SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Hotel Senec koli lokalite a sukromnej plazi
@patricia_trinityhotels rada by som si vybrala hotel Sitno .. boli sme tam už dva krát a perfekt spokojnosť 🙂 radi sa vrátime .. tento krát už štyria 🙂
Vybrala by som pre svoju rodinku hotel Atrium v Novom Smokovci kvôli odporúčaniu môjho brata ktorý bol veľmi spokojný, hotel ospevoval, najmä babyfriendly program, ktorý by využili moje detičky. Ale nepohrdla by som aj ostatnymi keďže určite sú krasne a radi spoznávame nové veci, dakujem
Ja by som vybrala hotel senec, mame to blizko a kedze neradi chodime s detmi na dlhe cesty, toto by bolo idealne ☺
Každé ráno s Lukáškom počúvame pesničku zo Spievankova o hoteli Sitno,ešte sme tam neboli,veľmi radi by sme tam išli na výlet. Počuli sme,že je tam krásne,jedlo,služby sú perfektné.urcite by sme ostali aj v rezorte,a na prechádzku by sme isli do Štiavnice,ak by sme vyhrali,berieme zo sebou aj tri krsnatka z Prešova.😉
@patricia_trinityhotels Milá Patrícia.Je úžasné sa dozvedieť o tejto skvelej súťaži.Ja si vyberám hotel Senec, na základe vynikajúcich ba priam famóznych referencií od známych.Odporúčania na základe osobných skúseností sú pre mňa významným kompasom pre rozhodnutie sa.
Určite Sitno. Už dlhšie snívam o tejto lokalite, ešte nikdy sme tam neboli. Máme radi prírodu a tam je /vraj/ naozaj krásne. Radi by sme to tam zažili nazivo..
Keďže sme v žiadnom z Trinity hotelov zatiaľ neboli a čítam na ne samé chvály je ťažké si vybrať, ale mohli by sme začať napríklad hotelom Senec, pretože túto časť Slovenska zatiaľ preskúmanú nemáme 😉😁
@patricia_trinityhotels
stále rozmýšľam..., ktorý z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts si vybrať, hmmmm?
1. hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier? alebo
2. hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov? alebo
3. hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách?
Zatiaľ sme nenavštívili ani jeden z nich. Pozerám ponuky, pozerám, videá, pozerám galériu, pozerám referencie. Všetky sú úžasné, všetci sú spokojní a nadšení.
...a preto... v konečnom dôsledku, v hociktorom z nich by naša trojčlenná rodina našla pohodu, oddych, relax, zábavu a odniesla si všetky úžasné zážitky, ktoré v nás zanecháte. Hlavne, že budeme spolu - zdraví, šťastní a veselí😉
Za nas hotel Sitno. Milujeme Spievankovo, prírodu, dobroty, nabitý a akčný program, čistotu a uržatelnosť zdrojov 👍🙏❤
Hotel Sitno 😉 krásne prostredie , ešte sme tu neboli
Hotel Sitno 😉 krásne prostredie , ešte sme tam neboli 👪👪👪😍😍😍
Hotel Sitno 😉 krásne prostredie , ešte sme tam neboli 👪👪👪😍😍