Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si "vsade same bubliny" v Sitno Forest Resort. A preco prave toto? Jednoduche: pri senci byvame, tatry pozname ale Sitno.. To je nieco, co by sa mohlo oplatit spoznat. A tema bublin- mame trojrocneho syna a ktore dieta v tomto veku nemiluje bubliny? Zblaznil by sa od radosti keby si moze uzit rozne bublinove zabavy 🙂
Pre nas Sitno. Krasne prostredie, super program pre deti, koncerty, kreativne dielne, wellness. Pre rodicov masaz a pohodicka a vedomie ze deti sa tesia a uzivaju si to. Dcerky este neboli v takomto prostredi a bolo by super na par dni vymenit BA prostredie. 🙂 Ten kto to vyhra to bude mat urcite super 😍
Veľmi rada by som vyhrala pobyt v Hoteli Atrium 😊 v Tatrách sme boli ubytovaní v penzióne kde nebol wellness ani nič pre detičky, tak sme chodili na wellness do hotela Atrium a teda poviem Vám krásny hotel, skvelé wellness a možnosti pre detičky, tak sme si s manželom povedali, že sem raz prídeme a strávime tu krásny víkend 😍 máme 20 mesačného synčeka, ktorý má v júny 2 ročky a bolo vy krásne ísť tam na pobyt v lete, dokonale by sme si to užili, Tatry sú moja srdcovka, nádherná príroda a čerstvý vzduch, výlety a byť v hoteli kde sa moj synček može do sýtosti vyblázniť je dokonalý bonus ❤️ Výhra by ma nesmierne potešila 🤗
ahojte, pre nás jednoznačne Tatry a hotel Atrium, Tatry milujeme, nechodíme žiaľ často, ale ak sa podarí vždy je to úžasny zážitok a pocit. Wellness milujeme, tie hory a vzduch vzdy osviezia a pohladia dušu. Moji chlapci by veru odpadli, keb sa zadari, ale drzim palce všetkym.
@patricia_trinityhotels . Ahoj našich strašne baví varenie a videla som že to ponúkate, zážitkové varenie pre deti, ale inak aj tobogany a wellness je fajn.
@patricia_trinityhotels všade samé bubliny v Sitne vyzerá byť pre mňa/nás najzaujímavejšie ale Sitno máme kúsok od nášho bydliska takže by sme nepohrdli ani turistickým týždňom v Atriu 🙂
@maskotka812 zabudla som napísať, najviac sa nám páči hotel Sitno a spievankovo.
Pre nás Atrium vo Vysokých Tatrách, jednak kvôli tomu, že v Tatrách sa nám páči a jednak hotel ponúka aj ArtClub a to by pre naše dve umelkyne bol určite jedinečný zážitok 🙂
@patricia_trinityhotels veľmi by sme potrebovali zrelaxovať, nielen my ale aj naši krpci spolu s nami 😎 tematicky vyzerajú všetky akcie pekne, bublinky sú ale u nás 🔝
To je uplne jedno, ktory hotel, vsetko vyzera zaujimavo, uzili by sme si to 😉
Dobry vecet,
No neviem sa rozhodnut...vsetky su super,
no muz preferuje turistiku a vodu...
Mame 8 rocneho a 4 ročnú, strašne sa vytesuju, keď ideme hoci aj na vikend niekde cez leto.
Vyhra by neskutocne potešila, keďže tento rok to v práci nevyzerá dobre...
Vybrala by som si Tatry Atrium, dovolenku v auguste.
