SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Hotel Sitno, je to môj sen pre dcérku od kedy sme videli spolu klip Spievanky a Zahrajka 🙂 je to tam nádherné
Išli by sme do hotela Sitno.
Boli sme dvakrát a neboli sme spokojní, vraj sa však výrazne zmenila kvalita služieb, rada by som sa o tom presvedčila 🙂
Hotel Sitno....dcerke slubujem uz dlho ze tam pojdeme,len nam to stale nejak financne nevychadza. Vyzera to tam uzasne 🙂
Ahojte jednoznačne srdce Štiavnickych vrchov 🙂 hotel Sitno, dlho som hľadala na internete a tento hotel je podľa mňa najbaby friendly.. Momentálne mimo našich fin moz istí keďže som na materskej
Hotel Atrium,a hlavne kvoli syncekovi pretoze sa mu tam velmi paci ihrisko.hrad skakaci a bazen a virivka
Vybrala by som si hotel Sitno,pretože sme ho ešte nenavštívili a čítala som na neho iba samé dobré recenzie a fotky z neho aj z okolia vyzerajú úžasne 🙂
Tak za nás by to bol urcitehotel Atrium v Smokovci. Tatry mame veľmi radi a hlavne pre našich chlapcov ktorí si tam preliecili svoje dýchacie potiaze. Vždy sa odtiaľ vrátime zdraví a aj deti zažijú Super zážitky. Dakujeme.
hotel sitno alebo hotel atrium 👍👍
Huraaa,hura tesime sa a do sutaze sa zapajame.Vyhrat pobyt v Trinity,to je sen malych a velkych.Deti sa uz tesia,maskoti ich zabavia a my velki sa posadime a dobroty si vychutname.Trinity ma resorty,ktore konkuruju aj pobytu pri mori.Vsetko mi tam najdeme,wellness,bazeny,dobre mnamky a aj super animatorov a usmiatych zamestnancov.Vybrat si my krasne vieme,hotel Sitno aj Atrium je rozpravkovy.Sitno hotel najlepsi je v lete a hotel.Atrium si vychutnat v krasnej bielej zime vieme.Boli sme uz u Vas v obidvoch a veru domov sa nam nechcelo.Keby sme vyhrali,s radostou by sme cestovali aj cez pol Slovenska.Vybrali by sme si Atrium,lebo v zime je tam hej.Dobre mnamky by nas cakali,maskoti by nas vitali.Lyzovacku by sme si uzili, vo wellnesse by sme sa vyjasili a k tomu dobra postielka a usmiati zamestnanci,to si clovek rad uzije.Som.velmi rada,ze sa bam podarili nasetrit korunky a mohli ist k Vam v zime na par dni aj s nasimi rodicmi a vsetkym sa nam velmi pacilo.A krasny bonus je,ze hotel.Atrium v nasich carovnych Tatrach je.Tesime sa na losovanie a mozno sa stastie na nas usmeje aby sme si rodinka uzili krasny pobyt v Tatrach,v baby fiendly Atrium.Recenzie vzdy su skvele a aj ja sama Trinity Resort rada odporucam.Drzim vsetkym sutaziacim palceky,vyhra by nas velmi potesila,dakujeme😊🍀
Ja by som si vybrala hotel Sitno, v okolí je krásna príroda.
Hotel Sitno,kedze sa ako rodina s dvomi malymi detmi nikam nedostaneme toto leto,kebyze nahodou aj tatik (traktorista) dostal volno.ale ze je prekraaaasny.rovnako aj Atrium v Smokovci.je uz na zozname mojich tuzob,snad sa niekedy podari
Hotel Sitno mame radi nove miesta a tam sme ešte neboli 🙂 keďže mame malinku bol by to ideálny darček pre nás keďže sme v zahraničí a v lete budeme na Slovensku 🙂
Určite by sme si vybrali Hotel Sitno, vyzerá to tam nádherne. Počula som naň ho samé dobré recenzie. V Senci bývame takže určite by sme chceli ísť na dovolenku trošku dalej.
