icon

SÚŤAŽ o reflexné vesty, originál Kamaráti z Trinity – Skalko a Ozvenka

patricia_trinityhotels
Moderátor
6. jún 2019

Do súťaží sa snažím dávať prevažne praktické veci, pekné, šikovné a výnimočné... rovnako ako tieto reflexné vesty, ktoré určite potešia, zvlášť, keď majú na sebe originálny motív našich maskotov z hotela Atrium, Kamarátov z Trinity – konkrétne Skalka a Ozvenky

AKO SÚŤAŽIŤ:
Napíšte mi sem do fóra vaše postrehy na hotel Atrium, či už ho poznáte alebo ste o ňom počuli prvý krát. Čo vás zaujalo najviac? Ktorá „info“, bolá tá, čo zaujala vašu pozornosť? Kto tento hotel nepozná, dávam pomôcku, ide o jeden z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts, nachádza sa v Tatrách a úplne posledná najdôležitejšia nápoveda: www.atriumhotels.sk alebo facebook: https://www.facebook.com/atrium.hotel.novy.smok...

O ČO HRÁME:
3x reflexná vesta s motívom Kamarátov z Trinity , maskotov Skalka a Ozvenky + zápisník cestovateľa

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ o reflexné vesty, originál Kamaráti z Trinity – Skalko a Ozvenka
Strana
z2
sperka
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels o hoteli som sa dozvedela tu na modrom koníkov, využili sme dovolenkový poukaz a hor sa do Tatier. Na dovolenke sme pred tým nikdy neboli takže sme boli plný očakávaní. Musím povedať, že sme boli spokojní. Hotel bol pekný, príjemní a ústretoví personál, využili sme všetko čo hotel ponúkol. Aj do budúcna plánujeme navštíviť hotel v Tatrách a spojiť ho aj s túrou.

matejamy
6. jún 2019

My sme o ňom len počuli, zevraj tam chodí veľa návštevníkov z okolitých hotelov. Určite je úžasný, 5aj ako hotel Sitno, ktorý sme mali možnosť navštíviť

keena
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels Mna zaujala info o jazde na koni priamo pred hotelom. Z toho by boli moje deti unesene a naozaj by to bol pre nich nezabudnutelny zazitok. 😊👌🏻👍🏻🐴🐴

curcuma
6. jún 2019

Foodie štúdio kulinárske,
vyvolá vo mne chuť po otázke,
čo top tam asi pripravili,
čím chuťové poháriky potešili

sticker
adaharcarova
6. jún 2019

Zatial som len o hoteli citala,syn by sa určite potesil toboganu a škole varenia,lebo doma mi stále pomáha v kuchyni a dcerka by sa potesila kutiku.

lubimmisku
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels výborná lokalita

nancy666
7. jún 2019

Ako som už písala bola som tu už pred Trinity. Hotel má históriu čo som vyčítala z obrázkov čo visia pri “jedálni” keďže ho poznam už krížom krážom cely, ráta sa mi najviac poloha- hneď pri tez a pridala by som výťahy a apartmány 🙂
A vrátila by som kuchára 🙂))

ikabu
7. jún 2019

My sme v Átriu boli v apríli tohto roku, týždeň pred Veľkou Nocou, o Trinity Hoteloch som počula veľa a keď sa naskytla možnosť jeden z nich navštíviť, tak sme ju využili. Tento hotel je k nám najbližšie, preto som sa rozhodli pre Tatry. Personál bol super, nebol problém s ničím, pre deti to bolo super - strážený detský kútik, kreatívne štúdium, varenie, detská diskotéka, animátorky, kino a bazény s tobogánmi na jednotku 🙂 Aj keď sme boli v Tatrách von sme sa dostali len po detské ihrisko pred hotelom 🙂 a vo vode deti strávili pomaly celý pobyt, bolo tam super, určite sa ešte vrátime

anickai
7. jún 2019

Zatial sme nevyskusali ani jeden z vasich hotelov. Podla fotiek ani nie je co sa viac opytat. Ten hotel ma uplne vsetko.

luboslavk
7. jún 2019

@patricia_trinityhotels
O hoteli som si prečítal tu na modrom koníkovi. Neboli sme zatiaľ vo vašich hoteloch ale podľa fotiek tam je nádherne. Tatry sú krásne a hotelu nie je čo vytknúť. Možno niekedy sa aj na dovolenku dostaneme.

livinka1111
7. jún 2019

O hoteli som sa dozvedela na modrom koníkovi. Veľmi ma zaujal, nakoľko sa nachádza v našich obľúbených Tatrách. Babyfriendly hotel sme nikdy nevyužili, takže nemám ani poňatia, čo všetko očakávať. Veľmi radi by sme tento hotel niekedy celá rodinka navštívili a verim, že by sme určite neodišli sklamaní.

fortuna111
8. jún 2019

V Tatrach a hoteli Atrium nikdy nie je nuda.

