icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
erika_
3. jún 2019

Vybrat z takto peknych ponuk je velmi tazke. Dcere by urcite dobre padli Tatry koli vzduchu a vzdy tam objavime nieco nove, ked ich navstivime. Mne ucarovala Banská Štiavnica a okolie. A vodu milujeme cela rodina. Takze v pripade vyhry by sme si museli sadnut a prist na nejaky kompromis 🙂.

ktulik24
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrali by sme sitno. Urcite su nadherne vsetky, priroda, aj sluzby, ale Stiavnicu a okolie milujeme 🙂

neznamaznama
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Ježkove husle, asi som sa práve zamilovala 😍😍😍😍

lucciiaa
3. jún 2019

Určite by som si vybrala Hotel Sitno Vyhne, pretože sa sem s deťmi veľmi radi chodíme kúpať a malá túži aby sme tam mohli raz byť aj ubytovaní 🙂 tak preto dúfam, že sa jej sen splní 🙂 človek nikdy nevie, možno raz aj na nás sadne šťastie a Ninke sa splní sen.

adrianalucia
3. jún 2019

Sitno, je tam krásne, rozprávkový svet. 🙂

suanee
3. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno 🙂 Naposledy sme krasne hory ako v Stiavnici videli este ked bola dcerka v brusku. Rada by som jej ukazala krasne prostredie a urcite by sa potesila z tolkych atrakcii, ktore hotel ponuka 🙂

matusa1983
3. jún 2019

Dobrý deň, síce sme ešte nemali možnosť navštíviť ani jeden z vašich hotelov, ale najväčšie sympatie má u nás hotel Atrium, dôvodom by bolo krásne prostredie Tatier, ktoré vo mne evokuje spomienky na detstvo a raz by som tie krásy našej krajiny chcela ukázať aj svojim dcéram a zároveň by som im tak veľmi chcela dopriať aj množstvo atrakcií, ktoré hotel ponúka.

1evusa1
3. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Atrium, v Tatrách sa nám veľmi páči, stále je čo obdivovať 😉

mala_jama
3. jún 2019

nakolko sme rodina horolezcov, mame radi aktivne dovolenky.. vybrali by sme sitno, tam si viem predstavit oddych u vas v hoteli po celom dni stravenom na skalach 🙂 to by bolo bajecne bombove 🙂

kika691
3. jún 2019

Určite Atrium v Novom Smokovci....milujeme Tatry a pre našu dcérku by tam bol raj na zemi

lucimeli
3. jún 2019

Dobrý deň, ak sa na nás usmeje šťastie, chceme sa vrátiť do hotela Sitno, pretože sme tam boli úplne spokojní.
Milý a ochotný personál, príjemní animátori, príjemná masáž, vodný svet na jednotku, deti sa jašili v detskom kútiku, maminka si bezstarostne užívala úžasnú gastronómiu (nemusela som konečne variť 🙂 ), pre deti prijateľná vzdialenosť od domova (1 hodina cesty), ... Avšak nám počas celého pobytu pršalo, tak tento krát by sme radi prešli aj krásne okolie. 🙂

zajinka123
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno. Tuto lokalitu este nemame preskumanu a velmi sa mi paci okolita priroda.

sif
3. jún 2019

Môj tip je Hotel Atrium v Novom Smokovci, tam by som chcela stráviť dovolenku s manželom a dcérkou 🙂 Je to pre nás najbližšie a navštívili by sme naše obľúbené Vysoké Tatry. Láka nás vyskúšať detskú zónu MiniMe a interaktívny kurz varenia, poprechádzali by sme sa po okolitej prírode na Hrebienok a ak referencie neklamú, máme sa teda na čo tešiť 🏞️🏬

sloticka
3. jún 2019

Hotel Sitno, tak v prvom rade vyzerá to tam úžasne, taký malý Raj pre deti a vďaka tomu oddych aj pre rodičov😃a takisto veľmi ma láka lokalita Štiavnických vrchov, Banskej Štiavnice a keďže sme tam ešte neboli, konečne by sme mohli spoznať ďalší krásny kraj Slovenská.

