Súťaž o balíček prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS podľa vlastného výberu
Máme tu posledný deň Dní s Trinity a my uverejňujeme poslednú súťaž – tentoraz si zasúťažíme o produkty značky 4 Elements– balíček prírodnej kozmetiky podľa vlastného výberu.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Stačí poslať odpoveď na otázku – Kde ste sa prvykrát dozvedeli o značke prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS?
Svoje odpovede posielajte ako príspevky v tomto fóre do 25.2.2017 do 24:00 hod. Výhercu budeme kontaktovať internou poštou.
Práve teraz tu na modrom koniku..používam prírodnú kozmetiku, ale o tejto som ešte nepočula, no rada by som vyskúšala 🙂
S touto kozmetikou som sa stretla v zahranici.Vcera som pouzila poslednu olejovu gulocku do kupela.☺
@patricia_trinityhotels Dozvedela som sa prave teraz
a bol by pre mna zazrak ak by sa na mna usmialo stastie a mohla som si ju vyskusat osobne .... 🙂
Tu na MK a ak sa prave na nas usmeje stastie urcite rada vyskusam
A dakujeme za super tyzden s Trinity 🙂
@patricia_trinityhotels O značke prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS som sa dozvedela práve tu na Modrom koníku 💙
Minulý rok sme sa prvý krát vybrali na pobyt do hotela Atrium a keďže to bol pobyt ku dňu Matiek,tak hojivý balzam som dostala ako darček.Tak ma zaujal,že som ich kúpila viacero a postupne obdarovavam svoje kamarátky.
@patricia_trinityhotels tu a tereaz, po prestudovani mam pocit, ze ich hned musim mat

tu na modrom koniku