icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
ranya
3. jún 2019

Kedze sme tatier, radi by sme sli do banskej štiavnice,určite by sme si to užili👍

mary159
3. jún 2019

Jednoznačne hotel Sitno, ešte sme tam neboli a radi by sme tam išli. 🙂

dankanka
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels priznávam, je ťažké sa rozhodnúť. Na slnečných jazerách som strávila snáď každú letnú dovolenku v detstve. Senec a jeho promenády, diskotéky pri jazere, vynikajúce kúpanie. Cítila som sa tam bezpečné aj ako neplavec, keďže breh sa lrn pomaly zvažoval.
No a hotel Sitno. Krásna Banská Štiavnica, kde som strávila veľa romantických chvíľ. Vynikajúce kaviarničky, krásne historické prostredie a medzinárodná kuchyňa v centre mesta, pivovar s chutným pivkom. Tajchy a kopce. Kalvária. Milujem oblasť Štiavničkych vrchov a k láske ku nim chcem viesť aj svoju dvojročnú dcérku.
Vsetkym v želám krásny slnečný deň!

linle
3. jún 2019

Vybrali by sme si Atrium. Do Tatier a tohto hotela chodíme s deťmi každé letné prázdniny.

laura156
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels jednoznacne hotel Sitno je to nas👍top hotel kde sa da vsade ho odporucam ❤ ale aj hotel Atrium potesi takze nechame sa prekvapit ci sa na nas usmeje stastie v podobe vyhry🍀🍀🌞

bea0802
3. jún 2019

Dobrý deň, ja by som si vybrala hotel Atrium v Novom Smokovci. Hlavne pre jeho polohu vo Vysokých Tatrách, ktoré milujeme a naše deti by si to tam určite užili tiež ♡

lennicka
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Atrium v Novom Smokovci. Este sme neboli v ziadnom z vasich hotelov a velmi rada by som manzelovi ukazala Vysoke Tatry. kde som s rodicmi travila ako dieta kazde leto. Samozrejme aj nasim detom, aby videli, po "akych chodnickoch" behala ich mama so starymi rodicmi 🙂

ivka0412
3. jún 2019

Hotel Atrium. Sme 6clenna rodina a na dovolenke sme ešte neboli. Tak deti by sa veľmi potešili. Dúfam,že sa na nás šťastie usmeje😃

kristina2708
3. jún 2019

Nás by určite potešila možnosť pobytu v hoteli Atrium, okolie Vysokých Tatier je veľmi lákavé keďže sú ďaleko, sú krásne a nie je veľa možností bežne tam zavítať určite by takýto relax po všetkých povinnostiach prišiel vhod 😊🍀

zuss1
3. jún 2019

Vybrali by sme si Senec, boli dme tam uz a bolo super, aquapark, wellnes ci jazera... je tam vela moznosti ako stravit perfektny pobyt👌

sonica
3. jún 2019

hotel Atrium v Novom Smokovci
Stiavnicu mame za rohom, behneme aj len tak kedy sa nam zachce, v Senci mame kmotru, tiez si spravime vyletik, ale Vysoke Tatry by boli top 🙂

janynkaaa
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno ❤Este sme tam neboli ale velmi sa mi to na fotkach paci a aj detom by sa tam velmi.pacilo .Zboznuju vodu a prirodu a uzili by si to tam ❤🍀

luliu
3. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Átrium. Moje deti milujú Tatry, to je pre nich ta pravá dovolenka. O tomto hoteli som už veľa počula, tak by sa nám páčilo, ísť sa tam pozrieť 🙂 Moje deti keby mali na výber more alebo Tatry, ich výber by bol jednoznačný a more by nezvitazilo

misulienka84
3. jún 2019

Jednoznačne Sitno,okolie krasne,pre deti kopec zabavy😍🙏

sabinka2017
3. jún 2019

Pravda je taká,že by to bola bomba vyhrať pobyt v ktoromkoľvek z týchto hotelov , keďže sú to pecky. Senec by b super lebo je blízko nás, Sitno by bola bomba lebo sa tam už dávno chystám a počula som samé chvály naň a Atrium je na prekrasnom mieste. No vyber si,keď sú všetky možnosti top!

danculka25
3. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Atrium a to preto,ze v Tatrach sme este neboli.Tak by sme ich s dcerami spoznali☺️

bibyke
3. jún 2019

My by sme si urcite vybrali Hotel Senec s vlastnou sukromnou plazou,kedze zboznujeme vodu aj my rodicia a aj nasi dvaja syncekovia😏 v lete by sme cele dne presantili vo vode😊

jana993
3. jún 2019

My by sme vyhru vyuzili v hoteli Atrium v Novom Smokovci pretoze milujeme Tatry a turistiku aj s nasou malou laskou 😍.