nika_17
3. jún 2019

Prave dnes som pozerala hotel Atrium v Tatrach 😊Chystame sa totiz s detmi na dovolenku a hladame baby friendly hotel,v ktorom by si to uzili nielen deti,ale aj my rodicia,a tento vyzera naozaj super

diadianka
3. jún 2019

Vybrala by som pre nás Sitno. V átriu aj v Senci sme boli a vaše hotely sú super! Deti sa stále pýtajú kedy tam pôjdeme a na Sitno sme počuli samé chvály čo sa týka vodného sveta aj areálu, takze deti by sa mali naozaj kde vyblázniť a oblasť Štiavnice mám veľmi rada ešte z detstva a uplna čerešnička: je od nášho domu vzdialený len 2 hodiny cesty autom. Pri malých deťoch naozaj výhoda 🙂

lucy125
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Senec, nikdy sme tam ešte neboli a radi by sme vyskúšali aj so 7r synom ktorý by sa tam isto krásne zabavil.

rejoice
3. jún 2019

Najradšej by sme využili pobyt cez víkend v Novom Smokovci hotel Atrium, pretože to sa dá celkom cez víkend zvládnuť cesta zo Sobraniec do Vysokých Tatier a zároveň si užiť aj relaxačný pobyt, spojený s krásnou turistikou po našich horách ❤️👍🌲⛰️🌲⛰️🌲

mili78
3. jún 2019

Átrium Smokovec, boli sme tam s manželom ešte ako bezdetni, takže je načase ukázať super hotel aj nášmu malému (veľkému) pokladu 😀

adatko000
3. jún 2019

Určite hotel Átrium. Milujeme Tatry, nevieme si leto bez nich predstaviť.

sisssi17
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si hotel Senec,Slnecne jazera su nasa oblubena letna destinacia🌞🌞🌞

erikovamonika
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels skvelá súťaž 🤗

Ak by sa na mňa šťastie v podobe výhry usmialo, určite by som si želala stráviť príjemný pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách, keďže by šlo o rodinnú dovolenku a chceli by sme na pobyt vziať aj babku s dedkom a tí to majú do Tatier najbližšie ❤️ (starší ľudia, horšie zvládajú väčšie vzdialenosti)

peta268
3. jún 2019

Vybrala by som hotel Sitno, boli sme tam už párkrát a vždy sa radi vraciame 🔝 hotel

lulu0123
3. jún 2019

Atrium v Novom Smokovci,nakolko milujeme Vysoke Tatry a odkedy mame deti,tak sme tam poriadne ani neboli.Urcite by sme dali nejaku turistiku a babyfriendly hotel by bol super.

lucycertik
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Mna by potesila vyhra do ktorehokolvek,ci Atrium ci Sitno,tie mame najblizsie.O par dni rodim,takze dovolenku sme tento rok neriesili a no ja po nej tajne tuzim 😊😋 Isto by sme sa potesila cela rodinka,ci ja,ci manzel, ci starsi 3rocny syncek 😍🤗

babyfrog
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som si sitno kvôli wellnes

simimi
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels jednoznačne hotel Atrium v Novom Smokovci, kvôli prekrásnej prírode v Tatrách, v Tatrách je stále čo pozerať, a keby nám nevyšlo počasie tak hotel poskytuje pre deti super animačné programy.

lujzamisko
3. jún 2019

Atrium v Novom Smokovci pretože by sme mohli ísť na túru na naše krásne Tatry.

pininka1
3. jún 2019

Aj my sme boli v hoteli Atrium v Smokovci a bolo tam super, preto by sme radi vyskúšali aj hotel Sitno v Štiavnici,keďže sa dlho chystáme práve do tohto kraja a nás očko bude mať narodeniny a zaslúžil by si oddych a vypadnúť troška mimo domu.

lj123
3. jún 2019

prijala by som hotel Sitno, dcerke by sa tam pacilo a ja kedze som momentalne tehotna by som si aspon oddychla 😆