Mame trochu neprijemnu skusenost s jednym nemenovanym hotelom, ktory sme v minulosti navstivili s nasim dietatkom. Sme presvedceni ze skvela reputacia trinity hotels je naozaj pravdiva a my by sme mohli zazit krasnu rodinnu dovolenku na mieste ktore vsetky deticky vita s otvorenou narucou. Verime ze taky by bol aj Vas hotel ATRIUM, ktory by sme si v pripade vyhry vybrali. Dakujeme .Lenka s rodinkou : -)
Hotel Sitno je náš favorit 🙂 vyzerá to tam nádherné a snáď sa nám tam raz podarí ísť
Vybrali by sme si urcite hotel Sitno, raz sme mali moznost vykusat ich wellnes a bolo to fakt super, krasna priroda a super moznost vyzitia, a nasi drobci by sa urcite potesili animaciam, ktore hotel robi. Libi
Urcite su vsetky niecim zaujimave, no ja by som vybrala Sitno pre uzasnu prirodu. No a nebudem klamat,ze ma tiez ovplyvnila chytlava vydarena reklama so Spivankou a Zahrajkom. Tam zle byt nemoze 😎
Atrium Hotel v Novom Smokovci, mame to najblizsie a s malou 3mesacnou Dorotkou si Tatrt idealnym miestom na letny rodinny vylet.
SITNO,pre nasu krasnu prirodu a pamiatky
@patricia_trinityhotels
Tesime sa,ze je tu znovu krasna sutaz o pobyty v super baby friendly hoteloch Resortu Trinity.Velmi sa tesime,ze sa nam.podarili nazbierat uz peniazky a aj nam rodinka dolozila aby sme mohli navstivit Vas hotel Sitno aj hotel Atrium.A teraz kazdy rok pozerame,ake pobyty chystate aby ste potesili hlavne deticky a vymysleli im tak program,nech si dospeli mozu uzit v krasnom prostredi ci to Vyhni alebo Tatier krasnu a pohodovu dovolenku aspon na par dni v roku,uzit si s rodinkou vzacne chvile a nacerpat nove sily do.ostatnych dni v roku.Som.velmi rada,ze su taketo skvele moznosti dovolenky aj u nas na nasom krasnom Slovensku.Urcite sa oplati cestovat aj cez cele Slovensko,lebo.ked sa len trosku da,kazdy rodic chce dopriat svojim detickam krasne prazdniny a tie Resort Trinity ponuka a uzasne.Clovek.si tam uzije,dobrotky su od vymyslu sveta,wellness je paradny pre malych aj velkych.A vecer sa bowling zahraje a posedi na terase na pivku alebo nealku.A deti si aj kino uziju,vesele animacie kazdy den,pripadne perfektne vecicky v Art clube a vo Foodie vycaruju.Toto vsetko je vyborne.Ak bybsme vyhrali,vybrali by sme si hotel Sitno,lebo mame to aj celkom blizko,aj je to v krasnom prostredi a vsetko je tu na jednom mieste,vyborny program,same dobrotky,wellness na 1,proste vyborna dovolenka aspon par dni je tu.Sutazim pre nasu rodinku,dakujeme za moznost sutazit,vesely dnik zelame😍
Vybrali by sme si hotel Atrium-Tatry sú naša srdcovka,nádherná príroda,možnosť výletov do okolia...spoločná rodinná dovolenka by bola super☺
Rozhodne Atrium hotel. Tatry sú top
Vybrala by som Sebec, alebo hotel Átrium a venovala by som to vnúčatám k nedávnym narodeninam, spolu s rodičmi 😍🎁🍀
@patricia_trinityhotels Vyberame Hotel Sitno 😊 Poculi sme tolko dobrych referencii, ze tam jednoducho musime ist 😊😉
@patricia_trinityhotels Bola by som nesmierme rada moct stravit krasne chvile so svojim syncemom v Senci je tam krasne dovolekove prostredie a deti su tam vitane. Bola by to nasa druha dovolenka od jeho narodenia♥️

Toto by nebola moja volba, nakolko mame psika a ten by s nami nemohol 😢..ale kebyze vyhram, vyberiem si Sitno. Tatko by ostal doma so psikom a ja by som si isla uzit s detmi. Hotel ponuka tolko moznosti, ze by ich ani nenapadlo, ze nie sme komplet 😉
Hotel Sitno je jasna volba 😉 kedze mame skoro dvojrocneho drobca a cakame dalsi prírastok, rada by som si vysla este ako taka mala rodinka, zakial este vladzem. Po porode to uz bude narocnejsie (aj ked velmi verim, ze uz tak narocne to nebude - pri prvom sa musel aj manzel naucit varit, aby sme neumreli od hladu - jeden varil, druhy bavil) 🙂
@patricia_trinityhotels priali by sme si hotel Atrium, ako 3 sviste by sme sa tam s rodinkou citili, milujeme Tatry 🙂

Vybrala by som si hotel Atrium.Máme veľmi radi Tatry a ich čaro 😊