Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Radi by sme skusili spevankovo
Sitno alebo Atrium a akykolvek pobyt by mojich synov nesmierne potesil
Tento rok sme prvý krát navštívili sieť Trinity hotels a to konkrétne hotel Sitno Vyhne. Mne aj mojim deťom hotel učaroval, úžasné vonkajšie priestory, nekonečné možnosti vyšantenia sa pre deti von aj dnu. Parádny vodný svet. Predtým sme chodili do hotela Permon a myslela som si, že nič lepšie pre deti nie je, takže bola som veľmi príjemne prekvapená lebo deťom sa páčilo viac ako v Permone. Preto by sme radi vyskúšali aj hotel Atrium v Starom Smokovci a porovnali jeho kvality 😉 A koncert Kamarátov by bol určite ako super bonus, ale aj bez neho viem, že nuda rozhodne nehrozí!
Nam by sa urcite pacil hotel sitno dcerla zboznuje spievankovo bolo by to super
Dobrý deň, vzhľadom na to, že sme s manželom neboli ešte na predĺženom víkende v Tatrách tak za nás rozhodne pobyt Trinity v hotely Atrium, kde by sme si neskutočne oddýchli a nadýchali sa čerstvého vzduchu a vychutnali masáž a wellnes. Taktiež ma zaujal pobyt Super rodinka v Tatrách, kde by bola príležitosť vyhrať sa do sýtosti. S maličkou by sme sa potešili výletom a zahrialo by nás pri srdci potešiť aj ju a jej šibalské oči.❤👶 Môj muž by si konečne oddýchol od ťažkej a namáhavej práce a zabudli by sme aj na prebdené noci pri našej malinkej. ☺
Tak nás by potešil pobyt v Hoteli Sitno, nakoľko mám na hotel tie najkrajšie spomienky. Krásne prostredie, v ktorom je hotel situovaný, ale aj možnosti, ktoré ponúka samotný hotel a jeho milý personál - to sú dôvody, pre ktoré sa tam oplatí vrátiť. Naposledy sme Sitno navštívili s manželom ešte ako bezdetní, teraz by sme si ho s dvomi detičkami určite vedeli vychutnať na 110 %. Z bohatej ponuky je ťažké si vybrať, ale vyhrali by asi "Všade samé bubliny". Náš dvojročný drobček totiž miluje bublifuk už od narodenia, to by bolo radosti!!!
@patricia_trinityhotels ja by som si vybrala Letnú dovolenku v Tatrách v mesiaci júl. Okrem všetkého, na čo sa môžem tešiť a čo všetko ponúkate by som využila aj prechádzky s deťmi v tomto krásnom prostredí. Synček je alergik, tak by mu tento pobyt (tatranský vzduch) určite prospel a ten program pre deti je úžasnýýýýýý !!!!
Tatry su Tatry, ale Stiavnica je nasa srdcovka. Tu sme s muzom randili a odkedy sa nam narodili deti sa tam vraciame aspon v spomienkach. Nekonecne prechadzky a krasa na kazdu stranu ☀️ Kiezby sa na nas usmialo stastie 🙏🏻 Takze za nas hotel Sitno ❤️
Zdravim. Ja som uz poskulovala po pobyte so Spievankovom, ale nas 2rocny syn by jasal aj z pobytu vsade same bubliny. Ja osobne uz tradicne navstevujem okolie Banskej Stiavnice, ved kto by si to tam nezamiloval... hotel Sitno mi uz tiez prirastol k srdcu, vzhladom na to, ze uz som ho navstivila 3x. Minuly rok, uz s dietatkom som bola velmi prijemne prekvapena baby friendly, kedze pred tym ma tieto sluzby nezaujimali a vychutnavala som si kopec sluzieb ako bezdetna. Chuti mi tam, je tam prijemna obsluha. Velmi by nas potesil pobyt prave tam. Bola som i v tom hoteli u vas v Tatrach, ale toto prostredie ma akosi viac laka.
Tak toto by bol naozaj splnený sen pre našu dcéru. Niekoľko krát videla vašu reklamu a vždy hovorila ze toto je jej sen ist tam. Samozrejme manzel,syn a ja by sme si to určite dokonale uzili. Momentálne je našim favoritom Sitno a čo sa týka témy všetko vyzera veľmi lákavo. Dakujeme
Sitno a Senec su nasi kandidati, v Tatrach sme boli opakovane a boli sme nadseni!
Vybrali by sme si jednoznacne Atrium - Tatry su Tatry. Syn je alergik, ale nielen preto. Tatry maju carokrasnu prirodu. Z tematickych tyzdnov by nas bavilo takmer vsetko, ale Spievankovo je nase top.
