icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
martinkatinka
3. jún 2019

Ja by som si vybrala Atrium. V Tatrach sme uz boli viac krat, ale vzdy sa najde miestecko, ktore sme este nevideli 😉

snehulienka0905
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si Hotel Senec. Idealna vzdialenost na prijemnu zmenu prostredia ale zaroven na rychle vypadnutie hoci len na vikend.
Pri slnecnych jazerach sme oslavovali nase prve vyrocie a presne ma den vyrocia sme nasli dve ciarky na teste. Zacalo tam nase stastie 😊

syberia
3. jún 2019

Pre moju rodinku urcite hotel Senec kedze ja a moje dve dievcata sme asi napol rybky, lebo milujeme vodu...vyhra by velmi potesila....🙂 🙂 🙂

zuzu2636
3. jún 2019

Velmi vrucny vztah mam k hotelu Toliar na Strbskom Plese, ako dospievajuca slecna som tam par rokov brigadovala. Strbske Pleso je prekrasne, chodievame tam s detmi na vylety.

taaanka
3. jún 2019

Vybrali by sme si Sitno aj ked je to pre nas daleko a synovi je na cestach zle a nerad cestuje bol by to pre nas skutocni oddych aj napriek tomu zeby sme sa museli venovat nasmu malemu drobcekovi.Ale ako sa spieva vo vasich pesnickach deti sa zabavia a rodicia si oddychnu.

maslejka
3. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Atrium v Novom Smokovci, pre krásu a čaro našich hôr 😊Bola by to ideálna dovolenka.. Oddych pre manžela a dcérku, ktorá vodu miluje. Keďže dcérka je živé striebro a potrebuje stále nové podnety bol by to pre ňu čas naplnený zábavou a zážitkami😊👌

cinlin
3. jún 2019

Vybrali by sme si Atrium. Sitno mame odskusane, velmi sa nam pacilo a Senec mame blizko, chodievame tam casto.

alla77
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Atrium v Novom Smokovci a preto, že Tatry su pre nás turistov naj, čo sa týka turistiky. Už sme tam tušim aj 3 roky neboli.

merynka3
3. jún 2019

Hotel Atrium, kvoli polohe vo Vysokych Tatrach. Milujeme Tatry 🙂

cvokynka24
3. jún 2019

Určite by to bol hotel Atrium v Novom Smokovci...Výletmi do našich Vysokých Tatier, by aj naše deti spoznali ďalšie krásy našej krajiny...

e_e_e
3. jún 2019

Tiež by sme chceli vyskúšať hotel Sitno...dúfam že nám.to toto.leto vyjde 🙏🤗

evol85
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Jednoznacne hotel Sitno. Chodime kazdy rok od roku 2009 a od 2016 aj s nasim pokladom. Kopko a Svetluska nic viac nepotrebuje.

markaterka
3. jún 2019

Hotel Atrium, ešte sme s deťmi neboli v Tatrách, tak by sme mali aspoň dôvod tam ísť.

tomilu711
3. jún 2019

Ja by som vybrala pre nasu rodinku hotel Sitno. Senec mame blizko a do Tatier chodime. Stiavnicke vrchy nemame prejdene a rada by som to zmenila ☺️

22janus
3. jún 2019

Vybrala by som pre svoju rodinku hotel Sitno koli Stiavniciam a celkovo okoliu . Ešte sme nemali príležitosť navštíviť tento kraj. Takže práve s tohto dôvodu sitno

cibulik
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels jednoznacne hotel Sitno 🙂 a vybrala by som si ho pre jeho uzasnu polohu v Stiavnickych vrchoch a kvoli pozitivnym referenciam z kazdej strany aky je to uzasny rodinny hotel

janariso
3. jún 2019

Vybrala by som Sitno. A preco? Minuli rok sme si namiesto dovolenky pri mori vybrali vo first minute dovolenku u vas, v Sitne. Cestou k vam sme si chceli urobit este výlet, do motylej zahrady, kedze sme to mali"po ceste"a tam dcere vyskocilo v kolene jablcko. Takže sme k vam došli rovno z urgentu, kde ju vzala rychla. Prisla s nohou v sadre a o dvoch barlach, a okrem izby a restauracie nevidela nic,... Preto by sme sa k vam radi vrátili, aby videla to krásné, co okrem úžasného jedla este ponukate.

