SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

@patricia_trinityhotels vybrali by sme sitno. Urcite su nadherne vsetky, priroda, aj sluzby, ale Stiavnicu a okolie milujeme 🙂
@patricia_trinityhotels Ježkove husle, asi som sa práve zamilovala 😍😍😍😍
Určite by som si vybrala Hotel Sitno Vyhne, pretože sa sem s deťmi veľmi radi chodíme kúpať a malá túži aby sme tam mohli raz byť aj ubytovaní 🙂 tak preto dúfam, že sa jej sen splní 🙂 človek nikdy nevie, možno raz aj na nás sadne šťastie a Ninke sa splní sen.
Sitno, je tam krásne, rozprávkový svet. 🙂
Vybrali by sme si hotel Sitno 🙂 Naposledy sme krasne hory ako v Stiavnici videli este ked bola dcerka v brusku. Rada by som jej ukazala krasne prostredie a urcite by sa potesila z tolkych atrakcii, ktore hotel ponuka 🙂
Dobrý deň, síce sme ešte nemali možnosť navštíviť ani jeden z vašich hotelov, ale najväčšie sympatie má u nás hotel Atrium, dôvodom by bolo krásne prostredie Tatier, ktoré vo mne evokuje spomienky na detstvo a raz by som tie krásy našej krajiny chcela ukázať aj svojim dcéram a zároveň by som im tak veľmi chcela dopriať aj množstvo atrakcií, ktoré hotel ponúka.
Vybrali by sme si hotel Atrium, v Tatrách sa nám veľmi páči, stále je čo obdivovať 😉
nakolko sme rodina horolezcov, mame radi aktivne dovolenky.. vybrali by sme sitno, tam si viem predstavit oddych u vas v hoteli po celom dni stravenom na skalach 🙂 to by bolo bajecne bombove 🙂
Určite Atrium v Novom Smokovci....milujeme Tatry a pre našu dcérku by tam bol raj na zemi
Dobrý deň, ak sa na nás usmeje šťastie, chceme sa vrátiť do hotela Sitno, pretože sme tam boli úplne spokojní.
Milý a ochotný personál, príjemní animátori, príjemná masáž, vodný svet na jednotku, deti sa jašili v detskom kútiku, maminka si bezstarostne užívala úžasnú gastronómiu (nemusela som konečne variť 🙂 ), pre deti prijateľná vzdialenosť od domova (1 hodina cesty), ... Avšak nám počas celého pobytu pršalo, tak tento krát by sme radi prešli aj krásne okolie. 🙂
Vybrala by som si hotel Sitno. Tuto lokalitu este nemame preskumanu a velmi sa mi paci okolita priroda.
Môj tip je Hotel Atrium v Novom Smokovci, tam by som chcela stráviť dovolenku s manželom a dcérkou 🙂 Je to pre nás najbližšie a navštívili by sme naše obľúbené Vysoké Tatry. Láka nás vyskúšať detskú zónu MiniMe a interaktívny kurz varenia, poprechádzali by sme sa po okolitej prírode na Hrebienok a ak referencie neklamú, máme sa teda na čo tešiť 🏞️🏬
Hotel Sitno, tak v prvom rade vyzerá to tam úžasne, taký malý Raj pre deti a vďaka tomu oddych aj pre rodičov😃a takisto veľmi ma láka lokalita Štiavnických vrchov, Banskej Štiavnice a keďže sme tam ešte neboli, konečne by sme mohli spoznať ďalší krásny kraj Slovenská.
Prave dnes som pozerala hotel Atrium v Tatrach 😊Chystame sa totiz s detmi na dovolenku a hladame baby friendly hotel,v ktorom by si to uzili nielen deti,ale aj my rodicia,a tento vyzera naozaj super
Vybrala by som pre nás Sitno. V átriu aj v Senci sme boli a vaše hotely sú super! Deti sa stále pýtajú kedy tam pôjdeme a na Sitno sme počuli samé chvály čo sa týka vodného sveta aj areálu, takze deti by sa mali naozaj kde vyblázniť a oblasť Štiavnice mám veľmi rada ešte z detstva a uplna čerešnička: je od nášho domu vzdialený len 2 hodiny cesty autom. Pri malých deťoch naozaj výhoda 🙂
Vybrala by som si hotel Senec, nikdy sme tam ešte neboli a radi by sme vyskúšali aj so 7r synom ktorý by sa tam isto krásne zabavil.
Najradšej by sme využili pobyt cez víkend v Novom Smokovci hotel Atrium, pretože to sa dá celkom cez víkend zvládnuť cesta zo Sobraniec do Vysokých Tatier a zároveň si užiť aj relaxačný pobyt, spojený s krásnou turistikou po našich horách ❤️👍🌲⛰️🌲⛰️🌲
Átrium Smokovec, boli sme tam s manželom ešte ako bezdetni, takže je načase ukázať super hotel aj nášmu malému (veľkému) pokladu 😀
Určite hotel Átrium. Milujeme Tatry, nevieme si leto bez nich predstaviť.
@patricia_trinityhotels vybrali by sme si hotel Senec,Slnecne jazera su nasa oblubena letna destinacia🌞🌞🌞
@patricia_trinityhotels skvelá súťaž 🤗
Ak by sa na mňa šťastie v podobe výhry usmialo, určite by som si želala stráviť príjemný pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách, keďže by šlo o rodinnú dovolenku a chceli by sme na pobyt vziať aj babku s dedkom a tí to majú do Tatier najbližšie ❤️ (starší ľudia, horšie zvládajú väčšie vzdialenosti)
Vybrala by som hotel Sitno, boli sme tam už párkrát a vždy sa radi vraciame 🔝 hotel
Atrium v Novom Smokovci,nakolko milujeme Vysoke Tatry a odkedy mame deti,tak sme tam poriadne ani neboli.Urcite by sme dali nejaku turistiku a babyfriendly hotel by bol super.
@patricia_trinityhotels Mna by potesila vyhra do ktorehokolvek,ci Atrium ci Sitno,tie mame najblizsie.O par dni rodim,takze dovolenku sme tento rok neriesili a no ja po nej tajne tuzim 😊😋 Isto by sme sa potesila cela rodinka,ci ja,ci manzel, ci starsi 3rocny syncek 😍🤗
@patricia_trinityhotels vybrala by som si sitno kvôli wellnes
@patricia_trinityhotels jednoznačne hotel Atrium v Novom Smokovci, kvôli prekrásnej prírode v Tatrách, v Tatrách je stále čo pozerať, a keby nám nevyšlo počasie tak hotel poskytuje pre deti super animačné programy.
Atrium v Novom Smokovci pretože by sme mohli ísť na túru na naše krásne Tatry.
Aj my sme boli v hoteli Atrium v Smokovci a bolo tam super, preto by sme radi vyskúšali aj hotel Sitno v Štiavnici,keďže sa dlho chystáme práve do tohto kraja a nás očko bude mať narodeniny a zaslúžil by si oddych a vypadnúť troška mimo domu.
prijala by som hotel Sitno, dcerke by sa tam pacilo a ja kedze som momentalne tehotna by som si aspon oddychla 😆

Vybrat z takto peknych ponuk je velmi tazke. Dcere by urcite dobre padli Tatry koli vzduchu a vzdy tam objavime nieco nove, ked ich navstivime. Mne ucarovala Banská Štiavnica a okolie. A vodu milujeme cela rodina. Takze v pripade vyhry by sme si museli sadnut a prist na nejaky kompromis 🙂.