icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
kika1989
9. jún 2019

Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰

kika1989
9. jún 2019

Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰

kika1989
9. jún 2019

kika1989
9. jún 2019

kika1989
9. jún 2019

kika1989
9. jún 2019

kika1989
9. jún 2019

kika1989
9. jún 2019

jajkakk
9. jún 2019

Radi by sme navštívili Senec, keďže bývame pod Tatrami, privítali by sme zmenu. Milujeme vodu, plávanie.... to by bolo super, hlavne deti by sa nesmierne potešili. Samozrejme, aj turistika v horách je super, ale to si užívame pomerne často. Preto nás to ťahá k vode...

mo_gu
9. jún 2019

@patricia_trinityhotels urcite by sme si vybrali hotel Senec. Mali sme moznost tam byt raz ubytovaní sle len na jednu noc a bolo to skvele. Citila som sa ako na dovolenke v Chorvátsku nie na Slovensku. Dcéra mala vtedy asi 3 roky. Potešilo nas menu pre deti v reštaurácií, animátorov sa vtedy este bála, bazén ani pláž sme nestihli vyskusat. Takze by som sa velmi rada vrátila v case ked uz ma 7 rokov a druhy drobček par mesiacov.

dasiacik
9. jún 2019

@patricia_trinityhotels Ja som presvedčená, že každý z hotelov má čo ponúknuť. Minulý rok sme boli v hoteli Átrium a teda, poviem Vám, boli sme všetci nadšení. Ubytovanie čistučké, výhlad z izby prekrásny, strava perfektná. Deti si mohli samé nakladať na tanierik, čašníci sa o nás pekne starali a jedlo bolo veľmi chutné. Animácie do detailov premyslené, deti sa nestihli nudiť. TOP je najmä poloha hotela, odkiaľ má človek naozaj veľmi blízko vydať sa s deťmi na turistické potulky po Tatrách.
Ako človek milujúci prírodu a zároveň aj vodu by som mala celkom problém vybrať si z dvoch zostávajúcich hotelov. Sitno ma láka kvoli prírodným krásam okolia, Senec zase kvoli aquaparku. Čo sa služieb týka, nepochybujem, že sú všade také TOP ako v Átriu. Čiže, ak by som sa mala rozhodnúť, ktorý z hotelov najbližšie navštívim, bolo by to ťažké, ale o kúsok ma to asi viac ťahá do hôr - čiže hotel Sitno 🙂

christies
9. jún 2019

Hotel Atrium v Smokovci, este sme v nom neboli. Chceli by sme vyskusat sluzby v hoteli. Tatry mame radi, hlavne nas syncek.

danielka_danielka
9. jún 2019

@patricia_trinityhotels Tesime sa rodinka,ze je tu opat krasna vyhra. Boli sme u Vas aj v hoteli Atrium.aj v hoteli Sitno a je tam uzasne.A kazdy ma svoje caro.Hotel Sitno je v krasnych Stiavnickych horach a je uzasny celorocne a hotel Atrium ma krasnu polohu v Tatrach.Jaaj krasna vyhra by to bola a vyuzili by sme ju v hoteli Sitno a ak by sme este zastihli krasne pocasie,uzili by sne si vela vonku,zabavili sa vsetci s perfektnymi animatormi,zaplavali v bazenoch,poprechadzali sa a objednali si kavicku a drink,ktore nam vzdy radi prinesu Vasi usmiati casnici.
Sutaziim.Dakujem a zelam.krasny dnik😊

lucku
9. jún 2019

Hotel Sitno, radi by sme išli pozrieť krásnu prírodu, ešte sme tam neboli.

lenucha121
9. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som si atrium, boli sme tam s manzelom este ako bezdetni, a teraz by sme radi dovolenku v tomto skvelom hoteli, s uzasnou polohou dopriali aj detom

siu38
9. jún 2019

Určite hotel Sitno.Mali sme to v pláne tohto roku.Ale termin aky sme si vybrali uz bol obsadeny

lenkavalova
9. jún 2019

Milujeme Tatry, takže rozhodne Atrium hotel

domcaclothing
9. jún 2019

Jednoznačne Atrium v Novom Smokovci 🙂
Každé prostredie má niečo do seba, bez pochyby... ale Vysoké Tatry sú, pre nás, proste pýchou Slovenska. Určite by sme sa však potešili každému jednému z ponúkaných hotelov a vedeli by sme si ktorýkoľvek pobyt užiť naplno🙂

