icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
tulipan01
3. jún 2019

Aj napriek vzdialenosti rozhodne Sitno ( Tatry máme už prejdené a Senec to už je moc ďaleko) tak v strede nášho Slovenska 😉 ďakujem

brunet89
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels
Vysoke Tatry 😍😍je to moja srdcovka🥰🥰

ssmeja
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels ... presne tak, toto im nevieme dať. My zvykneme chodiť na Chopok.... lebo fakt potom z toho maskota fungujú celý rok a pýtajú sa kedy ideme pozrieť Chopíka. Človek by aj rád vyskúšal niečo nové, len sa bojí prísť o tú "istotu" 🙂. Ale už sme počuli veľa chvály na Vaše rezorty, tak to možno tento rok vyskúšame 🙂

poloprudska
3. jún 2019

Ja by som pre nasu rodinku cjcrla vyhrat hotel sitno . Na dovolenky nechodime kedze nam to rozpocet nedovoluje . Bojujeme stale zo soplikmi urcite by sme si to uzili na cerstvom vzduchu .

boriik
3. jún 2019

Ja by som rada navštívila Hotel Senec s rodinkou , išli sme okolo veľmi nás to láka.

jendralka
3. jún 2019

Atrium poznám, takže chceli by to vyskúšať Sitno alebo Senec 😊

purplevesna
3. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Sitno, počula som naňho samé chvály, môjmu malému by sa tam určite páčilo.

barbara24
3. jún 2019

Volila by som hotel Atrium, z východu nám to je najbližšie a zároveň by sme pozreli aj Tatry ❤

diamond1231
3. jún 2019

Sitno krásna príroda 🙂

kuka221
3. jún 2019

Hotel Sitno v Štiavnických vrchoch. Krásny hotel a prekrásna príroda , čo viac si želať 😉

rainbow82
3. jún 2019

Nás by potesil hoci aký hotel .Kedze na dovolenky nechodime, nie sú na to financie 🙄.Bolo by to krásne ísť niekam s mojou rodinou.

zvedavec333
3. jún 2019

Ak by bola možnosť určite by sme veľmi radi zažili pobyt v hoteli Atrium, okolie Vysokých Tatier je nádherné a horský vzduch je nenahraditeľný 💕

mivalik
3. jún 2019

Mame radi dovolenky na nasom Slovensku, doma sme sa zhodli, ze by sme radi vyskusali hotel Sitno, kedze v Stiavnickych vrchov sme este neboli a urcite by sme si to tam uzili. Kazdy jeden vylet ci prechadzku🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@ssmeja určite vyskúšajte, cez leto ale aj počas vybraných pobyt v roku máme aj koncerty, kde deti zažijú všetkých šiestich maskotov naraz, spolu si zatancujú, zaspievajú... no proste zažitok 🙂 ... v lete budeme mať až 6 koncertov týždenne, t.j. na každom hotely 2 x za týždeň.

ivanka0210
3. jún 2019

Hotel Sitno najlepší hotel na slovensku pre deti
Krásna príroda
Výhry by sme si určite naplno užili v hoteli Sitno

radka422
3. jún 2019

Svoju výhru by som využila v hotely Atrium. S manželom milujeme Vysoké Tatry a kým sa nám narodil synček chodili sme tam pravidelne každý rok. Teraz je tých povinností viac a preto nestíhame, ale bolo by super oddýchnuť si v tomto úžasnom hotely a prísť po náročnom období na iné myšlienky. Chodíme tam radi kvôli čerstvému vzduchu. Syn má problémy s dýchacími cestami, minulý týždeň ho prepustili z nemocnice tak by nás výhra veľmi potešila.

oxana8
3. jún 2019

Jednoznacne by som si vybrala hotel Atrium v Novom Smokovci. Do Tatier chodievame pravidelne, tento hotel ma idealnu polohu na rozne vylety, vyskusali by sme aj nove wellnes centrum 🙂

desiname
3. jún 2019

Hotel Atrium by bol nas tip. A nas tatino s detmi by boli stastim bez seba, ze si urobime vylet do Tatier. Este sme tam s dcerkou neboli a to uz ide od septembra do skoly.

