icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
la_joie
7. jún 2019

Rozhodne v hoteli Sitno. Už od úplného malička som chodila s našimi do Štiavnických Baní a pokračujeme v tom už aj teraz s mojimi deťmi. Milujem to prostredie,okolie, Štiavnicu,ale aj dedinku Štiavnické Bane...a zažiť dovolenku s mojou rodinou v tak parádnom hoteli v tom (pre mňa) najkrajšom prostredí na Slovensku by bolo úplná paráda! 🙂

patulienkab1
7. jún 2019

Svoju výhru by som uplatnila v hoteli Atrium, pretože
* milujem Tatry, pripomínajú mi časy chodenia s terajším manželom
* moje deti ešte Tatry nenavštívili (teda ani žiadny hotel 🙂)
* sme kreatívny, a v ArtClube by sme sa iste "vybláznili" dosýta
* atrakcií v okolí je ozaj dosť, každý by si prišiel na svoje
* relax-bazén ,výrivka, sauna - všetko slovíčka ako z rozprávky 🙂
* chvály na animátorov a stravu...Áno, toto by sa nám všetkým páčilo !!!

elinka2311
7. jún 2019

Radi by sme navštívili aj my Sitno, ešte sme tam neboli a počúvame samé chvály........

jami33
7. jún 2019

Jednoznačne hotel Atrium, krása našich hôr nás vždy fascinovala. S rodinou netuzime po ničom inom ako po dovolenke na Slovensku, a najlepšie v Tatrách. Bola by to naša prvá dovolenka v našom spoločnom zivote, a rovno na mieste ktoré sa nám všetkým páči. ❤️❤️

lentilka46
7. jún 2019

Zvazovala by som medzi hotelom Atrium v Novom Smokovci, kedze Vysoke Tatry su moja srdcovka a hotelom Sitno, kedze by sme dovolenkovali s celou rodinou a deti miluju vodu. Konecne rozhodnutie by padlo po devate s manzelom, ja sa neviem rozhodnut ani teraz.

majkado
7. jún 2019

Nam by sa páčilo vsade, ale tak Hotel Sitno, pretoze sme o nom vela dobreho poculi, je blizko Banská Štiavnica, ktorú sme chceli bližšie preskúmať

barbora_t
7. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Sitno 🙂 velmi ma laka priroda naokolo, nakolko som tam nikdy nebola 🙂 snad sa nam podari ist tento rok aspon na par dni niekam tu u nas na Slovensku 🙂

kaila1
7. jún 2019

Voľbou č.1 pre nás je hotel Senec. Skvelá lokalita a animačný klub, kde sa detičky zabavia a rodičia si môžu oddýchnuť. 🙂

lenni2
7. jún 2019

Zatiaľ sme navštívili párkrát hotel Sitno. Ale radi by sme skúsili hotel Senec a jeho pláž 🙂

nelka0601
7. jún 2019

Vybrala by som hotel Sitno, kvoli prirodd ,wellnesu a tomu krasnemu prostrediu jednoducho.Este v zivote sme nic nevyhrali bolo by to krasne tam byt prvykrat uz aj s nasou dcerkou 🙂

modrysonik
7. jún 2019

Hotel Atrium. Ešte nemáme vybranú dovolenku na Slovensku na tento rok, ale hotel, lokalita a recenzie návštevníkov sú presne to, čo by sme očakávali my dospelí aj deti od tej našej vysnívanej. Tak snáď to výjde. 🙂

zuzanka2017
7. jún 2019

Ahoj, ja viem, že by sme si rodinu vychutnali na ktoromkoľvek z uvedených miest 🌞

katarina28
7. jún 2019

Určite by sme si vybrali hotel Sitno, je umiestnený v prekrásnom prostredí a samotné vybavenie hotela predurčuje zaslúžený oddych a relax....to všetko však viem len z recenzii, este sme tam neboli a preto v pripade výhry by sme sa maximálne potešili 😊

