SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Urcite hotel Sitno.detom sa tam velmi pacilo, a oddychla som si tam aj ja ako matka, co uz je co povedat 😊
Vybrala by som pre svoju rodinku hotel Sitno v Štiavnickych vrchoch,pretoze tam je krásne okolie a hlavne by to bola naša prva dovolenka s našim synčekom 👪👶🏼🙏🏼 o hoteli Sitno som počula len same pozitíva ,tak si myslim ,ze by to bolo to prave pre nas 👌🏼🎉
@patricia_trinityhotels Atrium v Novom Smokovci... jeste sme tam nebyli 🙂
Dobrý deň, za nas Sitno. Mam 2 dcery9 a 3 ročnú, takze si myslím ze pobyt by si užili, a este keby tam boli aj maskoti, tak potom 🔝👍🏼. Určite by to bol pre obe zážitok a mne ako matke by tiez nezaškodil oddych.
Materská dovolenka sa pomaly konci, začne tvrdá pracovná realita až do dôchodku cca este nejakých 27 rokov ak nam nepredĺžia ten ....” pobyt v pracovnom nasadení”, tak aj preto, rýchlo este oddych a načerpat sily do prace.
Asi hotel Sitno, keďže tam sme ešte neboli a počula som iba samé chvály,tak by som sa rada o Tom aj presvedčila a vypadla trochu zdomu, načerpala veľa síl, ale najviac by sa tešila moja dcéra, mala by to ako darček k narodeninám ak by sa podarilo vyhrať, ľúbime prírodu, prechádzky, urcite by potesilo 🙃
Jeej no neviem, čo by som si vybrala, ale už by bodlo niekam vypadnúť a vypnúť mozog 🙂
Ja hotel Sitno, este som nikdy nebola v Banskej Stiavnici a velmi rada by som sla, a kedze mame tri deti tak urcite jedine do baby-friendky hotela.
Vyberam Sitno, v tejto lokalite sme este s nasimi tromi detmi neboli a vyhra by nas velmi potesila.
Hotel Sitno, navstivili by sme Kopka a Svetluska a spoznali dalsi krasny kut Slovenska
Vybrala by som hotel Sitno , ktorý nám odporučili kamaráti ako skvelý babyfriendly hotel. Bolo by to fajn miesto na vyšantenie pre našich troch chlapcov a pre nás na oddych. Ideálne miesto na našu prvú dovolenku!
Vybrali by sme si hotel Sitno-krasna priroda,vynikajuce podmienky pre deti,vylety do okolia.Moje 3-rocne dcerky by sa urcite potesili.
Ja by som si vybrala Atrium.Nikdy sme tam nebolo,ale verim,ze by sa mojim chlapcom-aj muzovi neuveritelne pacilo v hocijakom rocnom obdobi.
Sitno-moje krasne Vyhne,byvame asi 20km odtadial,ale zatial sme vyuzili len moznost bazenov v lete aj v zime.Uzasne..
My by sme urcite isli za Skalkom a Ozvenkou🙂 Boli sme v hoteli Atrium prvykrat minuly rok v lete a moje deti nevedia zabudnut na Skalka a Ozvenku, mladsia 4r. sa stale vypytuje “kedy uz tam pojdeme??” A ja naozaj netusim, ci nam to tento rok vyda. Takze ak by sme vyhrali, bolo by to uplne uzasne👍🏼
Hotel Sitno. Vo velmi tazkych zivotnych chvilach som bola pozvana aj s troma detmi kamaratkou k vam. Detom sa neskutocne pacilo a pytaju sa dodnes, ci tam este niekedy pojdeme.
My sme boli s deťmi v hoteli 🏩 Sitno a odporúčam na 1000 %. Kopko so Svetluskou očarili naše deti už pri vstupe do hotela, vnútorné aj vonkajšie bazény, ihriská, výborná strava, bohatý animačný program ( rozcvička, varenie, maľovanie, prechádzka, diskotéka, divadlo...), krásna príroda a milý personál. A Trinity nám tak učarovalo, že v lete sa chystáme na dovolenku do Senca a na jeseň plánujeme navštíviť ich hotel v Tatrách. 😉
Ja by som si vybrala hotel Atrium, Tatry sú krásne , pobyt na tatranskom vzduchu, trošku oddychu a relaxu v krásnom prostredí.
Hotel Sitno. Poznáme len z klipu zo Spievankova. Radi by sme si užili toto prostredie aj naživo. 👍
Ja by som vybrala pre moju rodinku, hotel Senec, nakolko sme v Slnecnych jazerach este neboli. Deturence by sa vytesili z vody.👪👪👪🥰🥰🥰
Ešte urcite hotel Sitno synovi sa tam velmi pacilo a oddychli sme si velmi..Je tam krasne okolie 👪👪👪👪🥰🥰🥰🥰mooooc by nas vyhra potesila
Určite by som vzala svoju rodinku do hotela Sitno este sme tam neboli a chceli by sme veľmi ísť 😊len je veľmi vybookovany 👪👪👪🥰🥰🥰
Ja by som si vybrala hotel Sitno, kvôli jeho výhodnej polohe a krásnej prírode. Ďalšie jeho plus je aj vodný svet keďže naš chlapček miluje vodu. Takže by sa takémuto výletu určite veľmi potešili.👪👪👪🥰🥰🥰🥰
Ja by som si vybrala hotel Sitno, kvôli jeho výhodnej polohe a krásnej prírode. Ďalšie jeho plus je aj vodný svet keďže naš chlapček miluje vodu. Takže by sa takémuto výletu určite veľmi potešili.👪👪👪🥰🥰🥰🥰
Ja by som si vybrala atrium v tatrach. Este nikdy som v nom nebola. V tatrach je vzdy co objavovat
Moja rodina by sa potešila pobytu v Senci. Nikdy sme ešte pri Seneckych jazerách neboli a tento rok z dôvodu synovej operácie nemôžeme absolvovať dlhšiu dovolenku. 🍀
Velmi by nas a hlavne nase deti potesil pobyt v hoteli Atrium, kedze Tatry su nasa srdcovka, ale velmi radi by sme navstivili aj hotel Sitno a mozno by sme tam prave oslavili dcerkine 1. narodeniny 😊❤
Vybrala by som si hotel Senec, vyzera uplne idealne pre moju rodinku 🙂 kedze cakame druhe babo tak by som chcela pre mojho synceka maleho dva a pol rocneho neposedka este nejaky krasny vyletik kde si mamku uzije naplno kedze potom to uz take jednoduche pri babatku nebude 🤗
Vybrala by som nam hotel ATRIUM,kedze ten mame najblizsie a pocuvame nanho same chvaly - bol by to super darcek k 4.narodeninam starsej dcerky Elisky,ktore oslavuje v lete a zaroven prva dovolenka nasej malej 2-mesacnej Julianky ❤

@patricia_trinityhotels Ťažko si vybrať ktorý z hotelov je ten naj, keďže každému ponúka v danej etape života to, prečo si ho zvolí. Pre nás s dvojročným synom je aktuálne hotel Sitno top, každý z nás si príde na svoje,či už v bazéne, bare alebo v prírode. 😉