zofia111
3. jún 2019

Potešil by nás pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci keďže milujeme hory a chceme k nim viesť aj našu malú lásku 🙂

miruska951
3. jún 2019

Určite hotel Sitno, zatiaľ som pozerala len na internete a veľmi sa mi to tam páči. Výhre by som sa veľmi potešila kedže tento rok zahraničná dovolenka bohužiaľ nebude. Vzala by som manžela a syna. 👨‍👩‍👦 A tá príroda okolo. No nádhera 🌲🏵🌄 Dúfam, že sa nám pošťastí ✊🍀✊🍀✊ Pekný deň želam

hanna15
3. jún 2019

Pri prestavbe domu sme s detmi este neboli ma dovolenke tak by nas hotel Atrium velmi potešil ak by sme vyhrali. Nevyhrali by sme len pobyt ale hlavne čas ktory by sme strávili s manželom, lebo pri praci a prestavbe ho ma na nás málo... Vysoke Tatry by boli pre nás veľký oddych a načerpanie nových síl v lone najkrajších miest Slovenska.

betulienka79
3. jún 2019

v hoteli Atrium v Tatrách som už bola a páčilo sa mi to tam, ale pre zmenu by som vyskúšala hotel Sitno a pozrela si jeho okolie, keďže v Tatrách som často

1kriosa1
3. jún 2019

Mňa by velmi potešil pobyt v Senci 😊 aj z toho dôvodu ze v Sitne aj Atriu sme už boli, v oboch sa nám neskutočne páčilo, v oboch maximálna spokojnosť 😊 takže do tretice by to chcelo Senec 😊

ataner81
3. jún 2019

Hotel Atrium.Tatry su laska😍❤️

monique17
3. jún 2019

hotel Atrium v Novom Smokovci. Pre pár rokmi som bola ubytovaná v hoteli v Starom Smokovci a bolo tam krásne, rada by som teda vyskúšala aj hotel Atrium, ale už aj s rodinkou ❤

veronika3006
3. jún 2019

Dobrý deň! Všetky tri hotely a lokality sú úžasné a skutočne baby friendly 🙂 Moje srdce však piští vrátiť sa opäť do hotela Sitno, kde som strávila krásne štyri dni plné oddychu a pohody ešte ako tehotná, v siedmom mesiaci. S manželom sme si tam úžasne oddýchli. On vo wellness centre a ja som si užívala plávanie vo vonkajšom bazéne. Bože ten výhľad pri plávaní. Môj manžel by vám potvrdil :P, odkedy som porodila, nehovorím o ničom inom ako o tom že sa tam musíme vrátiť, už aj s naším malým Emilkom. Okrem krásneho prostredia uprostred kopcov, neuveriteľne čerstvého vzduchu, dychberúcich výhľadov, nás láka vrátiť sa aj chutné jedlo. Dokonca som si na raňajky mohla ku kávičke dopriať aj bezlepkovú bábovku! V Trinity Hotels myslia skutočne na každého. Pre malé detičky bolo k dispozícii papaníčko vyslovene vhodné pre nich, napríklad mrkvové pyré a rôzne kašičky. To by sme teraz s bábätkom využili! Bolo tam proste všetko na jednotku, dokonale som sa tam zrelaxovala už ako tehotná a teraz by som ten relax potrebovala ako mamička s bábätkom. Potrebujem ho ako soľ! Aj masáž! Úžasne ruky vašej pani masérky, s lahodným čajom na záver 🙂 V hoteli Sitno na Slovensku sme sa cítili výborne, preto sa tam chceme vrátiť! Veronika, Peter a Emilko (a možno by sme zobrali aj krstnú Barborku)

ivus711
3. jún 2019

Hotel Sitno-pocula som samé dobré recenzie, na fotografiach tam vyzerá byť pekne, pekné okolie a moje baby by sa veľmi potešili..

scooby25
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno, pretoze sme tam este neboli a velmi radi by sme si urobili krasny vylet s celou mojou rodinkou

victoria021
3. jún 2019

Pre nás jednoznačne hotel Sitno......... mame napozerany z pesničky od Spievanky a Zahrajka..... vyzerá to tam skveloooo a sľúbila som dcérke že tento rok tam pojdeme........