monika_nm
9. jún 2019

@patricia_trinityhotels
Mila Patricia,dakujeme,ze nas vzdy tu dievcata na koniku potesite kazdy rok takouto uzasnou sutazou.Velmi sa tesim,ze sa mozene zapojit aj my a skusit stastie ci sa na nas neusmeje.Tak sa zapajam aj ja za svoju rodinku.V hoteloch Trinity je uzasne,clovek sa sem velmi tesi a ani domov sa mu nechce ist,nase deti su tu velmi stastne.A veru tazko si je aj vybrat,lebo pozmame aj hotel Atrium.v Tatrach aj hotel.Sitno.A snazime sa nasetrit korunky,aby sme mohli ist a zobrat deti a aj krstniatka.Som stastna,ze nase male ale krasne Skovensko ponuka take super dovolenky,kde si to vsetci uzijeme,vyborne zabavime,pochutime si na dobrotkach a hlavne si mozeme uzit ten vzacny cas,ktoreho je malo,lebo je pocas roka vela povinnosti.Takze velmiiiii by sme sa potesilii vyhre a aspon vikendik by sme si uzili v krasnom Sitne a tesili sa z krasneho prostredia,perfektnych animacii,vynikajucej stravy,odpocinku a,ze tu stretavame usmievavych casnikov a aj ostatnych zamestnancov,ktori robia s radostou svoju pracu.Presli by sme po.okoli,zahrali bowling,deti by sa vysantili v kutiku a bazenoch a vecer si krasne oddychli a rano sa tesili na nove aktivity.Dakujeme za moznost sutazit.😊

gammaray
9. jún 2019

Hotel atrium,lebo je milý

vierkaaa85
9. jún 2019

Hotel Sitno je nasim snom..a hlavne nasho drobca,pretoze vzdy ked pustame dvd Spievankovo a vidi ten vodny svet a vsetko ako z rozpravky tak strasne tuzi ist tam..snad sa nam to raz podari 🙏 roky sme nikde na dovolenke neboli kvoli zdravotnym problemom maleho tak snad sa nam to coskoro podari a pojdeme niekam len my traja ❤

kiak0
9. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno bola by to pre nas dokonalá dovolenka, počúvam na neho same pozitíva a chváli 🙂

kuchtova28
9. jún 2019

Ja by som vybrala Senec, nikdy som tam nebola, aspoň by sme deti zobrali niekam ďaleko od nás

sid515
9. jún 2019

Hotel Atrium, Tatry, dokonalý oddych pre rodinu 🙂

skalar
9. jún 2019

Asi by to bolo Atrium. Tam sme este neboli a do Tatier chodime radi aj ked je to trosku dalej

lenkavalova
9. jún 2019

Určite Atrium hotel. Môj malý tam bol s exmanzelom a veľmi sa mu páčilo. A keďže toho roku more z finančných dôvodov nevyjde, tak by sme radi išli aspoň do tatier

clepelka
9. jún 2019

V podstate by som išla kamkoľvek, hlavne že by sme boli s rodinou spolu. Ale keby mám vybrať, tak asi Atrium, lebo Vysoké Tatry milujem. A učíme láske k horám aj našich chalanov 😍

lucia18121
9. jún 2019

@patricia_trinityhotels bola by som velmi vdacna, keby sa nam podarilo vyhrat pobyt v hoteli Atrium v novom Smokovci, s manzelom chodime vela po Tatrach, no teraz pri dvoch malych detickach na to nemame moc financie, bol by to zaroven krasny darcek k nasmu vyrociu svadby ktore mame 22.6 😊😊😊. Drzime palce vsetkym

lucik194
9. jún 2019

za mna by to bol hotel sitno, nakolko som z bratislavy a senec mame blizko, na liptov chodime na chalupu a to je do tatier coby kamenom dohodil, na stredne slovensko vobec nechodime tak by sme si rozsirili obzory....

lubka0805
9. jún 2019

Ja by som si určite vybrala hotel Atrium kvôli polohe a do Tatier sme chceli ísť už dávnejšie.