SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

@patricia_trinityhotels Hotel Sitno, kvoli polohe, a dokonalemu vyhladu z bazena. Prave v den ked konci tato sutaz ma syncek 2.narodeniny bol by to uzasny darcek pre nas vsetkych 4 spolu - na plno si to uzijeme🎀😁🥰
@patricia_trinityhotels ja si vyberam hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier hoci som znamenie lev mam velmi rada plavanie rovnako aj moje deti, pobyt pri vode na slniecku 🙂
Určite hotel Sitno, od malička sme tam chodili a vždy sa tam rada vraciam a už aj s mojimi detičkami😍
Chceli by sme navštíviť Sitno,kamaráti tam boli viackrát a počuli sme len samé chvály,pieseň od spievanky a zahrajka tiež počúvame každý Boží deň🙂
Vybrali by sme si Sitno, lákajú nás nové miesta a v Štiavnickych vrchoch sme ešte neboli 🌞
Mna by potesil akykolvek, ale najviac asi hotel Atrium v Novom Smokovci. Zvyknem chodit z prace na konferencie do Tatier a moja dcera stale mrnci ze sa tam chce ist pozriet kde maminka chodieva, ale este sme sa k vyletu do tatier nedostali. Vzdy sme len sli okolo autom, stale je nieco blizsie, nieco kde sa da kupat, kde je nejaky detsky program, aj naposledy sme skoncili v akvaparku v Poprade 🙂 ale raz, raz tam dojdeme 🙂
Vybrali by sme si hotel Senec nakolko by sme vyuzili moznost sukromnej plaze nakolko mame tri detičky a chceme ich naucit plavat a by sa vysantili... A okoli senca je aj vela moznosti sa ist aj rekreovat v okoli a predsa. Voda slnko voda laka....
Vybrala by som si Sitno. Neboli sme tam a láka nás to
Výhru by som využila v Hoteli Senec, ešte sme tam neboli, ale podľa referencií je to akurát pre nás ☺️
Veľmi by som si želala stráviť par dni s rodinkou v Atrium Nový Smokovec. Nikde sme ako rodina neboli a známa mi stále odporúča Atrium. Ina tam chodí každý rok.
Chcela by som dopriať synovi výlet on stale by chcel ísť na turistiku. Bol by to pre nás zážitok.
Ďakujeme.
Vyuzila by som v hoteli Kontakt lebo kazdy ho chvali a este sme tam neboli 🙂
Urcite Sitno neraz sme tam s detmi boli a bolo tam uzasne kedze deti su alergici a astmstici kazdi rok ideme aspon na par dni vzduch priroda to je liek na vsetko♡
Veľmi by ma potešilo vyhrať akýkoľvek pobyt, lebo vybrať si je pre mňa ťažké 🙂. V každom hoteli je niečo, kôli čomu by som ho rada navštívila. Ale keď si mám vybrať, tak asi hotel Átrium v Novom Smokovci, lebo milujeme Tatry.
Za mňa hotel Senec. Je tam veľa atrakcií. Senec bola moja prvá dovolenka za svoje 😊 rada by som sa tam znova vrátila už aj s mojou rodinou .
@patricia_trinityhotels
Ja by som si vybrala hotel Sitno...je to od nas celkom blizko, pocula som same chvali. Raz sme uz boli nachystany na dovolenku do Sitna ale koli chorobe to padlo :( tak mozno teraz sa usmeje na nas stastie a zrealizujeme to ;)
@patricia_trinityhotels
Vybrala by som hotel Átrium v Novom Smokovci. Vyzerá to tam krásne a ešte som s malým nebola nikde na dovolenke a keďže je astmatik a ja tiež, tak by nám to veľmi prospelo v Tatrách. Výhra by potešila.
@patricia_trinityhotels
Vybrali by sme si hotel Atrium v Novom Smokovci 👍.
Pretože milujeme Tatry ❤, prechádzky v prírode, ľahkú turistiku ⛰.
A ja osobne ešte z jedného dôvodu. Bola som v tomto hoteli dávno - v detstve, ešte keď mal starý názov, mám len matné spomienky a rada by som ich oživila 🙂. Určite vyzerá hotel krásne, radi by sme si užili aj bazény a wellness. Je to náš sen, zavítať do tohto hotela. 🙂🙂🙂
Vybrali by sme hotel Sitno z toho najkrajsieho dovodu-- mali sme tam svadbu a po rokoch by bolo krasne ist tam s nasimi 2 detmi 😍
Vybrala by som si hotel Senec, pretože to nemáme ďaleko a nemuseli by sme dlho cestovať so synčekom, a samozrejme kvôli Slnečným jazerám, pri ktorých je v lete úžasne ;)
Hotel Sitno, ma skvele referencie, krasnu prirodu, este sme tam neboli. Minule sme boli v Atriu a Emke sa velmi pacilo! Radi by sme sa do Trinity zas opat vratili 🙂
Hotel Sitno, kedze byvame blizko Tatier a tam chodime často. A popozerali by sme inu lokalitu.