Prajem teda veľa pracovnych uspechov a šťastnú ruku pri losovani 😃
Naše deti milujú Kopka a Svetlusku, takže u nás vyhráva Sitno. A v kombinácii so Spievankovom by to bola bomba bombová 😉
Letny program v hoteloch je bohaty a myslim, ze si vyberie kazda vekova kategoria. Nas najviac zaujal Hotel Sitno a v nom tema Vsade same bubliny. Sice deti uz nie su najmensie, no bublifuk a bubliny urobia vzdy radost a ked niekto pusta aj vonku bublifuk obdivujeme bublinky my aj deti🙂
nás láka hotel Senec lake resort, na leto ideálna dovolenka v nádhernom prostredí s množstvom aktivít pre celú rodinku, bolo by to pre nás ako pri mori, možnosť člnkovania je super
Pre nas urcite Sitno. Na tento hotel som uz pozerala po minule roky, zial neskoro, terminy, ktore sme mali vybrate uz boli obsadene. Do Senca chodime kazdy rok na chatu a pozname aj Hotel Senec. Ale Sitno by sme chceli skusit. Krasne prostredie 🙂
@patricia_trinityhotels Woow aká lákavá výhra, nedá sa mi nezapojiť 🙂 Hotel Senec aj Atrium sme navštívili (na tobogány sa u nás stále vo veľkom spomína), ale Sitno nepoznáme. Tak za mňa a moju rodinu Sitno prosím 😉🙏❤
@patricia_trinityhotels pozname len Hotel Sitno, je super, každý si tam nájde niečo pre seba, aj deti, aj dospelí......ja by som brala nejaký welnes pobyt s manželom, sami bez detí sme ešte nikde neboli...tak to by bolo super😍
Pravdupovediac mi je jedno kam by sme s rodinkou vycestovali.Manžel by si zaslúžil konečne oddych a hlavne keďže by sme vyhrali tak by bol KONEČNE DONÚTENÝ si vziať to voľno a oddychovať s rodinou.Inak nikdy nemá čas.Vždy má niečo na práci.A takto by konečne nachvíľu vypol.Ja by som dopriala oddych hlavne jemu. A ako ho poznám.Tak by si oddýchol ako milovník hôr v Tatrách.
@patricia_trinityhotels cela siet trinity hotelov garantuje nezabudnutelne zazitky, maskoti su neodmyslitelnou sucastou 😊
Spievankovo v Sitne
Spievankovo v sitne,deti by sa zbláznili od šťastia, keďže na dovolenku nám to tento rok opäť nevychádza 😉
@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Sitno a to najma kvoli tomu, ze uz som si pozerala tento hotel skor a premyslam nad nim ako moznost na dovolenku, pacili sa mi najma moznosti kutika a aktivit pre synceka, kedze jedna aktivita ho omrzi po kratkom case a aby sme si s manzelom aj troska oddychli, tak toto by nam padlo aj vhod, kedze sme na neho sami 🙂 ale v podstate vsetky 3 su uzasne, ale sitno vyhrava, nepomozem si 😀
Keby sa tak prave na nas usmialo stasticko 🍀
nad hotelom Atrium v Tatrach by nam poskocilo srdiecko ❤,
a ak by sa tam este aj Spievanka a Zahrajko objavili,
moju malu dcerku by tym velmi potesili,
skvelu ponuku veru mate,
vy sa teda veru nezdate 🙂,
pekny vecer prajeme,
a verim, ze coskoro sa aj stretneme 😉.
ze by
Zatial sme vyskusali hotel Sitno a pre nas jednoznacne top, no a samozrejme so skvelym Spievankovom 👍
Radi by sme vyskusali hotel sitno a hallowensky pobyt ma ktory sme poculi samu chvalu 😊
Màte skvelè ponuky 😊...Spievankovo v Sitne super kvoli detom, ale ak bez detì by sa podarilo 😉,tak nàdherne to vyzerà a vybrala by som si Tatry Atrium...
@patricia_trinityhotels Prosíííím pošlite nás do Senca. Je to tam úžasné a hotel Senec bol proste TOP. Animačný program aj tobogány naozaj stáli za to. Nešli sme vôbec ďaleko a pritom tá dovolenka bola jedna z NAJ a radi si to tam zopakujeme 👍

@patricia_trinityhotels
Vybrala by som Atrium hotel v Smokovci. Jednak kvôli nádhernej prírode a tiež kvôli super wellnessu 😊