matusik24
3. jún 2019

Potešil by pobyt v hoteli Sitno, neboli sme tam,ale počuli sme len samú chválu na stravu ,wellness a čistý horský vzduch.Pobyt by nás potešil a celá rodinka, by sme si prvýkrát spoločne oddýchli od starostí.

iwusik74
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Atrium, hlavne kvôli polohe vo Vysokých Tatrách. Naše deti milujú naše Tatry, tie by boli nadšené, ak by sme vyhrali 🙂

bebe30
3. jún 2019

Jednoznačne hotel Trinity Sitno😀...prečo?moje deti by sa nevedeli dočkať,otazka:"Kedy tam už budeme?"nebude padať dlho,lebo je to najbližší hotel ku nám a dovolenka by začala tým pádom už v aute🤣
A tiež preto,lebo tam už boli naše naj kamarátky:Hanka,Eliška a Zuzka a im sa veľmi paaacilo a moje baby im samozrejme v dobrom veľmi závideli,keď rozprávali zážitky...veľmi by som to mojim dvom dcérkam Klárke a Vanduške priala zažiť...😍

lmwoman
3. jún 2019

Vybrala by som urcite hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov ....je to blízko do B .Štiavnice kde mamina chodila do školy☺ a konečne by som si našla čas a išla poobzerať miesta kde trávila mladosť. Najlepšie práve v jej spoločnosti. Dámska jazda ako vyšitá 😊

cipsinka12
3. jún 2019

Hotel Senec ❤️ veľa ľudí rado skúša nové veci, nové zážitky, nový pocit. No ja keď si niečo oblubim, tak som verná, lebo viem ze budem stopercentne spokojna. A slnečným jazeram sme verní každý rok 🍀

stella14
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels tak to je ťažká voľba. Vysoké Tatry miluje naša 6 ročná dcéra, Banskú Štiavnicu ja a manžel by sa asi potešil Seneckým jazerám. Ale určite by sme sa nejak dohodli a užili si spoločný rodinný pobyt 🍀🙏

aadrika
3. jún 2019

Jeej tak to by bol nas sen vyhrat pobyt v Hoteli v Senci- mame velmi radi vodu tak verim, ze by sa moji dvaja certici riadne vysantili a vyblaznili (lebo inak sa blaznia iba doma vo vani takze je po nich vzdy potopa 😀 )) a poriadne vykupali a urcite by sme sa radi aj poclnkovali na lodkach- ako mate zobrazene na obrazku- to by bol splneny sen mojich chlapcov 😀

katarina125
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Atrium,milujeme Vysoke Tatry🍀

moni07
3. jún 2019

Hotel Sitno alebo Atrium, krasne prostredie, super sluzby👍

lajole
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Myslím, že my by sme boli nadšení z ktorejkoľvek možnosti, keďže skúsenosti s hotelmi na Slovensku zatiaľ veľa nemáme 🙂 Možno viac oslovilo Sitno, keďže sme prírodou zaťažení a Štiavnicu by sme chceli tiež navštíviť 🙂 Spraviť si výlet s malými deťmi je náročné, čo sa peniazov aj organizácie týka, výhra by tak určite veľa vecí uľahčila 😉

janka146
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si hotel Sitno 😊 ešte sme tam neboli a počuli sme naňho len samé pozitíva... milujeme Tatry a cez prázdniny sa tam určite chystáme trošku oddýchnuť, keďže od septembra nás čaká robota a škôlka 😅

bublinka032
3. jún 2019

Hotel Sitno, bola som z práce na školení a veľmi rada by som tam zobrala syna, určite by sa mu tam veľmi páčilo.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@sinda11 s dcérkou som tiež cestovala už ako s malinkou, v hoteli Atrium je v tomto smere všetko prispôsobené tak, aby ste mali pobyt čo najviac komfortný aj pri tak malých detičkách. Veľké plus je určite Detská kuchynka pre mamičky so základným vybavením či kompletné vybavenie na zapožičanie (nočník, postieľka, ...). Jednoducho len prídete a všetko máte k dispozícii, stačí len vopred zažiadať alebo aj na mieste a všetko čo ste zabudli vám ochotne zapožičiame ;)