No teda....spievankovsky pobyt by bol splneným snom našich 2 deti😁viem si predstavit,ako sa tam jasia a užívajú si to😀
@patricia_trinityhotels urcite by nas potresil indiansky tyzden na Sitne🙂
Dobrý deň, s dcérou sme už navstivili Sitno vo Vyhniach a bolo super. Keďže dcéra stále hovorí o Tatrách radi by sme spolu navštívili aj Atrium v Tatrách.
@patricia_trinityhotels Urcite by sme radi odskusali hotel Sitno, indiansky tyzden znie zaujimavo🙂
Odkedy sme boli v Tatrach v Atriu moja starsia dcera odmieta akekolvek ine hotely a ked sa aj vyberieme inde,tak povie,ze v Atriu bolo najlepsie🙂
Kedze som pocula velke chvaly na Sitno,rada by som sla s rodinou tam a pobyt Spievankovo by bol urcite nezabudnutelny zazitok pre mladsiu dceru,ktora ich uplne zboznuje🙂
stále a jednoznačne hotel Atrium Vysoké Tatry🌜🍀👍👏❤😘😍😉😀

Aj ked Vas link nefunguje, pre dovolenku v Sitne mi uz dlho ❤ bije. S temou a ci bez temy, vo Vasich hoteloch musi byt raj na zemi. S detmi vzdy je zabava, tema s rozpravkami hladanie pokladu nikdy nesklamava. 365 dni mama s tatom su tu pre nich, zabavte ich a doprajte nam oddych. Stavnica vyzera ako stvorena z carov, spozname radi krasy jej tajov.😘
@patricia_trinityhotels my sme boli s deťmi niekoľkokrát na Štrbskom plese, tam aj prvý krát vyskúšali lyže, veľmi radi by sme šli aj v lete, ale uvidíme či s podarí
Pred pár dňami sme boli v Smokovci v Atriu a nechcelo sa nám odtiaľ odísť 😑 Takže by sme si to radi zopakovali 😉
Kedze nielen.dcerka sa rada vysanti hocikde,mamina by si rada oddychla a vyuzila aj wellness,ktory ponukaju vsetky hotely Trinitu ale asi Sitno,Atrium. Ci leto alebo zima hlavne ze sa zabavime a oddychneme,vyhra by nas urcite s dcerkou potesila
Tak skusime šťastie aj my. My by sme si vybrali Hotel Sitno alebo Atrium ale v podstate je to jedno radi objavujeme nové veci hlavne nase dva poklady.
Urcite Tatry Atrium. V Tatrach sme boli teraz v zime a chceli by sme okusit aj caro letnej tatranskej prirody 😀
mojim splnenym zelanom by bol pobyt v ATRIUM HighTatras. vedela by som, co tam robit 😍😉😎
Vybrala by som si Hotel Atrium a téma by pre nás mohla byť hocijaká.
Vaše hotely poznám bohužiaľ len z internetu a ako čítam komentáre, tak veľa rodín sa k Vám vracia opakovane alebo chce navštíviť všetky hotely. Pravdupovediac, my sme nikdy neboli v žiadnom slovenskom hoteli. Financne nám to nevychádza, no kvôli deťom by som rada navstivila(alebo vyhrala tuto sutaz🙂, lebo akcie a možnosti,ake ponúkate su viac nez lákavé a určite by sme si to ako rodina užili a vypadli z celodenneho kolotoča;)
My by sme, vybrali hotel Atrium kôli polohe, Tatry sú Tatry 🙂 a čo sa týka ponuky pobytov tak je to určite dovolenka snov 🙂 pre dieťa každého veku 🙂
Mna najviac zaujala ponuka pobytu v hoteli ATRIUM High Tatras😍

@patricia_trinityhotels tak skúsime aj my šťastenu a zapájame sa do tejto skvelej súťaže. naša srdcová záležitosť sú Tatry. Od malička vždy keď sa dalo tak mna a brata moji rodičia brali do Tatier (už ako 6 ročná som zdolala Kriváň) a to isté sa snažím teraz dať aj ja mojim detičkám. nie je nad pravý čistý tatranský vzduch. čiže náš výber je ATRIUM HighTatras. máte to tu skvelo do detailu premyslené ako zaujať nielen deti ale aj rodičov. už sa mi kráti rodičovská dovolenka tak výhra by bola skvelé ukončenie strávené s mojimi láskami a potom šup do reality 🙂