margaretinka
7. jún 2019

Chcela by som vyhrat pobyt v Hoteli Atrium v Novom Smokovci . Bola by to pre mna uzasna a prva dovolenka tohto roku. 😍🙏🍹🌴☕

kikaaa121
7. jún 2019

Hotel Atrium v Novom Smokovci určite lebo zbožňujem vysoke Tatry hlavne tu krásnu prírodu naokolo a čerstvý vzduch vždy sa rada vraciam do tatier predtým sme chodili len s mužom teraz máme už 2 dcérky tak už by sme zobrali aj ich 🙂

virivka
7. jún 2019

Ja by som využila výhru v hoteli Sitno. Ešte som tam nikdy nebola, zato manžel tam bol služobne a chválil si.

slavkicek
7. jún 2019

Určite v Sitne, pre nás naj hotel na Slovensku 🙈

iva567
7. jún 2019

Vybrali by sme si hotel ATRIUM. Ked sme tam boli s detmi, velmi sa im pacilo uplne vsetko. Pri odchode boli aj slzicky 😊, tak strasne by este boli zostalu a slubili sme im ze urcite sa este niekedy vratime pozriet Skalka a Ozvenku...

denisa2019
7. jún 2019

O Sitne počuli deti veľa povestí a je pre ne rozprávkovým vrchom. My dospelí sme počuli, že je ta m krásne prostredie, a vieme, že všetky 3 hotely sú na vysokej úrovni, takže sme za Sitno.

sisi208
7. jún 2019

hotel Atrium v Novom Smokovci, lebo to by sme mali najbližšie a radi by sme sa tam vybrali ako rodina ❤ počula som dobré referencie na tento hotel tak radi by som sa o tom presvedčili aj sami🍀

ivankaberrynka
7. jún 2019

Jednoznačne hotel Sitno. Máme to blízko, Vyhne sú v krásnom prostredí. Bola som tu kedysi dávno ešte ako mladá slečna, no odvtedy hotel prešiel obrovskými zmenami. Teraz by som ho opäť rada navštívila s mojou rodinou.

adoela
7. jún 2019

Vybrali by sme Senec, deti milujú kúpanie a okrem toho je najbližší k nášmu bydlisku.

vladamo
7. jún 2019

Tak určite by to bolo Sitno,tam sme boli pred dvomi rokmi a sama spokojnosť...naozaj hotel stvorený na letné dovolenky pre rodiny s deťmi ..boli sme aj v Tatrách v atriu,ale mali sme asi smolu,lebo i napriek tomu,že to bolo leto a prázdniny,veľmi málo detí bolo a tak sa aj animatorky správali,takže Atrium nás nejako neoslovilo....ale do Sitna by som.aj hneď išla🙂)))

@patricia_trinityhotels

usiak30
7. jún 2019

Vybrala by som si hotel Senec, lebo sme na Slnečných jazerách ešte neboli. Naše baby by sa zahrali pri vode 😀 a syn by spoznával okolie😍

deniska14
7. jún 2019

Vybrala by som hotel Senec pre nasu rodinku...tam sme este neboli. Sme z vychodu tak casto na zapad nechodime...deti uz podrastli tak by sme urcite zvladli aj dlhsi presun...a nase deti miluju vodu a kupanie😍

ajushka9
7. jún 2019

Nasu minirodinku by veľmi potesila vyhra a vybrali by sme si Trinity Hotel Sitno, milujeme prírodu Štiavnických vrchov ale aj dostupnosť či vybavenosť ktoré okolie ponúka ❤️

jelus
7. jún 2019

My by sme si vybrali hotel Atrium, a to preto, že je v Tatrách. Všetky hotely maju skvelé recenzie, no zatiaľ sme ešte nemali tu možnosť ich vyskúšať.

lienkaam16
7. jún 2019

Tak pre nás je srdcovka Atrium... pobyt v krasnom horskom prostredi... moznost uzivat celorocne a uzivat krasu prirody a okolia.