icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
neanea
4. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno 😍 Dcerky su velke fanusicky Kamaratov z Trinity. Pocas nasho pobytu v hoteli Atrium obijmali Skalka a ozvenku pri kazdej prilezitosti 😊 a velmi radi by spoznali aj Kopka a Svetlusku (Svetluska je ich najoblubenejsi maskot). Okrem maskotov nas Sitno laka aj svojim uzasnym dvojposchodovym kutikom MiniMe, studiom foodie a samozrejme bazenmi 😍 bola by to nadherna dovolenka 💖

petawoman
4. jún 2019

Hotel Atrium. Pocuvam len same chvály na tento hotel a Tatry milujeme,takze urcite by sme si to uzili a radi spoznali ako to u vas funguje. Nasw deti by sa tesili;)

majasvo
4. jún 2019

Radi by sme zavitali do hotela Sitno alebo do hotela Atrium, vzdy sa radi vyberieme za cerstvym vzduchom, kedze byvame na nizine a v blizkosti chemickeho podniku Duslo Sala, okolie hor a lesov zboznujeme. Kedze mame 3 rocnu dcerku vyhladavame babyfriendly hotely. Luxusny hotel a vybornu kuchynu urcite vasa siet hotelov ponuka a budeme pocteni, ked sa o tom budeme moct presvedcit.

klauduska33
4. jún 2019

Hotel Atrium v Novom Smokovci, máme radi výlety a v Tatrách sme s naším synčekom ešte neboli. Výhra by potešila nás všetkých spomienky a zážitky by boli určite nezabudnuteľné.

stankaz33
4. jún 2019

Popravde si neviem vybrať 😄 všetky tri možnosti má lákajú a viem si prestaviť svoju rodinku na pobyte ☺️

ivusik29
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Hotel Atrium, lebo milujeme nase hory a ten vzduch 🙂

dia771
4. jún 2019

Hotel SITNO pretože je super, hlavne pre deti, veľa atrakcií, bazén a aj jeho poloha. Krásne prostredie v štiavnickych vrchoch. <3 🙂

zuzana2302
4. jún 2019

Nám je uplne jedno v akom hotely ci to je 1* 2* 3* alebo karavan len nech sme všetci spolu ako rodinka a užijeme si krásne spoločne chvíle všetci spolu

ivanka12
4. jún 2019

Vyberám si hotel Atrium. Najmä kvôli tomu, že sa nachádza vo Vysokých Tatrách. Synček ešte nikdy nebol v Tatrách. A potom aj kvôli tomu, že je tam pestré vyžitie pre deti.

elsinka29
4. jún 2019

Vybrala by som Hotel Átrium, krásna príroda v Tatrách🏞️, a ako bonus čistý horský vzduch pre môjho astmatickeho syna 😊 Dovolenka na Slovensku je totiž tá najlepšia 😊

gatmicka
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels všetky tri hotely majú svoje čaro a svoje TOP !!!! Mali sme šťastie navštíviť hotel Sitno a zabavili sme sa všetci celá rodina 🙂 Menší, väčší aj pubertálny 🙂 každý si prišiel na svoje.

yanqqa
4. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno, odkiaľ by sme vyrážali každý deň za dobrodružstvom do prírody 🙂🍃🍀🌿

viky7
4. jún 2019

my by sme si vybrali hotel sitno...priroda, voda.... konecne by sa mi splnil sen a dovolenkovali by sme v hoteli , lebo manzel preferuje karavan 😀

jjanulik21
4. jún 2019

Vybrala by som hotel Atrium v Tatrach... mame to najblizsie a 1x by sme niekam sli od narodenia 2 synceka uz ako komplet rodina 😊

palculienka
4. jún 2019

Tatry milujeme a radi sa tam vraciame. Teraz s deťmi to je síce troška náročnejšie, ale s hotelom Atrium to musí byť super dovolenka. Ten je pre rodiny s deťmi jednoducho úžasný.

wal
4. jún 2019

Ešte sme neboli v žiadnom vasom hoteli ale všetky sa nam páčia,ťažko si vybrať

esperanka
4. jún 2019

Ak by som si mohla vybrať, bolo by to Atrium hotel. Mam 2krsniatka, ktoré ešte neboli v takomto detskom hoteli. Kedže nebývame v jednom meste a sme spolu pomenej, aspon takto by som si ich užila. Aj po zdravotnej stránke by sa detom polepsilo, kedze su stále choré. Okolie v TATRACH je proste top.

patkah128
4. jún 2019

Sitno alebo Tatry. Do Tatier so synom, kvôli častým chorobám alebo Sitno pre krásnu prírodu

lilkasaska
4. jún 2019

Hotel Sitno, velmi by sme si výhru priali

ivanka219
4. jún 2019

Vybrala by som hotel Sitno, krasna priroda a okolie...

lusike
4. jún 2019

Sitno - boli sme tam raz pozret kamosov a bolo tam prekrasne 🙂

shmorica
4. jún 2019

Vybrala by som si Sitno. Stiavnicke vrchy su nadherne. Pripomenula by som si vylety z detstva a ukazala ich nasej princeznej a manzelovi ♥️♥️♥️

kyblikko
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno....Bola som už vo všetkých Trinity. Ale moja srdcovka hotel Sitno. Krásna príroda, krásny vonkajsi bazén, príjemný personál.

sili82
4. jún 2019

Určite v hoteli v Senci, pretože moje deti milujú vodu a na žiadnych jazerách sme sa ešte nikdy neboli kúpať.

lienkamonika
4. jún 2019

Vybrala som si hotel Atrium, príjemné prostredie, ubytovanie a pobyt na horskom vzduchu určite BN pomôže aj detičkám.Je tam kopec príležitosti kam ísť s deťmi.Isli by sme pozrieť sa na vyhliadkovú vežu v Ždiari, na lezeckú stenu a tak... Určite by nás to veľmi potešilo, minulý rok sme s deťmi bohužiaľ neboli nikde.....a veľmi ma to mrzí....

limba29
4. jún 2019

vybrala by som si hotel Sitno....krásna príroda, zatiaľ sme tam ešte neboli ....Určite by sa potešila celá moja rodinka

ciara2011
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel sitno. Pocula som nan len samee dobree referencie

ka3n
4. jún 2019

V lete ideme s deťmi do Hotel Atrium, veľmi sa tešíme, tak dúfam, to výjde...Radi by sme neskôr vyskúšali Hotel Sitno, nakoľko vždy ideme smer Tatry a toto je iná lokalita.

jahoda11
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels My by sme si vybrali hotel Atrium kvôli dcérkam, ktoré su často choré a Tatranský vzduch je na to super, a okrem iného sme rodinka alergikov, takže by nás to moc potešilo 🌷☀

ajsha123
4. jún 2019

Dovolenka na Slovensku? To by bolo super. Deti chcú ísť k moru, ale som tehu, začiatkom septembra rodim... A ísť na dovolenku pre celú našu rodinu, 2 dospeli a 6 detí... Da to finančne zabrať. 🙁
Vybrala by som si hotel Sitno, je to v prírode a zas nie až tak neúnosne ďaleko od nás. Sestra býva pri Banskej Štiavnici, ale do ich malého domcurika sa nezmestíme, na prespačku vôbec nie, jedine na návštevu... Jej, to by bolo super, ísť na dovolenku, stretnúť sa s rodinou, byť v prírode, okúpať sa... ☺️