SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

@patricia_trinityhotels my s nasimi deckami by sme si urcite vybrali vysoke tatry...a preco?...zije tam totiz Obor Tatroš...a velmi by ho chceli vidiet...a kto je obor tatroš?...je to velky obor ktory nema rad turistov ktori robia neporiadok v tatrach...ale inak je to mily panko 😁 ...
My by sme isli urcite do hotela Sitno, neboli sme tam sice este nikdy, ale znami boli a tak ho vyspievali, ze som si povedala, ze tam isto raz pojdeme. Urcite by sme isli na turistiku, do wellnesu, zahrali si bowling a v neposlednom rade podla recenzii sa aj vyborne najedli🙂
Ja by som si určite vybrala Atrium v Novom Smokovci. Boli sme pred pár týždňami s deťmi 1x v Tatrách, ale za pár dní sme nestihli prejsť všetko, čo Tatry ponúkajú, preto sa tam chceme určite ešte vrátiť.
Kazde leto travime vo Vysokych Tatrach, takze hotel Atrium by bol pre nas najidealnejsi.
@patricia_trinityhotels Dobrý večer, ak by sa pošťastilo, bolo by super, výhra by potešila tento rok prvý krát sme si neobjednali dovolenku vo Vašom hoteli cez leto a je to ľúto, nejako nám to nevyšlo a výhra by veľmi pomohlo, veď práve 11.6.2019, mám ja mamina 45.rokov, krásny darček, a ak sa aj nepošťastí nevadí, musím povedať, že u Vás je stále super, a určite najmä v Sitne bolo super, ústretový personál, príjemné prostredie, super detský kútik a oddychnielen fyzicky aler najmä psychycky, to je to, že u Vás vždy nájdeme
Všetky Vaše hotely su na perfektnej úrovni a velkým benefitom je to, že sú to hotely pre deti... Hotely zamerané hlavne na ich komfort, pohodlie, je tam vždy veľa zábavy a deti si odnesú kopu zážitkov .A ktorý z Vašich hotelov by sme si vybrali my? No velmi ťažko vybrat, ale vyberáme Sitno 😁
@irenaliza treba skúšať štastie, ĎAKUJEM za krásny príspevok❤ a hneď ste v hre 🙂 Losovanie je taká náhoda, že šanca je rovnaká či už ste náš verný klient alebo niekto, kto o našich hoteloch číta prvýkrát 🙂 držím palce
Átrium v novom Smokovci. So 4 ročnou dcérkou by sme si tam pekne oddýchli.
@patricia_trinityhotels Jasné, ďakujem, možno sa šťastie usmeje ak nie nevadí, Vaše týždne tu na MK su vždy super a pobyt v hoteloch , tiež, nech sa darí a prežijete s dcérkou ešte
Ja by som si vybrala Sitno,boli sme raz poblizku a je tam fakt krásne😍
Ja by som si vybrala určite Atrium a Starý Smokovec, tento hotel sme objavili náhodou pred piatimi rokmi, keď sme si chceli objednať nejaké ubytovanie v Tatrách cez polročné prázdniny. Všetko odporúčané našimi známymi bolo obsadené, tak to bola naša riskantná voľba na poslednú chvíľu. Nikdy toho nebudeme ľutovať, pretože sa Hotel Atrium stal našim najobľúbenejším hotelom. Stále sa niečo vylepšuje, personál je veľmi milý, postele sú úplne úžasné, hrací kútik bomba, tobogány a kúpanie si deti nevedia vynachváliť, každý raz sa naučia niečo uvariť v kurze varenia, okolie senzačné (v zime je na skok lyžiarske stredisko ideálne pre deti Jakubkova Lúka, poprípade Tatranská Lomnica autom - ak ste náročnejší lyžiari, sánkarska dráha z Hrebienka, ľadové sochy) a čo najviac odporúčam je vyskúšať masáž s neskutočnou atmosférou... Hotely Trinity majú úžasný vernostný systém. Pri prvej návšteve sme ich vernostnú kartičku zdvorilo odmietli, ale pri druhej návšteve sme ju začali využívať a vďaka nej máme zľavy na pobyty a rôzne výhody.... Od detí počúvam o dovolenkách len dve otázky, kedy zasa pôjdeme do Egypta alebo do Atria? To hovorí za všetko...
