SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Vybrala by som si Sitno alebo Senec, tam sme este neboli 🙂
Neboli sme v zatial v ziadnom z Vasich hotelov, ale kedze Novy Smokovec mame blizko a pozname to tu, urcite by sme si vybrali Senec alebo Sitno, aby sme spoznali nieco nove, prirodu, prostredie...
Hotel Senec kvôli vode, už sa tam chystáme dávno, žiaľ sme sa tam ešte nedostali 🙂
ak sa stastie unavi a sadne na nas 🙂, vybrali by sme si hotel Atrium. Senecke jazera mame blizko, pri Stiavnickych vrchoch mame starych rodicov, ale Tatry nase deti este nemali prilezitost zazit a my sme tam tiez uz roky neboli, urcite by to bol skvely zazitok 🙂
ATRIUM-je k nám najbližsie,deťom sa tam páči,prostredie,wellnes,strava perfektné.Aj keď by som veľmi rada vyskúšala SITNO, len je ďaleko
Vyberam Hotel atrium novy smokovec preto lebo je to v nasich krasnych vysokych tatrach
Radi by sme navštivili hotel Sitno. Su tam užasne atrakcie pre deti, nadherne prostredie, bazeny, nadherne čiste izby, mily personal. Je to skutočne babyfriendly. Deti by si to poriadne užili 😊
@patricia_trinityhotels hotel Sitno 🙂 radi by sme ho vyskúšali, pretože sme ešte nemali tú možnosť a zrelaxovali 🙂))
Ja by som si vybrala hotel Atrium koli nasim krasnym Tatram
Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰
Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰
Nový Smokovec a okolie je najkrajšie miesto na Slovensku ♥
Teda pre môjho manžela isto, keďže pochádza z Tatier...
Jemu by som dopriala výhru, zato, že sa o mňa a naše dve malé deti tak krásne s láskou stará 😘 nakoľko ja som ešte na Rodičovskej dovolenke on pracuje, aby nám mohol zabezpečiť všetko, čo potrebujeme...
Žiaľ, v januári mal ťažký úraz ☹️ tak relax by sa mu hodil na regeneráciu. Brali by sme to ako dovolenku 😍
Držím palce, aby sa šťastie usmialo aj na nás 😊
Jednoznacne hotel Atrium. Rada by som ukazala detom Tatry. A kedze nie su este schopne celodennej turistiky, vyuzili by sme vsetko co pre ne hotel ponuka 😀
Chcela by som ísť do hotela Sitno, Štiavnické vrchy sú krásne miesto na dovolenku a oddych, určite by tam bolo krásne a super výlety v okolí 👪👪👪🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Chcela by som ísť do hotela Sitno, Štiavnické vrchy sú krásne miesto na dovolenku a oddych, určite by tam bolo krásne a super výlety v okolí 👪👪👪🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ak by sme mali taku moznost,urcite by sme si vybrali Atrium vo Vysokych Tatrach. Bola by to velka pomoc pri 👦synovej zacinajucej laryngitide- kvoli vysokohorskemu vzduchu. No a zarovej pekny 🎁darcek pre 👧dceru k narodeninam. A samozrejme,ze su nan aj vyborne recenzie.👌
V hoteli Sitno by sme si určite užili!😉👨👩👧
Senec máme veľmi ďaleko, takže vybrala by som hotel Sitno. To by bol výlet aj pre manžela, nakoľko má rád aktívne výlety. 🙂
Vybrali by sme si hotel Senec kedže sme tam este v okolí neboli. A deti by sa vode určite potešili.
U nas by vyhralo Sitno-Senec mame za rohom,v Tatrach sme uz parkrat boli a radi objavujeme nove.Slovenska priroda je krasna.

Vybrala by som si Sitno, máme to blizsie z Kosic a podla fotiek je tam velmi pekne.