icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
liligreg
6. jún 2019

Vybrala by som Hotel Atrium, pretože pred pár týždňami tam boli synovi krstní rodičia s deťmi a náš malý Adam stále rozpráva, že chce ísť na rovnaký výlet, lebo decká si veľmi chválili. Tak sme mu sľúbili, že keď konečne skončím školu, pôjdeme 🙂 ale mne sa veľmi páči aj Sitno. Ale sľub je sľub.

gabika87
6. jún 2019

Vybrala by som si Senec, nakoľko je to najbližšie a deticky by cestu určite vydržali

monula20
6. jún 2019

Radi by sme navštívili hotel sitno 🏢🏢🏢
Na koľko väčšinou okolo neho prechádzame a vždy s uvidom na neho pozeráme 🙄🙄🙄

zulla
6. jún 2019

Hotel Sitno, prijemna lokalita vhodna aj pre deti. 🙂

wieruska1
6. jún 2019

Vybrali by sme si atrium v zime. Dcere konecne doslo na chut lyzovanie tak by si to uzila

keralas
6. jún 2019

Pekny den, pre moju rodinku by som vybrala hotel Sitno. Vsetci znami nam ho odporucaju. Este sme u vas neboli. Zabavila by sa moja mala rocna dcerka a aj moj skolak. A my rodicia by sme si trochu vydychli od kazdodennych povinnosti. 😊🤗

martina9999
6. jún 2019

hotel sitno, vzala by som prcka a rodicov, uz dlhsie uvazujeme. keby to je fakt tak super ako vsetci hovoria, lyzovacku by sme si potom sami bookli v atriu🙂

henuskah
6. jún 2019

Chcela by som ísť do hotela Sitno, Štiavnické vrchy sú krásne miesto na dovolenku a oddych, určite by tam bolo krásne a super výlety v okolí 🍀👍🙏

mejme
6. jún 2019

Hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov. Detičky by sa vyšantili a s manželom by sme si trošku oddychli.

pooppy142
6. jún 2019

Určite hotel Sitno, počula som naň chváli a máme to najbližšie. S rodinou by sme si užili krásne prostredie a výlety. 🙏🙏🙏

delina
6. jún 2019

Minuly rok sme lenosili v Sitne, slovenskej verzii dovolenky pri mori. Tento rok by som preferovala Atrium a prechadzky a light turistiku s detmi.

riava01
6. jún 2019

prajem pekný deň 🙂 ja si želám pobyt v hoteli Sitno, navštívíť krásnu prírodu s mojimi láskami.

xaja84
6. jún 2019

Zopakovali by sme Hotel Sitno kedze naposledy ked sme boli, dcerka mala 2 roky a vtedy sa bala Kopka a Svetlusky a teraz stale "pili" usi s tym, ze uz sa ich neboji a chce s nimi tancovat 🙂

mishkka
6. jún 2019

Jadnoznacne hotel Átrium v Smokovci...ideálna poloha,nádherné Tatry a úžasný hotel so skvelými animátormi a službami...milujeme to tam 😍😍😍😍😍

osiatko26
6. jún 2019

Hotel Sitno ;) keďže na neho počúvam len samé chvály ;) a radi by sme to aj. Vyskúšali s drobcom ktorý má 8 mesiacov by to bola jeho prvá dovolenka ;)

evagy
6. jún 2019

hotel Atrium v Novom Smokovci, máme radi Tatry

alexandraprib
6. jún 2019

Určite by som si zvolila Sitno v Stiavnickych vrchoch. S manželom to tam mame radi, ale s malým sa nám tam za rok a pol ešte nepodarilo zájsť. Chceme mu tam však všetko poukazovať keďže prostredie je nádherné.

simaxxx
6. jún 2019

Pekne by bolo vyhrat pobyt v Hoteli Atrium. Milujem hory tak aj koli tomu.

sight
6. jún 2019

Hotel Sitno a vybrala som si ho z dôvodu spomienok na detstvo. Pamätám si, že moja prvá dovolenka s rodičmi bola práve v Štiavnických vrchoch priamo pri jazere Počúvadlo. Rada by som sa tam vrátila nielen v spomienkach a ukázala tieto miesta aj môjmu synovi.

xjanulkaax
6. jún 2019

Hotel Sitno, milujem Štiavnicu a jej okolie, nie sme až tak ďaleko od nej, chodíme tam niekolkokrat do roka, v každom ročnom období, proste je to láska, závislosť, droga, pokoj, relax, úplne vypnutie z každodenného života a vychutnavanie si chvíľ s rodinkou 🙂 priznám sa, ze zrovna na tomto mieste sme ešte neboli a je najvyšší čas to zmeniť a zrovna min. týždeň som si tento hotel s úžasom obzerala 😍

lussia151lucia
6. jún 2019

Ja by som uvítala hotel Senec, z dôvodu že by sme potom mali odtiaľ bližšie naštíviť našu vzdialenú rodinu. A že o Slnečných jazerách som počula samé chvály. Síce sme neboli ešte v žiadnom spomínanom Trinity hotely a potešil by hociktorý čo som pozrela na stránke som príjemne prekvapená a naše 2 deti by boli určite nadšené s dovolenkou v babyfriendly hotely. Deti by si užili svoje a my by sme si oddýchli.

ikusik91
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel atrium v smokovci, kedze sa chystame pochodit si aj tatry, to by bolo sprijemnenie vyletov. A sla by som s buducim manzelom a nasim prvym syncekom. Este sme spolu ako rodinka ubytovani neboli, tak by sme sa velmi potesili.

lajlita
6. jún 2019

vybrali by sme si Sitno. S deťmi (3r a 10mes) sme ešte nikde neboli ubytovaní, tak by sme chceli skúsiť 🙂

zabcagabca
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels na Sitno mame referencie a je blizsie, ale urcite by sme si to uzili aj v Smokovci.

wimi
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels nuž, teraz som "dostala slinu", ako sa hovorí 😂

marlenka112
6. jún 2019

Hotel Sitno, počuli sme len chvály. Krásna príroda a vzdialenosť tak akurát, aby to naši traja drobci zvládli.

akki6
6. jún 2019

Vybrali by sme Senec, je to od nas najblizsie a okupali by sme sa na jazerách : D dcerka by si urcite uzila animacný program :D

slavuska237
6. jún 2019

Mne by bolo úplne fuk kam 😂🤦 ešte sme neboli v žiadnom 😊 senec ma láka kôli pláži. Keďže som nebola ani pri mori pre mna su tie pláže magnet 😍 atrium ma láka kôli Tatram je to fakt top miesto. Minule sme sli na trápne Štrbské pleso, vystúpili z vlaku a šli úplne opačne. A vôbec nám nevadilo že na miesto 20m ktoré sme boli vzdialene sme sli takých par km 🤦 ženy 🙏 no a Sitno ma láka viete pre čo? Lebo sa mi neuveriteľne páči pesnička so spievankovom zo sitna! 🙏Sindrom matky 👌 takže tak. Milujem prekvapenia 🙈 preto, v prípade výhry sa rada nechám prekvapiť 😍 keď ovšem majú dostatočných animátorov pre tieto tri blesky 👌 ktoré sú v pokoji a ticho ...len keď su pripútaný a spia ,🤦🙈👌😍👌

arion92
6. jún 2019

Pre nás by bol najvhodnejší hotel Atrium v Novom Smokovci kvôli vysokohorskému prostrediu, ktoré dobre pôsobí na nášho syna s jeho dýchacími problémami

lufinka83
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels hotel Sitno...nadherna priroda nas laka najviac.