icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
kika1989
10. jún 2019

Hotel Sitno 😉 krásne prostredie , ešte sme tam neboli 👪👪👪😍😍

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

kika1989
10. jún 2019

evica2018
10. jún 2019

Dobry deň, najviac sa mi pozdava hotel atrium v Novom Smokovci, koli polohe vo Vysokych Tatrách.Milujeme s manželom hory a ako sa nam narodila dcera este sme nikde neboli.Tatry su krasne aj na nenaročnejsie tury s malym dietatom.Velmi by nas vyhra potesila 🤗🤗🤗🤩

eipril111
10. jún 2019

Hotel Sitno...a preco? Aby sme aj my po pobyte mohli napisat pozitivnu recenziu 🙂

dailla107
10. jún 2019

@patricia_trinityhotels Atrium v Novom Smokovci, pretože naše Tatry milujeme, aj synovi sa páčilo, isto by si užil opäť, alebo Sitno, pretože Štiavnica je mega brutálna a krásna a Štiavnické vrchy detto!

patricia_trinityhotels
autorModerátor
11. jún 2019

Pekný deň prajem, máme tu utorok 11.6.2019 a ja mám jednú milú povinnosť a to uverejniť mená výhercov k tejto súťaži o 3 pobyty podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z našich hotelov siete Trinity Hotels & Resorts. ĎAKUJEME za každý jeden váš príspevok 😇❤❤❤
Tak poďme na vyhodnotenie:

Pobyt v hodnote 500€ vyhráva @kikaaa121
Pobyt v hodnote 385€ vyhráva @miruska951
Pobyt v hodnote 385€ vyhráva @gatmicka

Srdečne gratulujeme👏. Skontrolujte si prosím svoje IP - píšem vám súkromnú správu ohľadom vybavenia a doručenia výhry 😉

mirdita
11. jún 2019

Gratulujem a Patrícia dúfam že budúci rok sa usmeje šťastie už aj na mňa 😁😁😁😁😉😉😉

patricia_trinityhotels
autorModerátor
11. jún 2019

@mirdita ja to vidím tak, že musíme dávať viac pobytov 🙂 treba skúšať štastie. Koncom februára sme to určite zas 😎

ikabu
11. jún 2019

@patricia_trinityhotels a tie ostatné súťaže? už sú výhercovia? pridáte ku každej?

mojmacik
11. jún 2019

sla by som hocikam keby sa dalo...my sme este ako su deti na dovolenke neboli nikde a to moje trojky maju 10,5 roka(na ine veci treba peniaze).....ale detom by sa pacila vodaaaa takze Vyhne alebo Senec

janicadracica
11. jún 2019

@patricia_trinityhotels hotel Sitno. Nutne potrebujeme vypnut a zabudnut

gatmicka
11. jún 2019

https://www.modrykonik.sk/blog/patricia_trinity... Waaaw dakujem dakujem dakujem 🙂

tana2209
11. jún 2019

Ahojte, uz su niekde uverejneni vyhercovia?

vladamo
11. jún 2019

Pilot ,stihač

miriskaz
11. jún 2019

Výhercom gratulujem a tíško závidím.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
11. jún 2019

@ikabu prave som dorazila do nášho hotela Atrium, neplanovane som bola vyslaná, preto len dve súťaže som stihla uverejniť, už na tom pracujem, nezabudla som na vás ;)