Súťaž o balíček prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS podľa vlastného výberu
Máme tu posledný deň Dní s Trinity a my uverejňujeme poslednú súťaž – tentoraz si zasúťažíme o produkty značky 4 Elements– balíček prírodnej kozmetiky podľa vlastného výberu.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Stačí poslať odpoveď na otázku – Kde ste sa prvykrát dozvedeli o značke prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS?
Svoje odpovede posielajte ako príspevky v tomto fóre do 25.2.2017 do 24:00 hod. Výhercu budeme kontaktovať internou poštou.

@patricia_trinityhotels Práve teraz a tu.
Práve teraz tu na modrom koniku..používam prírodnú kozmetiku, ale o tejto som ešte nepočula, no rada by som vyskúšala 🙂
@patricia_trinityhotels Dozvedela sam sa tu na Modrom koníku.
Na Mk uz minuly rok 😉
na Modrom koníku 🙂
tu a práve teraz
priznám sa, až teraz
S touto kozmetikou som sa stretla v zahranici.Vcera som pouzila poslednu olejovu gulocku do kupela.☺
@patricia_trinityhotels az teraz ,ale skor ci neskor lepsie ako nikdy 😃
Čítala som o nej u jednej baby na instagrame 🙂
@patricia_trinityhotels Dozvedela som sa prave teraz
a bol by pre mna zazrak ak by sa na mna usmialo stastie a mohla som si ju vyskusat osobne .... 🙂
Tu na MK a ak sa prave na nas usmeje stastie urcite rada vyskusam
A dakujeme za super tyzden s Trinity 🙂
prave teraz a tu 🙂
@patricia_trinityhotels O značke prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS som sa dozvedela práve tu na Modrom koníku 💙
Minulý rok sme sa prvý krát vybrali na pobyt do hotela Atrium a keďže to bol pobyt ku dňu Matiek,tak hojivý balzam som dostala ako darček.Tak ma zaujal,že som ich kúpila viacero a postupne obdarovavam svoje kamarátky.
@patricia_trinityhotels na modrom koniku a vyhra by samozrejme potesila 🙂🍀🙏
Tu a teraz, na MK.
Na Modrom koniku 🙂
Práve teraz na MK 🙂
na modrom koníkovi teraz
Práve teraz vo fóre na modrom koníku.
Prave teraz na MK, vyzeraju luxusne

Videla som to 1krat u Vas vo wellnese v hoteli Atrium 😉
Prave tu na Modrom Konikovi
Tak ja som túto kozmetiku zaregistrovala počas zaslúženej dovolenky v Atriu 🙂
@patricia_trinityhotels tu a tereaz, po prestudovani mam pocit, ze ich hned musim mat
Dozvedela som sa o nich tu na MK počas uzasnych dní s Trinity Hotels
Prave teraz na Modrom koniku
Na modrom koníku

tu na modrom koniku