SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Ja by som vybrala pre nasu rodinnú Sitno, lebo sme tam este neboli.
Ahojte. ja s mojou rodinou sa chystáme po prvýkrát na Slovensko odkedy sme sa odsťahovali do zahraničia. Veľmi by nás potešila dovolenka vo Vysokých Tatrách nakoľko naša rodina býva v Poprade
Nepoznam ani jedno miesto z nich kedze na dovolenky nechodime 😕.potesilo by bars ktore miestecko.hotel atrium v tatrach
Ahojte, kedze ani jeden hotel nepozname z realu, ale iba z recenzii, urcite by som ja a moje deti vybrali hotel Sitno. Maju radi Spievankovo, krasna priroda a urcite by boli stastne, kedze si dovolenku nemozme dovolit...a trosku by sa spamatali z rozvodu...
urcite by sme si vybrali hotel Sitno kvoli krasnej prirode a pretoze v Sitne sme este neboli.
Vybrali by sme si hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách pretože sme boli v minulý rok v Tatrách v lete akurát počas týždňa lejakov a záplav a videli sme tatranské štíty asi v posledný deň pred odchodom počas dažďa sme absolvovali jedine prechádzku na Štrbskom plese a viac sme s malými deťmi nemohli ani na zubačku ani na malú turistiku ani na žiadnu kabínkovú lanovku pre zlé počasie. Ďakujeme. 😉
My sme s detičkami este neboli ani v jednom z týchto hotelov. Potešil by nás pobyt v ktoromkoľvek z nich. Máme radi vodu tak skôr by som vybrala Senec.Ďakujeme vopred.
@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Atrium lebo do Tatier chodíme veľmi radi a určite by sa veľmi tešili aj naše 4 dcérky 🤗
Vybrali by sme si hotel Atrium, môj synček nebol ešte v horách.
Hotel Sitno. Znama nam ho vychvaluje, chodia tam casto. Je to priamo v prirode a vyborne vybaveny aj pre deti ☺.
@patricia_trinityhotels Vybrali by sme si hotel Atrium kvoli Tatram - nasej srdcovke.
Vybrali by sme si hotel v Senci, v tom sme este neboli (v Sitne a v Tatrach ano),
Ktorykolvek! 🙂 O kazdom tu citam kopu skvelych veci, cela SR je krasna-cize radi chodime kamkolvek🙂 Ak by som ich mala zoradit, tak najviac asi do Atria, potom Sitno a urcite je skvelo aj v Senci🙂
Ťažká voľba 🤔 asi hotel Sitno... To by bolo super ☺️ Este sme neboli ani v jednom hoteli a kedze dokončujeme dom, tak tento rok sa nikam urcite nedostaneme... Ale vyzeraju neskutočne všetky ❤️
Veľmi by sa mi páčilo ísť do hotela Sitno. Ten hotel sa mne aj mojim deťom veľmi páči. Dúfam že sa nám tam raz podarí dostať. Ísť si oddýchnuť, mať veľa atrakcií pre deti a nevarit 😁 hneď by som išla 😊
Vybrala by som hotel Atrium v Novom Smokovci. Milujeme Tatry, na tento hotel sú skvelé recenzie a toto by bola nádherná výhra.
Hotel Sitno..Krasna lokalita 🙂 a fakt uz potrebujeme oddych
Jednoznačne Atrium, nemam osobnu skúsenosť s hotelmi Trinity ale ta lokalita je pre nas najbližšie a hlavne Vysoké Tatry sú naša rodinna srdcovka...inde by sme nasho malého ani nedostali
Hotel Sitno..Krasna lokalita 🙂 a fakt uz potrebujeme oddych
Hotel Sitno 😀
Urcite Hotel Sitno. Na zaklade pozitivnych hodnoteni a odporucani.
Hotel Atrium v Tatrách. Veľmi dobrá poloha a veľa dobrého pre detičky.
Hotel Hubert v Gerlachove 😉veľmi príjemné prostredie pre rodiny s deťmi. Mini zoo tam je a tiež detské kútiky a ihriská pre deti 😉
Hotel Atrium, v lete je v tam krasna priroda idealna dovolenka
Zvolili by sme hotel Sitno, pocula som nan vela skvelych nazorov, pre deti by to bol perfektny zazitok 👍👍
Ja by som si vybrala pre moju rodinku pobyt v Hoteli SITNO,už dlho túžim navštíviť Banskú Štiavnicu a jej krásne okolie, prírodu. Určite by sme si to užili.
Na rodinný oddych a relax by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci, nielen kvôli skvelej horskej lokalite a množstvu jaskýň na okoli. Navštívili by sme aj historické pamiatky na okolí napríklad v Levoči, Kežmarku alebo aj Spišský hrad. Naša dcérka rada cestuje autom, určite by sa jej páčilo 🙂
Ak by sme si mohli vybrať, navštívili by sme hotel Sitno, Stiavnicke vrchy ešte nepoznáme, a tak by sme ich ako rodinka radi spoznali. Senec už mame za sebou ako svadobnú cestu, a keďže sme Tatranci, tak aj Atrium samozrejme patrí do nášej stálice.
Veľmi by sme sa výhre potešili, veď to určite každý 🍀

Určite by sme si vybrali hotel Senec, malý nebol ešte nikdy na dovolenke ani sa kúpať. Bol veľa razí operovany na ruku. No tento rok nám doktor už povolil kúpanie, tak si myslím ze toto by si veľmi užil. A myslím si že by mal zažitok na veľmi dlhú dobu.