Hotel Sitno, má zaujal a nielen mňa, ale aj moju takmer 3rocnu dcérku, a o tom to je, vyčariť deťom ten najkrajší úsmev a plno spomienok. Ak by sa nám naskytla možnosť a vyhrali by sme pobyt v hoteli Sitno, som presvedčená, že to budú okamihy na ktoré človek nezabudne, určite budeme selfikovat, a dávať všetkým na známosť co na Slovensku máme,pre detičky, ale aj dospelych. My rodiča potrebujeme tiež reštart. Samozrejme držím všetkým palce, ale ja by som bola taka šťastná. Ďakujem.
Vybrali by sme si hotel Sitno, priroda je tam neskutocna 😍 ale nikdy sme tam neboli ubytovani.
Senec mame kusok, Smokovec pozname dokonale a chceli by sme spoznat viac kutov Slovenska.
Rada by som s rodinou navštívila hotel Sitno, už dlho tam tuzime ísť 😍
Ahojte 🙂 som šťastná maminka 2 detí. 20 mesačneho synčeka Alexka a skoro 5 ročnej Jessinky. Keďže ako každá maminka ma toho doma dosť a pokiaľ nič nedostanem darčekom od manžela, alebo nevyhrajeme nikam nejde. Lebo vždy sa nájde dôvod prečo nejsť už len slovo " balenie " pre manžela odstrašujuce a ja za 20 minút všetko stihnem 😁 len aby som aspoň na 3 dni zmenila vzduch. A pritom milujeme cestovanie. Od Vás je veľmi ťažké vybrať kam ísť. Hotel Sitno výborná poloha a pre nás ešte viac keďže sme nikdy neboli na ten smer, využili by sme naplno. Manželov sen je ísť do bane a práve okolo Banskej Štiavnice si to uplne pýta 🙂. Senec tam sme tiež nikdy neboli, ale keďže sa tam chystáme v najbližšej dobe na výlet tak to je pre nás od Senice najbližšie bolo by ubytovanie zbytočne to by som dopriala niekomu kto to má ozaj ďalej a ubytovanie by potreboval. No pre mňa uplne najviac a najďalej od domu by bol hotel Atrium v Novom Smokovci. Pre Tatry typický vlačik pod tou krásou Slovenska, synček miluje vlaky to by bol ďalšia veľká vec pre neho. Môj sen je vychytať krásne počasie a vyviesť sa dcerkinou obľúbenou lanovkou hore na Lomnický štít. A tak isto vidieť každý kusok, z každej časti Tatier. Veľmi nás láka vidieť Bachledovu dolinu 🙂. A samozrejme si to všetko užiť naplno aj celé vybavenie hotela. Detskú zónu MiniMe by moje deti dlho nečakali na pozvanie. Tak isto po ranej turistike podvečer stráviť vo wellnes. Dýchať horský vzduch, vedel by si to človek predstaviť už len zrealizovať 😁. Tak veľa šťastia pri vybere 🙂
Tak u mna by bol favorit jednoznačne Atrium a to preto, že som už raz mala možnosť tam byt s manželom a synom aj keď len jednu noc ale bol to víkend na nezaplatenie. Maly sa tam zabavil, do dnes chodí rad s kľúčenku okolo krku z hotela. A čo si ja osobne neviem vynachváliť je personál ... naozaj personál úžasný milý ústretový k takým milým ľuďom sa tam človek vždy rad vráti 😉
Hotel Senec...naposledy sme s manželom na Senci a Slnečných jazerách boli ako bezdetní a bolo by super to vidieť aj z iného pohľadu , prežitého s deťmi a pre deti, a nie kalné pohľady po preflámovanej noci :D
Vybrali by sme si Hotel Sitno nie je to ďaleko od Levíc a už sme tam boli a bolo super,prostredie ,hotel,strava, animátori....
My by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci, kvoli tatranskemu prostrediu. Tiez som pocula, ze je tam krasne ihrisko a wellness s bazenom. 😉

Urcite by sme s mojou rodinkou navstivili hotel v Novom Smokovci vo Vysokych Tatrach lebo je to najblizsie od nasho domceka a este sme tam neboli.