. feb 2018

Sitno by bola pre nás štyroch super odmena...blízko, nádherné prostredie, parádny wellness a ešte v spojení so Spievankovom... to by naša mladšia dcérka Hanka bola v extáze 🙂

norik6
19. feb 2018

@patricia_trinityhotels Skvela ponuka, ocenujem bohaty vyber tematickych tyzdnov a vyberam si s rodinkou hotel Sitno Vyhne a temu vsade sama bublina 🙂