SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

@patricia_trinityhotels hotel Sitno, všetci by sme sa potešili, pretože v Štiavnických vrchoch sme ešte neboli.Ja s manželom by sme trochu zrelaxovali a decká by sa vyšantili 😊😊😊
Vybrali by sme si hotel SITNO. Veľmi sa nám tam páčilo. Sofi plakala 2 dni, že sa tam chce ešte vrátiť,tak jej tam bolo úžasne! Personál bol milý,strava super, vodný svet na jedničku a len hodinu cesty od nás...určite sa tam vrátime! Sofi by ste urobili velikúúú radosť keby sme vyhrali.
Vybrali by sme si hotel Atrium, Vysoké Tatry máme najbližšie,ale hlavne príroda, relax, vzduch 🙂 aj pre najmladšiu,aj pre staršie deti by to bolo super 😍
@patricia_trinityhotels Dobry deň, u mňa by určite kvôli vzdialenosti a hlavne kvôli výbornej klimatickej polohe zvíťazil hotel v Novom Smokovci. Mohli by sme spoznať Tatry a byť v hoteli, ktorý je 💓a aj personálom naklonený deťom.
Hotel Atrium. Máme radi Tatry, využili by sme voľný čas na túry.
@patricia_trinityhotels nevedela by som si vybrat, vsetky tri vyzeraju super 😉
Jednoznačne Sitno, najkrajšia dovolenka s deťmi na ktorej sme boli...kopec zabaví a hlavne oddych aj pre rodicou 😊
@patricia_trinityhotels Hotel Sitno v Štiavnických vrchoch. Prečo? Sme rodina so 7 a 9 ročnými dcérkami, každý rok cez prázdniny spoznávame určitú časť Slovenska. Keďže sme z východného Slovenska stále sa posúvame ďalej 🙂. Východné Slovensko máme už spoznané 🙂, hrady, jaskyne, múzea. Minulý rok sme stihli aj Oravu, tak tento rok by sme sa radi posunuli nižšie 🙂
My by sme si vybrali pobyt v hotel Atrium pretože sa nachádza vo Vysokých Tatrách a radi tam chodíme🍀
Hotel sitno. Je tam krasna priroda boli sme uz v hoteli atrium a decka boli nadsene a chceli by spoznat aj Kopka a Svetlusku.☺
Hotel Atrium v Novom Smokovci. Ako dieťa som trávila každé leto vo Vysokých Tatrách, oživila by som spomienky 🙂 Banskú Štiavnicu máme za rohom a radšej do hôr ako k vode 🙂
Dobry den. Vybrala by som si hotel atrium v novom smokovci len z toho dovodu,ze to mame najblizsie a drobec mi dlho v sedacke v aute nevydrzi 🙂
Ahojte, vyuzila by som v hoteli Senec. Este nikdy som nebola pri mory, tak by to bola pre mna a moju rodinu taka mala nahrada, tym ze tam je vlastna sukromna plaz🙂
Jednoznačne Atrium Hotel....máme to najbližšie k domu 🙂 a počula som same super recenzie
Vybrala by som hotel Átrium v Novom Smokovci. Máme radi hory a prírodu k tomu detskej zábavy a prázdniny by boli úžasné.
Urcite hotel Sitno. Do atria uz mame zajednanu dovolenku po tretikrat cez letne prazdniny, do Senca ide nasa zabka so starymi rodicmi v septembri, no Sitno nas velmi laka na jesen, kvoli krasnej prirode.
Hotel Atrium, hotel Atrium, hotel Atrium - spomienky.
Vybrali by sme si hotel Senec ...ešte sme neboli pozrieť na naše slovenske more...syn by tam oslavil 18 narodeniny a dcerka 6 narodeniny ... počuvame od znamych ake to tam je krasne no zatial sme tam ešte neboli pozrieť ...dufam...že sa štastie aj na nas usmeje a potešíme sa dovolenkou ;) ....slniečko...slniečko a to naše more Slovenske 🙂 ;)
Hotel atrium,boli sme tam a velmi sa nam pacilo. Radi by sme znova
vybrala by som si hotel Senec, ešte sme tam neboli, využili by sme pláž a nemuseli cestovať stovky km🙂
@patricia_trinityhotels Hotel Sitno👍, s deťmi tá najlepšia dovolenka! Snáď sa nám ešte niekedy podarí zopakovať😎
Vybrala by som hotel Sitno, lebo ho poznam len na zaklade firemnych vecierkov, a na zaklade videneho by som si chcela uzit tu dovolenku s rodinkou ;)
Zatial sme navstivili len hotel Sitno vo Vyhniach a to 2x.Velmi sa nam tam pacili interierove aj exterierove aktivity.Nenudili sme sa ani sekundu.Okrem toho bola aj strava vynikajuca.Financie nam vsak nedovolili vratit sa tam opat.Urcite su krasne aj dalsie dva hotely.Vsetky maju svoje specifika no spolocny ciel uspokojit celu rodinu.Nevyberame🙂Ak by sme vyhrali potesil by nas pobyt v ktoromkolvek z Trinity hotelov.❤
@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Atrium v Smokovci, pretože sa toto leto chystáme s dcérkou 1x na dovolenku a keďže k moru to ešte riskovať nechceme tak Tatry boli prvá voľba. Utiecť z horúčav do prírody 🙂
júúúj veľmi by potešila výhra, od minulého roku, keď som bola na dvojdňovom školení v Hotely Sitno vo Vyhniach, tak len na to myslím, že tam budeme musieť zájsť ako rodina, dcérke by sa tam veľmi páčilo. Krásne, čisto, kopa aktivít pre deti, super bazény, sauny. A malá túra ku Kamennému moru 🙂 Veľmi odporúčam 🙂
Tak my by sme v prípade výhry určite šli do Sitna.
@patricia_trinityhotels super..... idem naštudovať 🙂
Vybrala by som si hotel Sitno, je tam nádherne, okolie, príroda. Každý by si prišiel na svoje. Už pár rokov sme na žiadnej dovolenke neboli, bol by to pre nás relax 🙂
Vybrala by som hotel Atrium,pretože vo Vysokých Tatrách sme ešte ako rodina neboli.
Vybrala by som pobyt v hoteli Sitno,nielen kvoli skvelej polohe ale hlavne babyfriendly pristupu.Rodicia by si oddychli vo wellnes a dcerka by si uzila detsky kutik a animacny program.Urcite by to bola nezabudnutelna dovolenka.

My by sme radi navstivili hotel Sitno, ten region a prirodu milujeme 🌲🌳🌲 Tento rok nam dovolenka zial financne nevyjde, tak ak by sme vyhrali pobyt, deti by mali obrovsku radost. Vzdy ked pozeraju Spievankovo a na zaciatku ide reklama kde su v hoteli Sitno v bazenovom svete, nesmiem reklamu pretocit, lebo ju chcu aspon vidiet. Aj viac krat za sebou 😁.