zuzulik14
3. jún 2019

V prípade výhry by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci. Vzdy, ked sme boli v Tatrach len tak na výlete alebo sme boli ubytovaní v súkromí Novom Smokovci, nevynechali sme prechádzku okolo hotela Atria. Fascinuje nas celkova stavba hotela, uzasne vyhlady na okolie aj štíty, moznosti turistiky v okolí a celkovo ten horský vzduch, ktorý sa nedá porovnať s tým mestským. Od znamych sme počuli len samé dobre recenzie na tento hotel, co sa tyka od ubytovania, stravovania az po samotny personál. Výhra by nas potešila, kedze odkedy sa nám narodil synček, na poriadny oddych sme nemali čas.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@radka422 držím palce v súťaži a hlavne nech zdravie slúži, tiež sme si pobytov v nemocnici užili až až.... tak nech už máte pred sebou len pekné a úsmevné pobyty mimo nemocníc ;)

nistika
3. jún 2019

za mňa jednoznačne Hotel Sitno. Banská Štiavnica a jej okolie sú jednoducho nádherné. tento región onúka množstvo zážitkov aj pre deti aj pre nás dospelých, takže re mňa jednotka 🙂 a navyše zakaždým som iba prechádzala, takže som tam ani poriadne nebola :(

greeny
3. jún 2019

Hotel Sitno je prekrásny takže určite s našimi tromi ratolesťami len tam.Zabavi sa každá od najmenšej po najstaršiu

opica_skorica
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Vybrali by sme si hotel Átrium. Vysoké Tatry sú prekrásne. Príroda, vzduch, turistické zážitky z tohto super východiskového bodu plus k tomu wellness centrum ❤❤❤

kacerkal
3. jún 2019

U mňa by vyhralo Sitno, keďže Tatry mám rovno pred oknami 🙂

erzebet2
3. jún 2019

Kedze Sitno pozname a je tam vyborne, potesili by sme sa Sencu, hlavne kvoli sukromiu na plazi a mame to blizsie 🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@veronika3006 tak toto sa krásne číta a o to viac ma teší, že služby, ktoré sa snažíme dávať a vytvárať k maximálnej spokojnosti naozaj fungujú. Tak pevne verím, že sa podarí už čoskoro využiť aj ten ďalší program pre najmenších a zažijete nové zážitky u nás, držím palce v súťaži! 👍🐘😍

cilkau
3. jún 2019

vybrala by som si hotel Atrium v Novom Smokovci vo Vysokých Tatrách príroda, hory,okolie Smokovca prechádzky okolo Atriuma hotela 🙂😉😀😍❤👍🌞⛰🍀🍀

heveri35
3. jún 2019

Vybrala by som hotel Atrium, dcérka by sa veľmi potešila, lebo ešte nebola v Tatrách.

cukricek12
3. jún 2019

Ja by som si vybrala hote Atrium.Tatry ponukaju nadherne prostredie,je tam stale co objavovat. Chceli by sme ist v lete do Tatier, kedze chceme si uzit turistiku a prirodu. V zime chodime do Smokovca sa lyzovat, prvykrat sme minuly rok skusili hotel Atrium a bolo vyborne.Maly sa ucil lyzovat na Jakubkovej luke, co je hned vedla,vyuzili sme s manzelom wellness.Po veceri sme vzdy isli s malym do detskeho kutika,dodnes sa ma pyta,kedy pojde na to levie ihrisko🙂
Odporucam vsetkym masaz v spa hoteli Atrium,skvele sluzby aj personal. Chodim na masaze casto,ale tu to bolo top.

vrana2
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels
Vybrala by som hotel Sitno kvoli skvelej polohe v srdci Slovenska, najlepsim babyfriendly sluzbamna SR, domacej strave. V Sitne by si kazdy z nas prisiel na svoje:manzel priroda, 4rocne dvojicky animatorov a zabavu a ja konecne oddych.