Z viacerych uhlov si vyberam Atrium Novy Smokovec:
* z dôvodu častých zápalov dychacích ciest našich dvoch pokladikov (klima a zdravý vzduch)
* je to od nás z juhovýchodu najbližšie=230 km 🤦
*AJ pre deti full vý(zá)bava, Aj pre nás 😊
Výhra by potešila🌲🚴♂️🤼♀️🤽♀️🤾♂️⛹️♀️🤸♂️🤹♀️👨👩👧👦🌲🤳
Ja by som vybrala hotel Sitno. Je tam nadherna priroda okolo hotela a vela aktivit pre deti v hoteli a bazeny su parada. Minuly rok sme tam boli a vsetko bolo super.
Hotel Sitno. Paradna lokalita,siroke moznosti pre zabavu pre nase deti,bazen a ine sportove moznosti.
@patricia_trinityhotels za nás hotel Atrium v Novom Smokovci. Prečo?
Pretože nieje nič krajšie ako naše Tatry... P
Pretože je tam krásne a príjemne vďaka usmiatemu ,ústretovemu personálu...
Pretože človek sa rád vracia tam kde sa cíti dobre..
Pretože príroda je tam tak krásna, že to berie človeku dych i srdce zároveň.
Pretože môj muž a ja sme s lesom, horou spojený. A nakoľko bola naša prvá dovolenka práve tu tak by to bolo krásne pripomenutie našich začiatkov...
Pre rodinku by som vybrala hotel Sitno. Pri Senci bývame, Vysoké Tatry sme už navštivili, ale Štiavnické vrchy sú zatiaľ pre nás nepreskúmanou oblasťou. Dcérka by sa určite tešila na novú výpravu, šantenie v bazéne a hlavne na hotelový detský kútik, ktorý by v prípade nepriaznivého počasia bol pre nás rodičov veľkou záchranou. Manžel na gastronomické zážitky v hotelovej reštaurácii. No a ja? Pozorujúc svojich najbližších by som si aspoň na chvíľku užívala ten slastný dovolenkový pocit ničnerobenia - nevarenia, neupratovania, neprania a nestarania sa.😉
Vybrala by som pre našu rodinu hotel Atrium v Novom Smokovci, pretože moje deti ešte neboli vo Vysokých Tatrách a určite by sme si to celá rodina užili...
Radi by sme išli do Sitna. Bol tam brať s deťmi a veľmi sa im páčilo. 🙂
Dobry den. Ja by som rada s rodinou navstivila hotel Senec...a preco Senec? Lebo som tam travila cele detstvo...a s mojou malou sme tam este neboli....a hned som dostala chut na langos a tocenu zmrzku ;) hotel vyzera skvele a prostredie je tam super tak by bola bomba!
Hotel Sitno, uz davnejsie o nom uvazujem. Nadherna priroda a okolie Stiavnickych vrchov su pre nas dokonalym miestom na relax. 😉
Vybrala by som hotel Sitno, ešte sme neboli, ale samé chváli počúvam, synček by si to užil, hlavne prírodu a to kúpanie...
Hotel Sitno sa nam paci,potrebuheme si uzit prazdniny a tento sa nam velmi paci
Pre moju rodinku by bol tým najlepším hotelom z týchto troch hotel Atrium v Novom Smokovci. Tatry milujeme, hlavne nás 5 ročný syn. Celý rok pocuvam, kedy pôjdeme na dovolenku do Tatier? V týchto našich veľhorách si vždy veľmi oddýchneme, načerpame veľa pozitívnej energie, spoznáme vždy niečo nové, poobdivujeme krásnu tatranskú prírodu, samozrejme lanovku tiež nevynechame, to by pre syna nebola tá správna tatranska dovolenka. 😁
Určite by to bol Atrium hotel. Môj 6 ročný syn si ho nevie vynachváliť
Vybrali by sme si hotel Senec. Radi trávime v týchto horúcich dňoch čas pri vode. Výhra by nás veľmi potešila ❤🙂😍
Hotel Senec, to by moje vodne zivocichy najviac potesilo ❤️💙
Jeeeeej, hotel ATRIUM 🙂 urcite si s mojim 5 rocnym dietatkom prosime tento hotel, nakolko zboznujeme Vysoke Tatry ale hlavne pozna moje dieta tento hotel z internetu vdaka DOROTKE Z FIDORKOVA, ktora vas navstivila 🙂 jednoducho to zboznuje a bola by v 7 nebi keby tam moze ist... Bol by to nadherny darcek k bliziacim sa 5.narodeninam 🙂

urcite hotel Atrium.do Tatier chodime s nasim synom uz 4 rok a vzdy je co spoznavat. V hoteli je komfort,oddych a krasna lokalita😉