xlolax80
8. jún 2019

Poznam iba z pocutia, este sme tam neboli. Trochu sa len obavam, ci sa tam da dobre oddychnut, ci to nie je masovka, ked tam chodi tolko ludi

simimi
8. jún 2019

@patricia_trinityhotels v trinityhotels som ešte nebola ale podľa popisov je tam super vodný svet so šmykľavkami, škola varenia pre deti, diskoteky a mnoho ďalších aktivít

lulumumu
8. jún 2019

My sme sice z Nitry, cize Atrium mame z Trinity hotelov najdalej, no ani to nam nebrani sa tam vracat. V juli ideme po tretikrat, tentokrat az na 7 noci, aby sme si stihli okrem krasnych Tatier uzit aj niektore hotelove animacie a atrakcie pre deti.
Dcerka sa najviac tesi na kamosov Skalka a Ozvenku a na obrovsky skakaci hrad.

monicka92
8. jún 2019

Este sne neboli v žiadnom takomto hoteli. No azda sa tam niekedy dostaneme. Poculi sme same chvaly, a páčilo by sa nam najviac kutik, topogany

majah212
8. jún 2019

My sme zatiaľ len o ňom počuli,zatiaľ len v dobrom. Popri iných hoteloch v Tatrách ma výborné recenzie,pokiaľ chce ísť človek s deťmi a nemusí sa stresovat či hotel bude mať to a to pre malé deti a pod.

katie233
8. jún 2019

Kedze sme poznali hotel Sitno a rozhodovali sme sa pre zimny pobyt, tak volba padla na hotel Atrium. Vyhrala jeho poloha pri lyziarskom svahu. Deti si uzili doobeda lyzovacku, nenarocnu turistiku a potom wellness. Hotel ponukol vsetko, co mame radi 🙂

marlenka112
8. jún 2019

o hoteli som sa dozvedela tu na konovi. Páčili by sa nám tobogany a škola varenia.

veronique_1
8. jún 2019

Pozerala som s detmi reklamu na zaciatku Spievankova a deti boli nadsene z tych ukazok - vodne smykalky a podobne a Trinity kamarati do toho 🙂 Potom som si to vyhladala na nete a natrafilôa aj osobne na ludi, co tam boli a vyzera super.

taaanka
8. jún 2019

O hoteloch trinuty sme sa dozvedeli tu na MK a kedze to mane do Atria najblizsie tak sme vas navstivili.

lennulik1
8. jún 2019

O hoteli Atrium som sa dozvedela z Modreho konika. Kazdy rok chodime s detmi do Tatier na dovolenku, takze sme zmenili "lokal" a sli sme zrazu pozriet Skalka s Ozvenkou. Okrem ineho, taka pre nas asi najviac rozhodujuca info bola:
1. detsky kutik vo vnutri v pripade nepriazniveho pocasia (kedze v tom case sme mali 2 male deti, teraz mame uz 3 🙂 )
2. bazen otvoreny od rana az do polnoci, nielen kvoli pocasiu pocas dna, ale aj po ulozeni deti sme si mohli s muzom trocha oddychnut v bazene a povenovat sa jeden druhemu 🙂
a raz mam v plane aj masaz vyuzit🙂

kikuszv
9. jún 2019

@patricia_trinityhotels Do Atria sa chystáme koncom júna. Už sa veľmi tešíme, bude to prvá naša rodinná dovolenka od kedy sme 3 🙂 Hľadala som babyfriendly hotel a tento ma zaujal najviac aj vďaka výbornej pozícii 🙂

lubka0805
9. jún 2019

Ja som sa o hoteli dozvedela tu na modrom koníku. Ale veľmi ma zaujali koníky a nielen mňa ale aj moju dcerku,ktorá má zvieratká veľmi rada. A synovi sa určite páčili tobogány a kútik.

jajus18
9. jún 2019

O hoteli som sa dozvedela prave tu na modrom koniku,zaujalo nas prostredie a vyzitie pre deti aj v pripade nepriazniveho pocasia.a info to ze ma vnutri skakaci hrad

mato9376svk
9. jún 2019

Najviac ma zaujal hotel atrium hlavne kvoli poloho v srdci nasich krasnych tatier ,svojou vybavenostou kde sa nikto nenudi a priatelskym personalom ,sanozrejme stravovanim a zasadna info bola ze mate vela detskych programov

tivka
9. jún 2019

Siet Trinity Hotels osobne odskusanu nemame, dozvedela som sa o nej od kamaratky, ktora bola s muzo a detmi v Atriu a velmi si chvalili 🙂

angielka
9. jún 2019

Neboli sme ešte v týchto hoteloch ale o hoteli Sitno sme už veľa počuli aj od známych. Boli to samé dobré ohlasy a recenzie, čo sa týka vybavenia pre deti, personálu aj stravovania.

majik66
9. jún 2019

Zatial nepozname, pocuvam len same chvaly 🙂

bambulka9999
9. jún 2019

@patricia_trinityhotels
O hotelu som si precitala tu na modrom koniku. Hotel je krasny a ma uplne vsetko co by nas potesilo.

Strana
z2